HC Wind Druid by Helljovany

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Doom Knight
HC Wind Druid by Helljovany

Příspěvek od Kubis » 14.11.2011, 10:21 hod.

Kvůli nedostatku času na hraní jsem se rozhodl hrát už jenom HC chary na singl a podělit se s váma o jejich příběhy. Začínám Wind Druidem.

Pravidla:
- Patch 1.13d
- Singleplayer HC
- Players x povoleno
- Realm RW povoleno
- Plugy, Atma a jiné podpůrné programy zakázány

Normal:
Celý normal jsem odehrál na p8. Za začátku to bylo hodně krušný a hlavně pomalý. Neměl jsem prakticky žádný skilly(první použitelný skill je až Tornado). Jakmile jsem ale dosáhnul 30lvl a začal používat Tornado a Hurricane šlo to jako po másle. Akorád jsem měl ze začátku potíže s manou.

Nightmare:
Nm opět celé na p8. Byl jsem hodně překvapený jak snadno jsem celý Nm prošel. Nepamatuju se, že bych se dostal do nějakých potíží. Najmul jsem si žoldáka z 2.aktu Defensive pro ještě větší zmražení a zpomalení nepřátel.

Stats and skills na začátku Hell:
ObrázekObrázekObrázek

Gear na začátku Hell:
ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Doom Knight

Re: HC Wind Druid by Helljovany

Příspěvek od Kubis » 15.11.2011, 09:52 hod.

1.Akt hell

Sice trochu s obavama, ale přeci jenom jsem nahodil p8 a vyrazil jsem vyčistit Den of Evil. Zombíci co byli cold immune sice občas kladli odpor, ale celkem to šlo. Moje přání se vyplnilo hodně rychle a hned mi zde padl Monarch. Neváhal jsem a skočil na Nm aby mi Larzuk udělal sockety a hned jsem složil Spirit i do štítu. Hned jsem u Akary udělal stats/skill reset a přerozdělil body abych unesl Monarch. Zároveň jsem už nedával nic do dex, takže jsem musel vyměnit Spirit v Long Sword za Spirit v Crystal Sword, který jsem měl v záloze. Vrátil jsem se zpět na Hell a pokračoval. Ještě v Bloody Moor mi padla Tal' Rasha maska pro Merce. Potřeboval jí jako sůl. protože bez sání života mi za tu chvíli na hellu několikrát umřel. Tady je jeho další výbava. Duriel's Shell mi padl už v 2.aktu Nm a Insight jsem mu složil kvůli problémům s manou.

Pokračování zítra...

Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 23.11.2011, 09:32 hod.

1.Akt Hell

...pokračování

Pořád na p8 jsem se probíjel dál. Byl jsem překvapený jak dobře to jde. Pouze potvory tohohle typu jsem neměj jak zabít, takže jsem je obcházel. Naštěstí jich bylo velmi málo. Při vybíjení jednoho z táborů Fallenů mi vypadl Gheed. Chvíli jsem přemýšlel jestli si ho nechat, ale nakonec ho nosím pořád u sebe. Celkem svižným tempem jsem se probíjel k Andariel. Když už jsem si pomalu přemítal jak jí udolám, potěšil mě obsah jednoho sarkofágu. Na Andariel jsem se vydal s dobrou náladou a vidinou dobrého dropu. Nakonec jsem byl spokojený, protože padl Dwarf Star a bonus do života a fire absorbce se ještě bude hodit.
Celkově byl 1.akt i na p8 celkem v pohodě a sám jsem byl zvědav jak dlouho si budu moct držen nastavení p8, protože skilly už mám na max a jenom pár bodíků v sinergiích mi chybí.

2.Akt Hell

Bohužel během 2.aktu jsem v zápalu boje zapoměl dělat screeny. A důvod byl jednoduchý - začalo totiž dost přituhovat. Pořád jsem se ale snažil držet p8. Když mě Atma požádala abych pomstil jejího druha musel jsem jí sklamat. Probil jsem se až k němu, ale vygenerovali se mu pro mě nejhorší vlastnosti co mohli physical a cold immune. Tak jsem ho tam nechal s tím, že se pro něj ještě vrátím. Pokračoval jsem tedy dál po pouštích. Maggots Lair nakonec nebyla tak hrozná jak jsem si myslel. Další oblast, ze které jsem měl respekt byl Claw Viper Temple. Moje obavy se ale nevyplnily a celkem bez problémů jsem získal amulet pro složení Haradric Staff.
Ale hned jak jsem vstoupil do Arcane Sanctuary, přišel problém a to Wraithové physical immune. Můj Hurricane dával pouze 1,3k cold dmg a to bylo na p8 hodně málo. Wraithové se prakticky hned léčili, takže sem neměl šanci se přez ně dostat. Byl jsem tedy donucen nastavit na p1 a zkusit to znovu. Teď jsem se už snadno dostal k Summonerovi a mohl jsem pokračovat v honbě za Dark Wandererem. Nechal jsem p1 až k Durielovi, protože jakmile jsem narazil na Wraithy neměl sem šanci je udolat. Duriel samotný nekladl žádný odpor a jeho drop byl klasický.
Nakonec jsem ještě splatil svůj dluh Atmě a pomstil jsem jejího druha zabitím Radamenta.

Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 23.11.2011, 09:56 hod.

3.Akt Hell

Jelikož jsem chtěl udržet svižnost a spád hry, nastavil jsme už jen na p4. Potvory v džungli padaly jako zralý švestky a občas padla i nějaká ta věc. Buď jsem jí ale už měl nebo pro mě byla nepoužitelná. Pozor jsem si musel dát až v Kurastu a to na superunikáta Stormtree. Zkoušel jsem pár her (asi 50) štěstí na truhlách v Lower Kurast ale pak jsem usoudil, že to nebudu hrotit a zkusim to dohrát s equipem co mám a následný nájezdy na runy a unique itemy budu děla až po dohrání Hellu. jelikož se mi začali hromadit PG v truhle, začal sem cubit skillery (snad se aspoň jeden povede Elemental). Následovali Councilové. Díky Dwarf Staru a Cyclone Armor jsem z nich zas takový strach neměl. Akorád Mercovi se to moc nelíbilo a několikrát jsem ho musel oživovat. V Durance of Hate to bylo opět nekonečné bludiště s hodně nepříjemnýma Dollskama. Když jsem si je ale nepustil k tělu, byly neškodný. Konečně jsme našel vstup k Mephistovi. Padl celke rychle a nedropnul samozřejmě nic.

Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 23.11.2011, 10:10 hod.

4.Akt Hell

Od 4.aktu jsme jel už jenom p2. Chvili mi trvalo než jsem našel Izuala ale hned jak se mi to povedlo neměl šanci a padl hodně rychle až jsem se divil. Sem tam mi padl i nějaký ten Skiller, ale zatim žádný pro mě. Zato kovárna mi udělala radost. Teď ještě jednu Gul a můžu složit HoTO :-)
Vstoupil jsme do Chaos Sanctuary a doslova drtil vše co mi přišlo do cesty. Po dohrání Hellu budu tohle určitě jedna z lokací, kterou budu chodit. Samotný Diablo pak nebyl problém díky Cyclone Armor, který jsem pravidelně nahazoval. A tady je drop, který mě nijak nepřekvapil.

Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 23.11.2011, 10:53 hod.

5.Akt Hell

Plný očekávání jsem se pustil do posledního aktu. Nic moc zajímavýho se nedělo a opět většina monster pro mého Druida nepředstavovala žádnou hrozbu. Občas se tu a tam vygenerovala nějaká skupinka s Bossem v čele, u kterých jsem se trochu zdržel, ale nikdy jsem se nedostal do vážných problémů. Poprvé mi zatrnulo když jsem se vydal hledat Anyu a ve Frozen River mi skupinka Hell Witches pěkně naložila svýma projektilama. Odměnu za záchranu byla kromě resistů tahle "skvělá" helma, kterou jsem hned prodal. Cestou k Ancients mi padla další část mého vysněného Heart of the Oak. Malah měla konečně na prodej tuhle hůlku, která mi hodně pomáhá s monstrama co jsou physical immune.
Ancients byli docela oříšek a první dva pokusy skončily zbabělým útěkem do města. Až na potřetí se mi je podařilo rozdělit a jednoho po druhém udolat.
Jak jsem se přibližoval k Baalovi, moje nervozita stoupala. Kdybych RIPnul v tomhle okamžiku, asi by mi moje žena musela zavolat rychlou. Všechny vlny minionů co na mě Baal poslal pro mě nepředstavovali žádný problém, jenom s poslední jsme se trochu dýl zdržel. A hurá na Baala...
Ze začátku kladl celkem odpor, ale spíš to bylo tím, že se mi to snažil znechutit neustálím teleportováním, vyvoláváním dvojníka apod. než že by mě nějak ohrozil na životě. Tady je "odměna" ale tohle mi to vynahradilo...
A poslední rest je Nyhlathak. Měl jsem z něj o dost větší obavy než z Baala a Ancientů. Samozřejmě se mi vygenerovaly Vipeři, kteří mají buglý jedový útok. Postupoval jsem tedy hodně obezřetně a všude před sebe castil Medvěda. Další hrozbu a to Nyhlathakovo Corpse Exposion jsem z části eliminoval odlákáním jeno minionů dál od něj a pak sem na nej rychle vlítl a udolal ho pár Tornádama. Takže hotovo a tady jsou ještě moje staty po dohrání...

Na závěr:
Jestli chcete někdo konečně dohrát HC, tak vřele doporučuju Wind Druida. Za celou dobu hraní jsem se skoro nedostal do přímého ohrožení života. Stačí překonat krušné začátky bez skillů.
Jelikož jsem si Wind Druida docela oblíbyl budu s ním dál hrát a snažit se mu obléct něco slušivějšího než má teď na sobě. Vždy když něco zajímavého najdu, tak vás o tom budu samozřejmě informovat...

Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 23.11.2011, 11:12 hod.

Blahopřeji k tomu, že ses dostal do našeho úzkého kruhu Guardianů. ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 23.11.2011, 12:11 hod.

Tak aj ho DDm mam v 1.aktu hell a je to pohoda, tim spis ze hrajeme ve dvou a tim spis ze on hraje avengera >:D >:D .. takze zatim behame pl 1-5 a doufam ze nam to takhle vydrzi az dokonce.. uz dlouho jsem HC nedohral :oops:
Kupodivu mě to stále baví..

Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 23.11.2011, 12:26 hod.

Nevíte náhodou jestli jde u Malah koupit hůlka s Amplify Demage?? Hodila by se mi o dost víc než ta s LR..nebo třeba i Decrepify by bodla..Chtěl bych chodit kravky na víc pl ale když si nastavim víc jak p3, tak už to jde hodně blbě..

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 23.11.2011, 12:44 hod.

Amplify damage lze sehnat většinou jen na zbraních ve formě X % chance to cast level Y Amplify Damage on stiking. Na hůlkách ve formě charges není. Jediný předmět s charges na AD je unikát The Gavel of Pain Martel de Fer. Ale ten má jen 3 náboje....

Na decrepify lze sehnat charges zase jen z unikátu: Spellsteel Bearded Axe. Ten má nábojů 30.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 23.11.2011, 13:52 hod.

Myslel jsem si to..škoda, že na Singlu neni Reaperka, aspoň teda myslim. Ale napadlo mě tohle - místo merce z 2.aktu si najmout barbara a dát mu Lawbringer do hnáty. Má slušnou šanci na Decrepify, takže by taky zpomaloval a mrazil jako merc z 2.aktu a navíc by mi přidával 50%dmg a ještě navíc má auru Sanctuary se kterou můžu chodit bez problémů Chaos a třeba Pindla...Co říkáte? Nikdy sem jako merce Barbara neměl, máte s nim někdo zkušenosti??

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 23.11.2011, 17:43 hod.

Na singlu JE Reaperka. Tyhle ladder only unikáty bývaly ladder only pouze ve verzi 1.10...snad teda nekecám :D Ale v 1.13ce mi Reaperka už padla s Bleskohnivkou, tak si to tam můžeš najít.
...Ancients, go, go go!

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“