Patch 1.07
trošku sme se na Skypu nahypovali tak nezbylo nic jiného než to vyzkoušet. Rozjel sem HC druida (sám si nejsem jist jestli to byla dobrá volba)na rubies + méda béda. Sám sem zvědav kam až se dostanu je to úplně jiná hra než v 1.13. Budu sem psát progres + nějaké postřehy,třeba to někoho nakopne a vyzkouší ze zvědavosti,protože za sebe musím říct ano je to challenge i na normal

Pokusd si budete chtít odpočnout od těch všech spiritů,insightů, infiniti šílenství vřele doporučuju
Nejsem zrovna spisovatel jako Frax tak to bude takové spíše heslovité
Velké díky RIPovi

za to že mi poslal char abych to mohl rozjet hned z ostra.
Uvidím kolik pokusů dám určitě to nebudu hrotit a sem tam si odskočím do D3 a ještě mám nějakou práci u SC grálu
1 sebevrah
Dudu
První věc která mě padla do oka v 1.07 se nedají koupit mana flašky. Superunikáti vypadají krapet jinak třeba bishibos má takovou růžovofialovou barvu kdežto v 1.13 je oranžový. Další rozdíly jsou: nejsou synergie, runy se nedají cubit,countes nedropuje runy, celkově je hodně málo legendárek brnění jsou jen 2 a to normal unique, někde sem četl že legendárky jsou jen do TC 66, jiná runová slova (seznam je
zde),runy mají barvu bílou, ranged mobové střílejí o trochu rychleji a blizzard od Cantoru v Kurastu má FCR snad 500%

Sou tu i jiné crafty seznam
zde,nefunguje players x.
Něco málo o Dudu 1 akt byl celkem v klidu lightning enchanted sem nechal poison creepovi a vlčákům. Hodně mi na začátku pomohl strangling gas poiton. Na Blood raven sem šel tudíž až lvl 6. Celkem mě překvapila rouge která to solila jak vzteklá ,dokonce sem uvažoval chvíli že si ji nechám

S Andy sem měl celkem strach ale šla k zemi relativně rychle. A2 byl taky v klidu prošel sem vše jelikož není players x tak aby byl nějaký lvl. Jediný vážný moment byl když sem v hrobce narazil na KAA. Moje rezy byli 0 0 0 0. tak sem jednou kousl dostal 220 za 70% HP sklopil ocas a stáhnul se nechajíc vlkům s mercem špinavou práci. Díky hrobkám sem se nalevlil nasbíral nějaký resy a šel na Duriho. Ten se věnoval hlavně vlkům tak sme ho s mercem sundali hodně rychle. Na A3 byl plán prosvištět jungli očíhnout superchesty LK UK a trochu se plevlit na radní + nasbírat nějakej ten gear. Nakonec sem nejvíc času strávil v UK kde sem měl 5 superchest a občas padalo hodně rare z truhel + sem chodil Sarinu kvůli exp. Na radní sem vyrazil na lvlu 26 a problém nebyl rabies odvedli dobrou práci a Mef byl dole raz dva.Hodil jen
sigon ruce což se dá asi považovat za hodně slušný loot. A4 Hell byl opravdu hell.Tady začli problémy po cestě na izuala vlčáci to přestali dávat a občas se toho seběhlo na mě dost ,tak sem obětoval pár bodů aby něco vydrželi a tady je aspon bonus z vlků do médových HP. Po cestě sem našel krásnou
helmu.Life regen tím pádem díky kytce byl zajišten tak sem se rozhodl vyměnit merce z healovacího na defens. Tož sem si ho kupil,ale blbec sem přehlídl že mercové oproti 1.13 sou na lvlu aktu nikoli mě tudíž nejlepší co sem tam pak našel byl lvl 13. Musel sem proto běhat znovu A2 a nechat ho všechno zabíjet aby se dolevlil aspon na lvl 20 kdy už mu to pak v pekle expilo a nepadl na jednu ránu. Největší teror byla cesta k big D. Obvilion knighti a jejich cursy zabíjeli vlčaký one shotem a pokud se merc neodpálil iron maiden tak moc taky nevydržel. Nakonec sem se probil až k Diablovi ale musel sem ho vzdát ,protože došla mana a peníze. Master plán byl nafarmit flašky, sehnat life tap hůlku , lvl 30 a méda. Nakonec nepomhlo ani jedno merc občas Diabla sem tam bodnul ale ten ho uzemnil raz dva. Méda dostával perma IK. Naštestí sem body od toho kdy sem to zkoušel napoled narval do dex tak sem Diabla začal otravovat jedem,před tím to za boha nešlo. Médu sem mu házel za záda tak všechen teror směřoval většinou k němu já mohl v klidu kousat. Merc to tak nějak pochopil taky tak nakonec Diablo
padl. Hell byl opravdu těžkej při první potyčce s Diablem sem málem 3x zařval,naštěstí sem vždy stihl utéct.