Update!
Dnes toho bude trochu víc. Vemu to popořadě...
Jak jsem psal posledně...ke hraní D2 jsem se vrátil po 4 měsících a hned to bylo
poznat. Absolutně se nešlo vyportovat ven, takže Light Sosa šla asi po 20 Countess runech ke dnu. Obratem jsem ale založil novou bleskovku. Po ripu jsem sice nic neodečítal, ale tato
Circlet, co měla na sobě, zamrzela

Cíl nové Light Sorc byl sesbírat 3x3 klíče skrz über Tristram. Od lvl 1, až po záchranu Anyi na Hell stojí za zmíňku jen
Hellforge na Hell. Zachránil jsem Anyu a šel rovnou oběhat všechny klíče. Když se tak stalo, tak naklusal Smiter. Jako první se šel Izual, což byla pohoda. Následovala Lilith, u které už to moc velká pohoda nebyla, jelikož ještě nemám
CtA. Snad 5x jsem polkl fullku, když mi zbývalo tak 10% life. Zbýval Duriel, což už bylo v cajku. V UT byl Baal a Diablo naklid. Na Mefa jsem radši nahodil Salvu. Po delší rubačce
padl i on a
odměna byla luxusní

Frost Nova Sorc už teď mlaská blahem
Jelikož mi ale k FN Sorc buildu ještě pár itemů chybí, tak jsem se rozhodl to vzít popořadě. První na seznamu byla 2x
Ist (jedna na
CtA a druhá do
Oculusu), tak jsem si to namířil ke Countess, která má na drop (p1)
Ist šanci 1:1142, což není zlé. Abych to moc neokecával...Celkem jsem Countess sejmul
450x. Získal jsem 5 HR's:
1,
2,
3,
4 a
kanon na konec 
Btw...Countess může dát max
Lo, takže ten drop byl z nějaký saláta kolem

Pak ještě popadalo pár nižších run, který ještě stojí za zmíňku:
1,
2,
3,
4,
5,
6,
7,
8. Na 450 runů celkem slušnej počin. Countess pustila i jeden
uniq amulet, co jsem v grálu ještě neměl. Z gamblu jsem pak vytáhl jeden zajímavej
amulet a při jednom runu ve Forgotten Tower jsem narazil na pěknej
small charm. Ještě mi padl jeden skiller a sice
+1 to Bow and Crossbow, +4 to Strength. Za 450 runů jsem spokojen
Trošku jsem upravil i první příspěvek tohoto topicu. U žijicích postav je uvedeno, kolik jsem s nima od poslední aktualizace nahrál. Pokud u nich není nic, tak jsem na ně nesáh. Dále jsem vytvořil novou tabulku a sice
Total drops, ve které budou číselně zaznamenány počty dropů vypsaných předmětů v rámci všech lokací ve hře. Je to vlastně takovej sumář, kolik toho celkem padlo. TC 87 item jsem zatím žádnej nenašel, tak tam jsou čísla jen u HR's a skillerů.
Jinak dál budu běhat Countess, protože ještě chybí jedna
Ist. Pak si to namířím za Mefem, protože mi k FN buildu chybí
Arach a
Oculus. Snad taky někde narazím na 4 socketed Monarch, protože ten mi taky ještě nepadl. Jak bude toto vše complete, tak si to namířím do AT a tam budu lítat tak dlouho, dokud nepadne
Tyrael's
V této aktualizaci mi do grálu přibyl:
Immortal King's Detail (opasek), Naj's Puzzler (zbraň),
Highlord's Wrath, Hellfire Torch,
Mal, Ist a
Jah. Z RW's pak:
Lionheart, Voice of Reason, Wealth, Lawbringer, Duress, Stone, Gloom, Prudence, Rain, Venom a
Sanctuary.