nu a tak me napadl dalsi z buildu, kdy sve protivniky umlatite jejich vlastnimi zivoty a jejich vlastnim dmg.. o co tedy jde, jde o "variaci" explosivemacera.. lisi se ale hned v nekolika vecech.. zaprve nam v CE bude stacit bodik.. a zadruhe jak jsem jiz naznacil, tak nekdo z me party bude nositelem mocne aury thorns, cernej petr padl na fire rostandu z I. aktu, ktera ji bude moct nosit hned 2x (edge, bramble) - tzn. neni to zrovna levna zalezitost, proto pojedu untwinked aby hra odsejpala (runy sice mam - diky Bemikovy, kterej me konecne dokopal ke slozeni Forti pro meho avengera a jako vedlejsi produkt napadalo i neco co pouziju dale), ale je jeste potreba vyckat na nejaky pekny oblecek.. kdyz uz mame thorns, tak to chce nejakej vhodnej tank, kdyz se nad tim zamyslite, nemohl jsem si vybrat jinak, nez clay golema (coz je dalsi rozdil o exmancera co je na webu)..
nebudu to protahovat a rekneme si neco malo o tom, kde aktualne jsem..
Rotten_one
52. lvl - II. akt NM
stats: sila zatim cca 100, abych pozdeji mohl tahat spirita v monarchu, budu asi nucen jeste prihodit, ale uvidime.. neco malo mozna padne i na block, ale zatial bez bodu.. zbytek samozrejme vita
skills: zatim mam 20 v GM, 20 CG, 1 SR, 1 AD, 1 CE a nejakejch 15 BG jako synergii na HP golema.. golem ma aktualne cca 11 000 zivota, coz je za 80 mana cost celkem lahudka
equip: zatim jsem si ze zasob slozil RW Bone, na hlave taham Worminu (uz mi bylo trapny nosit Lore, tak jsem si ji nasel), blood-crafted ringy, oba s bonusem +5 str, v jedne pracce zatim spirit, v druhe ancient pledge, tearhaunch, nightsmoke, amulet nejakej rare (ani nvm co dava

ocekavam, ze tenhle build by mela byt jasna zalezitost a to kam se dostanu bude zalezet ciste na me, mam phys dmg a diky AD neocekavam odpor, co nepujde schodit, to nejak uloupu CE.. castery a ranged monstra hold utankuju a nejak to ukvedla mercova, pak to dorazim CE.. aby to nebylo tak jednoduchy, tak kdyz uz twinked, tak na oplatku pl8 only.. nekdo si pomysli, ze pl8 je v tomhle pripade traparna, ale takovej normal baal run mi poprve zabral asi 3/4 hodiny

- zatim to celkem odsejpa, ale duely s akt bossy se uplne nechutne tahnou.. golem jako by byl nejak buglej a v podstate to do nej vsichni muzou prat hlava nehlava a jeho HP se ani nehnou, jedinej kdo mi ho ukvedlal byla NM Andy, preci jen poison se nam asi moc napaci.. sice mam ve vitality vetsinu bodiku, ale stejne tak nejak nevydrzim vic jak 2-3 rany, tak doufam, ze se to casem zlepsi