Rozjíždím natáčení mé bitvy s Avalonem. A jde mi to celkem rychle, zatím. Snad budu schopen přežít co možná nejvíce nástrah, co na mě čeká. K tomu by mi měla pomoci softcorová amazonka, kterou budu nejprve testovat průchodnost lokací, než ji sjedu naostro s tímhle charem.
Postava: Nekromancer
Build: Poison + pár summonů + Bone Armor
Pravidla: Vše natočit, Hardcore, Untwinked, opakované nájezdy povoleny do Uberlokací a i kamkoliv jinam, pokud je to za účelem zisku jistých uber-předmětů a nutných ingrediencí ke konečnému vstupu do Avalonu, záchrana pomocí tlačítka esc předpokládám naprostá nutnost.
-----------------------------------------------------------------------
1. AKT NORMAL
Začal jsem úplně od začátku (konala se i návštěva Den of Evil) a dojel postupně až do Tristramu, kde jsem se dostal do bezvýchodné situace a musel to utnout escapem, jinak bych mohl hned začít znovu. Video 1
Druhý pokus zachránit Caina byl také neúspěšný, respektive, až tak moc odvážný teda nejsem

Z jejího dropu: Bloodfisty se hoděj vždycky. Po splnění 1. aktu jsem se vydal do lokací Krypta a Mausoleum. Obě jsem prošel celé, naštěstí mě nezabili, i když jsem si nejednou koledoval. Golemové i mercyně sloužili dobře. Video 3
To máme 1. akt komplet a trval mi i s mauzoleem a kryptou necelých 2 hodiny 50 minut.
2. AKT NORMAL
Druhý akt byl pohodička. Díky Poison Nově v tandemu s Lower Resist si nikdo pomalu ani neškrtl a díky všem třem golemům se mi snad ani nešlo dostat na tělo. Jenom jsem díky nízké maně furt chlastal jak notor. Díky tomu, že jsem byl nalevlovanej už z krypty a mauzolea, to v kaňonu mágů zas tolik už neexpilo, ale to nevadí. Duriel potom chcípnul velmi rychle. A drop byl takový rozporuplný. Video 4
2. akt byl hotov za hodinu 24 minut.
3. AKT NORMAL
Hned na začátek jsem vyměnil merce za Lightning Ironwolfa a spolu s ním konečně nejprve zachránil Caina z Tristramu. Procházka džunglí byla krapet delší, než bylo dle mě třeba, neboť jsem musel přes Great March. Všechno to padalo v pohodě a rychle. Mephisto mrtev. A drop mi mou situaci s itemama moc nevyřešil. Časem ale bude lépe. Snad. Video 5
3. akt byl hotov za 59 a půl minuty.
4. AKT NORMAL
Na začátku jsem se věnoval obchodníkům a zkoušel i craftit, ale pak jsem se vydal pekelnými pláněmi vpřed. Stopku jsem měl vystavenou přímo ve vchodu do lokace Plains of Despair, neboť se z ničehožnic aktivoval quest s Izualem, ke kterému není radno se přibližovat. Tak jsem ho chtěl zkusit obejít díky Diablu přítomnému v Tristramu. Jeden šampion Diabla se za mnou rozběhl, a vypadalo to, že bych ho mohl i porazit, kdyby mě neuvěznil do Bone Prison a mě nedošly fullky.
Tak znova. Stejný problém s Izualem, tak návrat do Tristramu, kde tentokrát Diablo-šampón padl a já mohl jít do 5. aktu. Video 6
Hotovo za 32 minut.
5. AKT NORMAL
Pohodička, pohodička, super to tu levluje. Navíc mám již kompletní golemskou zoologickou zahradu. Do lokací jako Abaddon se radši nepouštím, tam bych chcípnul. Ale Shenk mrtev, Frozenstein jakožto "Raisen" mrtev, Pindle mrtev, Nihlathak mrtev. Golden Queen tentokrát naštěstí nevyprovokována k činu vražednému (jako minule), takže jsem mohl pokračovat dále bez jejího všimnutí. Anckové pohoda, WK také a Baal byl už jen v podstatě formalita.
Ale jeho drop byl pěkný. Hlavně éterický Black Widow štít s +skillem k poison nově a 10% nárůstem poison dmg a WormWizard's Helm s +2 necro skillům a také 10% nárůstu poison dmg. Video 7
Akt 5 hotov za hodinu a 32 minut. Celkem to dává něco přes 7 a čtvrt hodiny.
Ještě zkusím někdy jindy na normálu nějakej ten uber level, uvidím, jak to půjde.
(pozn. První 3 videa a začátek 4. videa laguje. Je to způsobeno tím, že jsem to nejprve hrál a natáčel na již postarším noťasovi. Pak jsem to přesunul na PC a je to už v poho.)