Nana - 1/2 Naked - Trapka

Moderátor:Dark_Deamon

hami
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:
Nana - 1/2 Naked - Trapka

Příspěvek od hami » 20.07.2011, 19:19 hod.

Poprvé jsem se odhodlal k HC, a aby to nebyla nuda řekl jsem si, že si to dam bez výbavy.

Pravidla:
Žádné vybavení na sobě a ani žádné charmy v inventáři.
Žoldák výbavu mít může (proto 1/2 naked).
Jinak povoleno vše opakované nájezdy, pl x, útěk z bitvy, respec apod.

Zaměření: Pasti (co taky jiného bez bot bychn nikoho neukopal :) )

Stav: Dokončen Normal
Level : 43

Momentální staty:
Strength : 20
Dexterity : 20
Vitality : 85
Energ : 50
Life : 281
Mana : 95

Skily :
Martial -
Dragon talon: 1

Shadow -
Burst of speed : 1
Fade : 6
Minf blast :1
Shadow warrior: 1
Shadow master: 3
prereq :4

Traps -
Fire blast : 4
Shock web : 2
Charged bolt s.:1
Wake of fire :1
Wake of inferno: 1
Lighting sentry : 16
Death sentry : 4

zastaralé za chvíli to zaktualizuju

1.Akt - Obecně jsem musel dát několik bodů do skillů, které nebudu v budoucnu používat, abych byl schopen něco zabít. Po nějaké době to vyřešim pomocí respec
Založil jsem postavu vyhodil štít a katanu, zapl pl 7 a šel na to. Začátek byl celkem drsnej i falena sem pižlal celkem dlouho. Dragon talon mě naštěstí částečně spasilo, a tak jsem byl schopen zabíjet o něco rychleji. Den of evil proběhl celkem v klidu, až na corpse kterej dělal celkem problémy a zabíjel jsem ho celkem dlouho. Poté jsem se vydal do cold plain kde jsem nalezl pěknou skupinku méďů s bosem - běhal jsem okolo nich asi 5minut. Už jsem měl té pomalosti dost, a tak jsem nahodil pl 1 a vydal se zabít blood raven na lvl 8. Poté jsem nechal postavu dlouho ladem a vrátil se k ní až dnes. s žoldákem to šlo o dost líp, a až do 12 úrovně jsem si připadal úplně zbytečně. Na zabití jednoho nepřítele jsem potřeboval celou manu a žoldák to killnul hned. na 12 úrovni se to však díky wake of fire o dost zlepšilo, takže jsem dokázal (konečně) zabíjet efektivněji než žoldák. Na andy jsem šel na 19 úrovni, a tedy jsem měl shadow warriora a fade na 2.lvl. Samotné zabíjení andariel bylo v pohodě. Jen jsem kolem naházel pár pastí a asi 5x jsem obnovil warriora. Jeliož jsem cestou k andy našel jeden shrine of portal vznikla ve městě zajímavá věc. http://ufonan.rajce.idnes.cz/HC_half_na ... ot0101.jpg
Drop: nagelring, pelta lunata http://ufonan.rajce.idnes.cz/HC_half_na ... hot097.jpg - asi to věnuju nějaké budoucí hc postavě

Staty : http://ufonan.rajce.idnes.cz/HC_half_na ... hot122.jpg
Naposledy upravil(a) hami dne 30.07.2011, 19:46 hod., celkem upraveno 4 x.
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)

xatra
Gorebelly

Re: Nana - 1/2 Naked - Trapka

Příspěvek od xatra » 20.07.2011, 20:05 hod.

Tak jestli to dojedeš s naked assou tak já to dojedu i s clothed asskou :D
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.

Kdy se už člověk naučí zálohovat data?

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 20.07.2011, 20:42 hod.

tak to jsem na tebe xatro opravdu zvědavý, jinak naně držím pěsti

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 20.07.2011, 21:14 hod.

jelikož je to první HC a ktomu takový sebevražedný styl, tak si nedělam moc naděje na dokončení celý hry. Můj cíl je dokončit aspoň normal
edit:zatim ani ňák nemam strach z ňákýho bose třeba z dura, ale mam velkej strach z ňáký chvilkový nepozornosti a blbý náhody
zde má inspirace : http://www.youtube.com/user/darkewokz#p ... B4xIziQ7IU
Naposledy upravil(a) hami dne 20.07.2011, 21:17 hod., celkem upraveno 2 x.
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 20.07.2011, 21:17 hod.

Tak se tak nepodceňuj...za chvíli těch guardianů budeš mít 20 a ani nemrkneš... :D

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.07.2011, 21:18 hod.

hami: A nebylo by lepší to jet Full Naked? Ono stejně. Když tě potom někdo sejme,tak je fuk jestli máš merca nebo ne. Já když jel tu Naked Assku a na NM v Frozen River na mě vlítla banda Soulů, tak bych to asi nepřežil, i kdybych měl 6 merců.

Jinak pravidla jsem měl vesměs stejný jako ty. Žádný charmy, žádnej gear, bez merca, bez svitků, lektvarů a kdo ví čeho, co dostaneš jako odměnu za questy a ještě jsem nekupoval potiony. Žil jsem jen z těch, který padly.

Ale přeju hodně a tím myslím opravdu hodně štěstí, protože to budeš opravdu potřebovat. U mě nastal třeba první zádrhelna NM ve 4.aktu, kde se objevili ve větším množství první Light Imune.

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 20.07.2011, 21:21 hod.

tys jel taky trapku??
no pomůže je zdržet, abych moch zaběhnout za roh a tam vocaď házet pasti. A taky trochu řeší ten problém s light immunite

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.07.2011, 21:26 hod.

Jj, jel jsem taky trapku. Trošku jsem to popisoval v jiném tématu. Tuším, že se jmenovalo nějak "Iron Man" nebo tak nějak.

Light immune jsem ve 4.aktu řešil za pomocí Shadow Mastera + Death Sentry. Sejmout ale třeba Souly byla fakt sranda.

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 20.07.2011, 21:43 hod.

to, ale muselo bejt peklo než si dosáhl lvl 12
se slabou pomocnicí a bez lahví muselo bejt to zabijení strašně pomalý

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.07.2011, 21:49 hod.

Já si pro pomocnici ani nešel. Lahví bylo mega moc. A než byl lvl 12, tak jsem to všechno mlátil rukama a sem tam hodil nějakou tu past.

Podotýkám, že já jsem to furt jel na players 1. Nepotřeboval jsem šanci na vyšší drop a nahazovat p8 jen kvůli rychlejšímu nárustu expů mi nepřišlo moc užitečné. Kor na takovým stylu hry, kde by to mohlo být spíš ke škodě než k užitku.

Třeba mě předčíš :) Moje meta je 5.akt - Frozen River - NM. Bohužel si nepamatuju, jakej jsem měl level.

Edit: Jinak jak jsi sem dával to video z youtube, tak na toho týpka jeho videjka jsem taky hodně koukal šmíroval, jak to šéfuje :)

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 20.07.2011, 22:30 hod.

i-kdybych se dostal dál tak to nic neznamená. Ten žoldák přece jen dost pomůže a když si používal jen tví lektvary tak je to takový polo Ironman
je to jako srovnávat můj styl s normálním

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 21.07.2011, 21:01 hod.

Akt II
Opět jsem nahodil pl 7 a vydal se do stok. Tam jsem zjistil, že jsem na tom stejně jako na začátku 1.aktu takže sem byl spíš taková čestná stráž pro myho merce. U radamenta byl problém s tim, že mí pasti na něj neměly téměř účinek a merc furt zabíjel jen kostry okolo. Po chvíli sem toho měl dost, a tak sem naběh přímo k radamentovy udělal portál a prolez tam a z5, a merc ho celkem rychle odrovnal. Vlastně jsem tímto způsobem řešil dost situací, zvlášťe v maggot lair kde mě demence žoldáka přiváděla k šílenství. Na cestě pro oba kusy hole se nestalo nic zvláštního. Pak jsem pokecal s jerhynem a co nejrychlejší cestou jsem to hrnul do svatyně. Summonera jsem naštěstí našel hned v prvním směru, kterým jsem se vydal. Byl celkem bezproblémový a jeho známá zranitelnost se dosti projevila (zabily ho dokomnce i mý pasti což jsem dlouho neviděl). V tal rashově hrobce to šlo hladce a podstavec jsem našel relativně rychle. Z duriela jsem měl docela strach a tak jsem nahodil pl 1 než jsem tam vlez. Vím sice srabárna, ale co účel světí prostředky. Co mě překvapilo, duriel si udělal naprosto jasnou prioritu nejdřív shadow, pak já nakonec merc. Dokonce se i stalo, že sme byl půl obrazovky od duriela s žoldákem a shadow, a merc byl přímo mezi mnou a durielem. Když duriel killnul shadow tak se rozběh na mě, ale zasek se o merce, takže tam jen tak stál a klepal se - nic podobnýho jsem eště nikdy neviděl (bohužel mě v tý chvíly nenapdat screen). Tohoto pochybení jsem využil naklad co nejvíc pastí a duriel po chvíli chcípnul. Pak už jsem jen naskočil do lodi a odplul d džungle.

Kéž bych měl takovýhle resy furt : http://ufonan.rajce.idnes.cz/HC_half_na ... hot095.jpg
75/85/38/85

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 21.07.2011, 21:28 hod.

Pekny.. :)

btw.. proc tahas identify scrolly? vzdyt sbiras jen neco pro merce ne, tak to malo ti muze udelat i cain
Kupodivu mě to stále baví..

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 21.07.2011, 21:29 hod.

no asi to je k ničemu, ale kdybych třeba našel něco pro mercu může se to hodit a mam dost narvanej inventář flaškama, takže je dobrý hned zjistit jestli padlo něco kloudnýho

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 23.07.2011, 21:56 hod.

AKT 3 většina aktu proběhla, až překvapivě lehce. V pavoučí jeskyni, flayer dungeon i ve stokách navznikaly žádné problémy. Šok však byly councilové. Byl to celkem masakr shadow warrior na první úrovní toho moc nesnes, a jelikož merc neměl taky žádný life stealing často sem se kvůli němu vracel do města a často sem to ani nestíhal, a tak jsem ho musel často oživovat. Patra v durance of hate byly vcelku v pohodě. Na runy mam celkem štěstí to už je druhá http://ufonan.rajce.idnes.cz/HC_half_na ... hot109.jpg . Ve 3tím patře to opět začalo houstnout warrior umíral stále a merc si to také moc nedával, ale po čase (dlouhém čase) jsem to nějak prošel. Pak jsem naboostoval mě a merce spoustou thaving a antidote potion a šel konečně na mepha. Nekladl velké problémy a s pár návraty do města to po chvíly skončilo a meph padl. Pak už jsem jen klasicky došel do 4tého aktu a povedl se mi celkem pěkný gamble pro merce: http://ufonan.rajce.idnes.cz/HC_half_na ... hot109.jpg
chvíly jsem poexpil a skončil na 28 úrovni.
Nevíte kde nejdříve může padnout Sol??

Konig
Gorebelly

Příspěvek od Konig » 23.07.2011, 23:54 hod.

Pěkně postupuješ, vybral sis těžký, nicméně splnitelný úkol. Jen tak dál, a hodně štěstí!

Jinak SOLka může padnout nejdříve ve třetím aktu. A když jsi teď ve 4tém, tak by ti mohla padnout z HF.
Untwinked & 1.13 Only

GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 24.07.2011, 17:17 hod.

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 24.07.2011, 17:49 hod.

Z HF na normal ne, ale jinak v tom čtvrtém actu už padá normálně (ve třetím jen z councilů a mefa)
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 24.07.2011, 19:58 hod.

AKT IV
zde už začalo trochu přituhovat warrior chcípal pravidelně a merce jsem musel každou chvíly zachraňovat chozením do města. Merc už si to nedával tak jako ve II. aktu, a tak se celkový postup rapidně zpomalil. Na druhou stranu jsem se začal víc uplatňovat i já, a tak jsem si už nepřipadal tak zbytečný. Izual byl na pl 5 dost tuhý, ale jak u něj bývá zvykem nijak nebezpečný. V pekle mě potěšil drop Thul runy :http://ufonan.rajce.idnes.cz/HC_half_na ... hot111.jpg . Ale drop z kovárny mě dost zklamal http://ufonan.rajce.idnes.cz/HC_half_na ... hot112.jpg . Jelikož poslední dobou hraji pouze SC twinked úplně jsem zapomněl že je sanctuary těžká lokace. Na druhou stranu mě hra dost dlouho tak nebavila. Ono běhat v top gearu sice není špatné, ale je to relativně dost nudné, oproti tomu když má člověk fakt strach krk a nedává každého jednou ranou. Pečetě byly v poho, až na infektora, kterej mě z jeho bandou honil přes půl chaos sanctuary. S Diablem byla docela sranda furt zabíjel mastera i merce. Naštěstí se mi dobře vedlo hodit light. sentry na konec obrazovky tak aby Diabla zraňovala a on se moc nenaštval. Po chvíly konečně lehnul, ale drop ač tam byly 2 setovky nebyl nic moc http://ufonan.rajce.idnes.cz/HC_half_na ... hot113.jpg .
V 5tém aktu jsem splnil první úkol a otevřel první waypoint. Docela se na páty akt těšim. Chodí tu dost expů

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 24.07.2011, 20:01 hod.

A mě by zajímalo, co Tě baví víc - SC Twinked nebo HC naked? 8-)
HC grál: 537/516 (-21)

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“