Tia (trapassassin)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Gladiator91
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:gladiatorcz#2171
Kontaktovat uživatele:
Tia (trapassassin)

Příspěvek od Gladiator91 » 20.07.2011, 17:36 hod.

Tak dnešní "krásné" počasí mě dovedlo k tomu, že jsem stáhl poslední patch 1.13 a rozhodl se zkusit něco na HC :) vybral sem si trapku z toho důvodu, že za sebou v HC mám pouze jednu postavu na Avalonu a chci do začátku něco bezpečnějšího :D pravidla budou vcelku volná, jiný postavy nemám, takže co si nenajdu to mít nebudu, plugy sem tam hodil a jinak kromě esc bude všechno povolený :)

Nick: Tia
Build: Trapassassin
Version: 1.13
Lvl: 20

Stats
Skills
Naposledy upravil(a) Gladiator91 dne 21.07.2011, 14:49 hod., celkem upraveno 1 x.
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!

raisen
Adviser

Re: Tia (trapassassin)

Příspěvek od raisen » 20.07.2011, 17:52 hod.

Trapka, tak to se těším :twisted:
HC grál: 537/516 (-21)

xatra
Gorebelly

Příspěvek od xatra » 20.07.2011, 20:08 hod.

Taky přemejšlim že bych rozjel trapku, jestli bude nenáročná na eq protože o příchodu z brigády fakt nemám ani čas ani náladu prohánět Odeona LK na NM aby padla runa...
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.

Kdy se už člověk naučí zálohovat data?

Gladiator91
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 20.07.2011, 21:21 hod.

První akt hotov, report napíšu zítra když to stihnu :D

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.07.2011, 21:31 hod.

Tady to je poslední dobou samá HC Asska :)

Good luck ;)

Gladiator91
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 21.07.2011, 15:13 hod.

Akt I:
Tak sem nastavil všechny potřebný zkratky, nahodil pl 8 a vyrazil na venkov. Jaké to pro mě bylo překvapení, že hned za ohradou skoro nikdo nebyl, nacož sem z Avalonu nebyl zvyklý :D no šlo se hned na první quest. Vlítnul sem do Den of Evil a mydlil všechno hlava nehlava. Celá area netrvala moc dlouho a už sem si běžel pro volný skill point k Akaře a taky nějakou tu mastičku na klouby. Mazal sem na hřbitov i když sem si řikal co tam budu dělat. No nic, úkol je úkol tak sem šel. Díky Fire Blastu sem měl cestu poměrně rychle volnou a ani Blood Raven neměla moc šancí. Prolezl sem Cryptu a Mauzo, ale nic kloudnýho nepadlo a nepotkal sem ani nic zajímacího. Proběhnul sem do Dark Woodu a snažil se najít wp, místo toho sem našel strážce svitku i s jeho bandou, kteří na mě byly z nepochopitelných důvodů těžké nakrknutí tak sem je musel umravnit. Tady byla první větší sranda, protože Treehead byl cursed a dával mi docela pohulit, když mě ťafnul. Ale párkrát sem mu pod nohy hodil bouchací kuličku a musel se poroučet k zemi, ale padla mi z něj tahle helma. V Tristramu nedošlo na žádný drama a opět sem hledal Caina hned nad vchodem a čekal kde na mě vyběhne Diablo nebo jinej boss. Ten Avalon je nakažlivej, fakt :D Zavítal sem k hraběnce, která mě ráda viděla a chtěla mi na uvítanou zaseknout sekyru do hlavy, ovšem zde se nesetkala s mým pochopením. Dostal za její hlavu velký kulový tak sem zasakroval a mizel pryč. V Tamojské vysočině, na nádvoří a v kasárnách nebylo nic moc k vidění, ale pak sem otevřel dveře a kouknul na mě Smith. Sám toho moc nedal, ale za chvíli mi z jednoho packu tainedů padla první setová věcsash. Byl sem za ní rád :) a za chvíli sem měl radost podruhé hand axe. Desátá hodina se kvapem blížila tak sem i já musel přidat do kroku a najít fofrem východ ven. Naštěstí sem měl čuch na cestu rovnou ven, takže byl čas ještě zajít na kus řeči s Andariel. Proběhnul sem 2 patra jak nejrychleji sem uměl, aktivoval wp a šel na férovku s tou krasavicí. Boj byl relativně krátký, dostávala herdy do zad od mé lučišnice, do zubů od shadow warriora a z boku ode mě (docela férovka ne? :D). Padla na tlamu a tohle po sobě nechala drop. Užitečný to teda moc nebylo, ale snad se poštěstí příště. Dnes snad udělám 2. akt a něco nafotím :) jinak staty a skilly jsou v prvním příspěvku.

Gladiator91
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 24.07.2011, 11:55 hod.

Tak sem nějakým způsobem přišel o svojí assku, tak sem se rozhodl, že začnu s blizz sorc, ještě ovšem přemýšlím, jestli pokračovat v tomto tématu nebo založit nové.

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 24.07.2011, 12:09 hod.

Je to dost krátké, takže bych se nebál přjmenovat téma, v prvním napsat, že úvodník je o 5 příspěvků dál.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 24.07.2011, 13:01 hod.

co pak se stalo ? :-|

Gladiator91
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 24.07.2011, 19:33 hod.

Chtěl sem to pustit a nešla mi načíst...zálohu sem neměl, chtěl sem jí udělat až po dokončení normálu, tak sem se pustil do blizzky, zatím jsem ve druhém aktu. Report a změna názvu bude patrně zítra podle času :)

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“