tak tomby jsou kruty vzdycky, alespon pro me..
jinak uz jsem ti to rikal u video avolon story, ty si obcas proste nedas pokoj a furt to zkousis, kdyz to nejde, tak to radeji necham byt a utecu, zkusim to druhy den, treba se to vygeneruje lepe.. ne, ty si nedas rict a pak to takhle dopadne .. jako treba ja osobne jsem byl vzdycky uplne vyplesklej z toho kdyz jsem videl tuhle sosu v akci, byla to drbacka a me by to asi nebavilo, ale tys to s ni proste daval a ja ji to fakt pral.. o to smutnejsi je tohle konec
HC Bleskohnivka (Inferno sosa)
Moderátor:Dark_Deamon
Kupodivu mě to stále baví..
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: HC Bleskohnivka (Inferno sosa)
Do reportu jsem to nenapsal, ale ten rip se právěže stal až druhej den. První den jsem prolezl první 2 tomby (páč jsem toho měl po ansáblu v arcane sanctuary už fakt dost), až pak jsem druhej den vlezl do 3., 4. a té v níž jsem ripl. Připouštím, že dost velkou roli sehrála panika.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Re: HC Bleskohnivka (Inferno sosa)
ale tak to je normalni, me kdyz tece do bot a zazmatkuju, tak vetsinou macknu uplne neco jineho nez chci a nez bych mel a pak mam co delat.. jako myslim si, ze uz celkem vim co si muzu dovolit, ale stejne si obcas neudrzim klidnou hlavu
Kupodivu mě to stále baví..