5.Akt Hell
Plný očekávání jsem se pustil do posledního aktu. Nic moc zajímavýho se nedělo a opět většina monster pro mého Druida nepředstavovala žádnou hrozbu. Občas se tu a tam vygenerovala nějaká skupinka s Bossem v čele, u kterých jsem se trochu zdržel, ale nikdy jsem se nedostal do vážných problémů. Poprvé mi zatrnulo když jsem se vydal hledat Anyu a ve Frozen River mi skupinka Hell Witches pěkně naložila svýma projektilama. Odměnu za záchranu byla kromě resistů tahle
"skvělá" helma, kterou jsem hned prodal. Cestou k Ancients mi padla další
část mého vysněného Heart of the Oak. Malah měla konečně na prodej
tuhle hůlku, která mi hodně pomáhá s monstrama co jsou physical immune.
Ancients byli docela oříšek a první dva pokusy skončily zbabělým útěkem do města. Až na potřetí se mi je podařilo rozdělit a jednoho po druhém udolat.
Jak jsem se přibližoval k Baalovi, moje nervozita stoupala. Kdybych RIPnul v tomhle okamžiku, asi by mi moje žena musela zavolat rychlou. Všechny vlny minionů co na mě Baal poslal pro mě nepředstavovali žádný problém, jenom s poslední jsme se trochu dýl zdržel. A hurá na
Baala...
Ze začátku kladl celkem odpor, ale spíš to bylo tím, že se mi to snažil znechutit neustálím teleportováním, vyvoláváním dvojníka apod. než že by mě nějak ohrozil na životě. Tady je
"odměna" ale
tohle mi to vynahradilo...
A poslední rest je Nyhlathak. Měl jsem z něj o dost větší obavy než z Baala a Ancientů. Samozřejmě se mi vygenerovaly Vipeři, kteří mají buglý jedový útok. Postupoval jsem tedy hodně obezřetně a všude před sebe castil Medvěda. Další hrozbu a to Nyhlathakovo Corpse Exposion jsem z části eliminoval odlákáním jeno minionů dál od něj a pak sem na nej rychle vlítl a
udolal ho pár Tornádama. Takže hotovo a tady jsou ještě moje
staty po dohrání...
Na závěr:
Jestli chcete někdo konečně dohrát HC, tak vřele doporučuju Wind Druida. Za celou dobu hraní jsem se skoro nedostal do přímého ohrožení života. Stačí překonat krušné začátky bez skillů.
Jelikož jsem si Wind Druida docela oblíbyl budu s ním dál hrát a snažit se mu obléct něco slušivějšího než má teď na sobě. Vždy když něco zajímavého najdu, tak vás o tom budu samozřejmě informovat...