Ahoj, tak třetí akt dokončen, a obávám se že když nenajdu lepší věci (hlavně armor a zbraň) tak Diabla nedám.
Tento akt je můj nejneoblíbenější, do Kurastu to je stále takový speedrun, na normal nemám rád miliony malých fetish a každého si brát po jednom ...
V kuraste padl první unikát, samozřejmě jsem ho nechal na zemi ale i tak si myslím že velmi by mě neboostol, je to jedna z nejslabších zbraní pro mě a nikdy jsem ji moc nepoužíval.
Vždycky jsem chtěl aby byly unikáty více použitelné, např. jako tomu je v D3 ...
udělat nějaký systém scalovaní unikátů podle levelu postavy ..
Takto vám padá na hell Sigon set se stejnými staty jak může padnout na normal co jsem na této hře nikdy neměl rád.
Holt bylo by to jiné kdyby padal na hell Crushflange s damage 300 a bonusovými staty..to by každá zbraň našla použití a neběhal by každý s stejnými RW
Pěkné pecky mi dával tento neřád a měl jsem na mále, nechybělo mnoho a byl by rip už na normal.
Také chodím nejraději všechny temple v aktu 3, expy hlavně na Nightmare tam lezou neskutečně rychle a stále tam je někde unikátní monstrum.
Hlavně za pár let hraní ani jednou jsem nevynechal Ruined Temple, i když tam nejvíce hrozí smrt, určitě to znáte, jen tam vejdete a hned na vás vyběhne Sarina s 10 dalšími monstry, takto jsem ripnul nejednu postavu na hell když jsem nedal pozor.
Říkám to pořád a určitě někdo bude se mnou souhlasit ..
Největším zabijákem HC postav je právě podcenění monster.
"Já to dám, vždyť mi to nic nedělá".
A najednou smrt a konec, několik hodin hraní zbytečně.
Nakonec už jen super mapka kterou jsem se mnohokrát zkoušel vygenerovat na NM a Hell .. lepší už být nemůže, snad už jen Lower Kurast když máte Waypoint přesně u 4 superchestů
Drop z Mephista taky stál za nic,to se na normal snad ani nevyplatí fotit

@RIP - Pravda, budu se snažit gamblovat co nejvíce a snad něco dobrého uvařím
RW používat nemůžu ale runy ve zbrani ano tak snad nějaká použitelná padne.
Hell nepočítám že tak brzy začnu, budu se snažit farmit NM a pak se uvidí ...
Není to na jeden den, i s unikáty a RW trvá dost dlouho dokud je postava schopna dávat hell bez problémů.
I když ... hardcore nikdy není uplne bez problémů;)

Přeji všem hezký den a dobré duševní zdraví