Diablo mě poslední dobou neskutečně chytlo a jelikož jsme s přáteli hraní po síti nečekaně přerušily, chystám se hrát sám.
Napadlo mě přitom, že bych mohl zkusit splnit jeden s mích dávných snů a to dosáhnout maximální úrovně a to 99.
Můj dosavadní rekord je 94 na stařičkém hellgate realmu, který už je dávno ukončen, předpokládám, že single bude mnohem těžší.
Pojedu klasického paladina, specializující se na kladívka, Save and Exit dělat nebudu.
Začnu od úplného začátku, HARDCORE, bez připravených předmětů, players 8 od začátku do konce, na začátku vyhodím i základní meč a štít s lahvičkami a svitky, aby to mělo hned ze startu pěkně tuhou omáčku

Držte palce!

I. Act
Běh na dlouhou trať začal jako u každého jiného, seznámením se s Warrivem, následným ignorováním Akary a během do divočiny za prvním úkolem.
Žádné zdržení se zde nekonalo, vše proběhlo snadno a bez zdržování jsem běžel hledat Blood Raven.
Ta padla také velice rychle a dostal jsem Amplisu, která umřela u Rakanisha ...
Zašel jsem si do věže alespoň pro první runu, s údivem jsem koukal na mapu, kterou jsem nikdy neviděl a to jsem v minulosti Countessu chodil hodně často.
Shrnu to, po cestě k Andariel nedělalo problémy absolutně nic a dropy? Vůbec žádný unikát ani set, většinou mám větší štěstí

II. Act
Tady jsem cítil, že je potřeba zvednout poškození, protože jsem Andariel škrábal přes pět minut, pořídil jsem si žoldáka na obranu, abych alespoň něco měl z krku.
Celý druhý akt probíhal asi jako u každého, červí tunely byli uspávací a nebezpečné, poušť plná brouků, správnou cestu ve vesmíru jsem trefil až na poslední pokus a kobky byli přeplněné.
Ale už to začalo padat, slow se hodí, zvlášť když jsem používal Holy Freeze! I ty runy už konečně ..

Duriel šel taky po dlouhé době dolů, ale po mě vůbec nešel a merce škrábnul asi dvakrát.
III. Act
Třetího aktu jsem se trochu bál, šamani maj velký ohnivý poškození a já jsem měl odolnost na desítce.
Zabíjel jsem tedy jenom fetishe a merc bral šamany.
Zase naprosto žádné problémy, zase super dropy- grál run už bude brzy hotov.
Travincal už byl horší, borci všude házely hydry a to mi dobře nedělalo. Upíjel jsem se a naštěstí to vystačilo. I něco hodily.
Cesta k Mephistu byla dlouhá, na normal až neskutečně dlouhá

Poslední vzdor před Mephistem padl lehce a přidaly mi ještě jeden nepoužitelný kousek.
Sám Mephisto byl snad nejjednodušší ze všech bossů a také něco přidal.
IV. Act
Akt čtyři .. asi nejnebezpečnější ze všech aktů, byl na řadě, players 8 tomu ještě napomáhalo.
Všude samé velké hloučky potvor.
Souboj s Izulem trval skoro celý můj oběd ...
Ale abych nebyl furt negativní, padly další další báječný runy

Diablo šel kupodivu hodně jednoduše, jeho bleskový útok (

V. Act
Pátý akt jsem už jenom probíhal, abych měl první obtížnost za sebou.
Ale jako všude, i tady byly hloučky potvor, jako lordi, co měly jiný plán. Ale šlo to.
Pindl hodil další runu.
Ancienti padly, merc byl furt bugnutý

Baal padl.
Destroyer se už těší

Jinak nic co by za delší proslov, to si necháme na NIGHTMARE!