Akt I:
Tak sem nastavil všechny potřebný zkratky, nahodil pl 8 a vyrazil na venkov. Jaké to pro mě bylo překvapení, že hned za ohradou skoro nikdo nebyl, nacož sem z Avalonu nebyl zvyklý

no šlo se hned na první quest. Vlítnul sem do Den of Evil a mydlil všechno hlava nehlava. Celá area netrvala moc dlouho a už sem si běžel pro volný skill point k Akaře a taky nějakou tu mastičku na klouby. Mazal sem na hřbitov i když sem si řikal co tam budu dělat. No nic, úkol je úkol tak sem šel. Díky Fire Blastu sem měl cestu poměrně rychle volnou a ani Blood Raven neměla moc šancí. Prolezl sem Cryptu a Mauzo, ale nic kloudnýho nepadlo a nepotkal sem ani nic zajímacího. Proběhnul sem do Dark Woodu a snažil se najít wp, místo toho sem našel strážce svitku i s jeho bandou, kteří na mě byly z nepochopitelných důvodů těžké nakrknutí tak sem je musel umravnit. Tady byla první větší sranda, protože Treehead byl cursed a dával mi docela pohulit, když mě ťafnul. Ale párkrát sem mu pod nohy hodil bouchací kuličku a musel se poroučet k zemi, ale padla mi z něj tahle
helma. V Tristramu nedošlo na žádný drama a opět sem hledal Caina hned nad vchodem a čekal kde na mě vyběhne Diablo nebo jinej boss. Ten Avalon je nakažlivej, fakt

Zavítal sem k hraběnce, která mě ráda viděla a chtěla mi na uvítanou zaseknout sekyru do hlavy, ovšem zde se nesetkala s mým pochopením. Dostal za její hlavu velký kulový tak sem zasakroval a mizel pryč. V Tamojské vysočině, na nádvoří a v kasárnách nebylo nic moc k vidění, ale pak sem otevřel dveře a kouknul na mě
Smith. Sám toho moc nedal, ale za chvíli mi z jednoho packu tainedů padla první setová věc
sash. Byl sem za ní rád

a za chvíli sem měl radost podruhé
hand axe. Desátá hodina se kvapem blížila tak sem i já musel přidat do kroku a najít fofrem východ ven. Naštěstí sem měl čuch na cestu rovnou ven, takže byl čas ještě zajít na kus řeči s Andariel. Proběhnul sem 2 patra jak nejrychleji sem uměl, aktivoval wp a šel na férovku s tou krasavicí. Boj byl relativně krátký, dostávala herdy do zad od mé lučišnice, do zubů od shadow warriora a z boku ode mě (docela férovka ne?

). Padla na tlamu a tohle po sobě nechala
drop. Užitečný to teda moc nebylo, ale snad se poštěstí příště. Dnes snad udělám 2. akt a něco nafotím

jinak staty a skilly jsou v prvním příspěvku.