Tož sepíši pokračování naší pouti v dávných časech
Přemýšleli jsme, že když už si zvolíme dva barbary, tak jak jím zvolíme dovednosti, aby se pěkně doplňovali. Nakonec jsme se domluvili, že já budu "damage dealer" - Frenzy, Zerk (a k tomu BO, BC a Shout) a Marast spíše bude stunner, takže bude používat Stun a WC. K tomu si vzal pokřiky na kontrolu davu jako Howl, Taunt a Battle Cry. A co je nejdůležitější, používal i dnes nedoceněný skill
Find Potion. Díky kterému jsme už konečně neměli nouzi o lahvičky a Marast mi tak čas od čas mohl jako děda Mráz vysypat nějaké ty cenné fialky a life, mana potions.
Vyběhli jsme vstříc hrozbě, která na nás čekala "tam venku". Naštěstí jsme měli tuhý kořínek, a tak kosení šlo hezky od ruky. Každou truhlu jsme otvírali s nadějí, že nám padne nějaký ten poklad, ale samosébně nepadlo nic. S Blood Raven jsme si pár minut hráli na honěnou, než to vzdala. V Kryptě nám ovšem padla velká cennost, a to brnění z Arctic setu, které dávalo 10 All resist, což je hotové bohatsví

No, zobrala jsem si ho já
Marast prohledával mrtvoly jak zběsilý a já aspoň neměla konkurenci u Akary

Hra šla docela hladce až na pár vypečených bossů a my došli až ke katakombám. V katedrále padl už druhý setový předmět a to Hsarus botky, které dávaly úžasných 40 Fire Resist a FRW! Tož i ty jsem nosila já a začala jsem Marastovi tak trochu utíkat
Na Andariel jsme se vyzbrojili MF, tedy já jsem dostala MF výbavu s tím, že jí zasadím poslední ránu. Tak jsme to pokojně vymlátili v předsálí a otevřeli dveře s tím, že to tam vybijeme a pak si ji opatrně nalákáme. Pochopitelně se na nás hned vrhla, jen co nás zmerčila a začala další honička

Po několika situacích alá "buch, odběhnout" jsme ji zdolali a já tedy zasadila poslední smrtelné rány. Výsledek

(však se podívejte na screeny)
Hned, jak jsme dojeli do Lut Gholeinu, tak nám Atma naříkajíc zadala úkol, že máme sprovodit ze světa nějakou místní zrůdu. Vydali jsme se do stok na tom našem 12. levelu a jali se to tam vymlacovat. Expilo to hezky. Ovšem u Radamenta jsme div nezařvali, jak to tam bylo tuhé

Několikrát jsem musela pro lahvičky do města, ale nakonec padl.
Na cestách pro hůl a amulet jsme zažili asi nejhorší chvilky, kdy se na nás vrhla malá skupinka šampónů - supů, kteří mi třemi zobanci ubrali přes 200 života

K nim se ještě připojil bossák Maggot a začala být opravdu zábava

V jednu chvíli jsem si už myslela, že musím už umřít

Stejně tak i u skupinky supů s extra strong bossem.
Nejhorší bylo, když jsme potkali bossa s TP. Protože v této verzi tuto dovednost využívají tak často, že není šance jim zasadit více ran naráz a hlavně se i léčí mezitím, co se teleportují
Po kompletaci obou částí horadrické hole jsme se vydali do paláce, kde jsme to radši jen proběhli, abychom už byli v AS. Ovšem tam začalo peklo. Stačilo, aby se sběhla skupinka kozlů (a k nim hned přilétly hnusné dušinky), párkrát si bouchli a my se dali na ústup. Takto jsme to zopakovali asi třikrát, až jsme se dohodli, že trochu naexpíme a zabijeme znovu Radamenta (měli jsme 17. level). Sice se mi tam moc nechtělo, když jsem si vzpomněla na tu minulou hrůzu, ale naštěstí to tentokrát šlo dobře a my tak získali 18. level. S tím jsme se vrátili zpět do AS a šlo to lépe... utíkali jsme o trochu méně
Naštěstí se osvědčila taktika, kdy jeden bouchá, druhý utíká, léčí se a naopak a my tak prošli celou AS. U žádné jiné situace jsem se v Diablu nezapotila tak moc jako zde

Summoner padl hned.
A přišly tomby..
Rozhodli jsme, že nepůjdeme hned na Duriela, protože jsme měli teprve 19. level. V první hrobce jsem Marastovi zničila sen o ropném vrtu, když jsem otevřela zlatou truhličku, zatímco on si na ni chystal MF výbavu

Tak si to měl vynahradit v další hrobce.
Ovšem tam se stalo, že Marast měl lag. Já si uvědomila až příliš pozdě, proč jen stojí na místě a ani se nehne

Tak jsem sebrala jeho věci a Marast se připojil s tím paladinem, se kterým hrál s mojí amazonkou, než jsem ji zkazila.. Ukázal mi své poklady, které mu padly a šli jsme do další hrobky a tam jsme narazili na "Káčko", který byl LE. Marast se na něho vrhnul a já se postarala o kosťáky. A stalo se to znovu, lag, paladin se ani nehýbal, což mě hned vyburcovalo k jeho záchraně. Ale dříve než já zabila příšery kolem něho, tak ho stihly zabít..
Kdybych aspoň měla Taunt.. Jenže ten jsem neměla z důvodu rozvržení skillů našich barbarů. Aspoň jsme se poučili z toho, že když vidíme, že to tak laguje, tak už radši hrát nebudeme. Ty lagy byly nějak divné, i Marast říkal, že podcenil verzi.
Takže nyní je můj barbar před Durielem a Marast zatím nemá nikoho

Asi to vypadá tak, že začneme znovu a já budu mít aspoň náhradníka - barbara.
Kdyby se chtěl někdo někdy přidat, tak klidně může, je to zábava
Zde jsou screenshoty.
http://raisen.rajce.idnes.cz/Diablo_II_Classic/
Kdyby mě ještě něco napadlo, tak dopíši, neboť to píši tak nějak z fleku a nepamatuji si vše