HC Korlic (Leap Attack Barbarian)
Moderátor:Dark_Deamon
@Bemik: Ja nerikam, ze Leap a Leap attack nemaji vyuziti, daji se pouzit takticky, ale varianta, kterou jsem popsal je lepsi
Pekny progres Zombe, preju Tvemu barbuchovi dlouhy zivot
Pekny progres Zombe, preju Tvemu barbuchovi dlouhy zivot
Re: HC Korlic (Leap Attack Barbarian)
RIP: Já neříkal, že nemáš pravdu
Jen, že varianta skákání mi příjde taktičtější a zábavnější... i když méně učinná.

"Do what you fear and the death of fear is certain."
DD: Je fakt, že to jsem nečekal 
Bemik: Máš pravdu... původně jsem to chtěl na kalendář pro rok 1265, ale 1266 bude asi lepší
RIP: Díky... zatím to vypadá na dobrého tanka, tak snad zas někam nevlítnu jak blbec
Dámy a pánové,
Při průlezu Nihlathakovým chrámem jsem našel Sol a vzápětí Dol
Sol jsem sháněl, takže jednu polovinu cesty k Insightu jsem měl za sebou 
Nejprve jsem zkusil klasický recept na socketování u Billu - výsledek. Poté to samé s Halberdem - výsledek.
Docela zklamání, hlavně u toho prvního... tento smutek jsem si vybil na Nihlathakovi, který byl ale dost lakomý
Amethysty ani Amn runy jsem už neměl, proto jsem můj poslední normální Halberd svěřil do rukou mého schopného kováře barbara Larzuka. On věděl jak mě nezklamat
Za to ho dneska pozvu na jedno... možná i víc 
Hned jsem vložil připravené runy... a tadá! Insight je na světě!
Jen pro porovnání... staty před nasazením Insightu, a potom.
Za dnešek toho měl Korlic dost, Baal počká... nicméně už se nemůže dočkat až si vyzkouší svůj nový bacící nástoj na něčem silnějším
Doufám, že než zabije Baala na normalu tak překoná hranici 1500 life (s BO)
Přeju příjemné hraní
...a zůstaňte naladěni na další postup

Bemik: Máš pravdu... původně jsem to chtěl na kalendář pro rok 1265, ale 1266 bude asi lepší

RIP: Díky... zatím to vypadá na dobrého tanka, tak snad zas někam nevlítnu jak blbec

Dámy a pánové,
Při průlezu Nihlathakovým chrámem jsem našel Sol a vzápětí Dol

Nejprve jsem zkusil klasický recept na socketování u Billu - výsledek. Poté to samé s Halberdem - výsledek.
Docela zklamání, hlavně u toho prvního... tento smutek jsem si vybil na Nihlathakovi, který byl ale dost lakomý

Amethysty ani Amn runy jsem už neměl, proto jsem můj poslední normální Halberd svěřil do rukou mého schopného kováře barbara Larzuka. On věděl jak mě nezklamat

Hned jsem vložil připravené runy... a tadá! Insight je na světě!
Jen pro porovnání... staty před nasazením Insightu, a potom.
Za dnešek toho měl Korlic dost, Baal počká... nicméně už se nemůže dočkat až si vyzkouší svůj nový bacící nástoj na něčem silnějším

Doufám, že než zabije Baala na normalu tak překoná hranici 1500 life (s BO)
Přeju příjemné hraní

...a zůstaňte naladěni na další postup

- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Přeji hodně štěstí v dalším putování 

...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
No pěkná změna s Insight
Tak hodně štěstí s Baalem.

HC grál: 537/516 (-21)
Fraxi: Díky 
raisen: No ještě aby ne, když jsem se na to tak těšil
Nahazuju /players 8 a pokračuju. Cestou k Baalovi dropla Shael, z jedenho Council Membera dropl Bone Shiled, díky Find Itemu
Nakonec jsem dodžel i svůj další slib a to ten, že na Baala pujdu s překonanou hranicí 1500 life! - už se ani nepamatuju, kdy naposledy se mi tohle stalo
Boj s Baalem byl celkem pohodový, vyvolal svého klona - o kterého se staral merc, a já měl tak Baala sám pro sebe
Drop na první pohled moc dobrý nebyl, následná identifikace mě však přesvědčila o opaku
Teď používám sekyrku jako switch na pokřiky a find item, dokud si nesložím spirit...
Přišel Tyrael, ten starý šprýmař, a jak má u mě ve zvyku, port vyčaroval samozřejmě úplně mimo... to mi však nezabránilo dosáhnout titulu Destroyer
Následně jsem zamířil na Moo Moo Farmu a vyřídil Cow Kinga - zprvu nic nepadlo, ale po úspěšném použití Item Find z něho vypadlo brnění a kopí...
Vlastnosti, se kterými ukončuju normal a vyrážím na nightmare

raisen: No ještě aby ne, když jsem se na to tak těšil

Nahazuju /players 8 a pokračuju. Cestou k Baalovi dropla Shael, z jedenho Council Membera dropl Bone Shiled, díky Find Itemu

Nakonec jsem dodžel i svůj další slib a to ten, že na Baala pujdu s překonanou hranicí 1500 life! - už se ani nepamatuju, kdy naposledy se mi tohle stalo

Boj s Baalem byl celkem pohodový, vyvolal svého klona - o kterého se staral merc, a já měl tak Baala sám pro sebe

Drop na první pohled moc dobrý nebyl, následná identifikace mě však přesvědčila o opaku

Přišel Tyrael, ten starý šprýmař, a jak má u mě ve zvyku, port vyčaroval samozřejmě úplně mimo... to mi však nezabránilo dosáhnout titulu Destroyer
Následně jsem zamířil na Moo Moo Farmu a vyřídil Cow Kinga - zprvu nic nepadlo, ale po úspěšném použití Item Find z něho vypadlo brnění a kopí...
Vlastnosti, se kterými ukončuju normal a vyrážím na nightmare

Gratuluji k dokončení Normal
A hodně štěstí na Nightmare, ať něco pěkného padne.

Díky... na nightmaru se zatím daří 
Nastavuji /players 8 a jdu z města. Překvapilo mne, jak je progres svižný, s ničím nemám problém (oproti Sentinel Lady) a tak jsem si řekl, že když už mám tu dobrou zbraň, počkám si na level 50 a pak začnu craftit (resp. clvl 49, aby výsledný craft měl vlastnosti předmětu ilvl 50+)... už jsem si plánoval, jak si vycraftuju nějaké pěkné rukavice a co se nestalo - padly Chain Gloves - Chance Guards. Spokojenost, nasazuji... sice jsem se těšil na to craftění, ale co nadělám...
Tak jsem si řekl, že si vycraftím amulet... už se chystám vypravit do města na gamble pro magické amulety se slušným ilvl a co se opět nestane - padl Amulet - The Mahim-Oak Curio. Spokojenost, nasazuji
Tak si tak říkám, že si vycraftím nějaký pěkný nový opasek... se svým štěstím už ale vidím, jak mi za chvíli někde padne Goldwrap

Abych ještě nezapomněl... můj první unikátní exceptional předmět
Bonebreaker byl moc hodný
Osvobozuju Caina a pro dnešek zatím končím
Přeju vám všem příjemné hraní

Nastavuji /players 8 a jdu z města. Překvapilo mne, jak je progres svižný, s ničím nemám problém (oproti Sentinel Lady) a tak jsem si řekl, že když už mám tu dobrou zbraň, počkám si na level 50 a pak začnu craftit (resp. clvl 49, aby výsledný craft měl vlastnosti předmětu ilvl 50+)... už jsem si plánoval, jak si vycraftuju nějaké pěkné rukavice a co se nestalo - padly Chain Gloves - Chance Guards. Spokojenost, nasazuji... sice jsem se těšil na to craftění, ale co nadělám...
Tak jsem si řekl, že si vycraftím amulet... už se chystám vypravit do města na gamble pro magické amulety se slušným ilvl a co se opět nestane - padl Amulet - The Mahim-Oak Curio. Spokojenost, nasazuji

Tak si tak říkám, že si vycraftím nějaký pěkný nový opasek... se svým štěstím už ale vidím, jak mi za chvíli někde padne Goldwrap

Abych ještě nezapomněl... můj první unikátní exceptional předmět
Bonebreaker byl moc hodný

Osvobozuju Caina a pro dnešek zatím končím

Přeju vám všem příjemné hraní

hodně štěstí...ať dojdeš na guardiana...;-) jinak sem u tvýho postu přemýšlel jakej rozdíl je hrát na realmu a na SP...třeba konkrétně Th Mahim-Oak jsem na realmu vřdycky hodil 1-2 na nosiče ale snad nikdy jsem ho nenasadil...na SP když mi padne tak jsem za něj pokaždý neskutečně nadšenej :-D
No nevím, já jsem z něho vždy totálně otrávená, protože žádný jiný amulet mi nepadá častěji
Ale při untwinked hře.. to je jiná 

- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Na Chance Gurady bych se vybodl, kor na takový. Kde jakej magic je strčí do kapsy. Takže bych se dál těšil na crafty 

Presne jak rika Eli, pri hledani itemu k nasrani - Hulk ho ted v Pitu nasel 3x
, pri untwinck hre k nezaplaceni...
Gratuluju Zombe a hodne stesti s dalsim progresem

Gratuluju Zombe a hodne stesti s dalsim progresem

Attia: Jj díky, udělal mi radost 
raisen:
Untwinked je sranda... obzvláště na HC je to paráda, a každý drop stojí za to, jak říkáš
Dark_Deamon: K Chance Guardům mám vytvořený vztah, je to taková srdeční záležitost... asi každý má nějaký svůj oblíbený předmět
Zatím mi vyhovujou, ale je pravda, že zas tak extra dobrý nejsou... každopádně to asi nebude první věc, kterou budu nahrazovat craftem... vyberu si nějaký jiný slot než rukavice...
RIP: Hehe... no tak aspoň Ti to padá
Díky, a taky přeju hodně štěstí s Avengers
Takže kde jsem skončil... aha, Tristram...
Korlic pokračuje přímo ke komtese... cestou dropne Demonhide Sash, celkem druhý unikátní exceptional předmět... spokojenost, nasazuji
Těch 15% damage reduced se nikdy neztratí
Korlic skáče a kosí vše v cestě, komtesa nedělal žádné potíže, dropla Hel, takže celkem spokojenost... hlavně že žádná El
Cestou na nádvoří mi dropla ještě pěkná zbraň, už se těším, až mi dropne konečně nějaká další Sol, abych měl další Insight (pro merce - resp. pro mě, ta stará pujde mercovi
)
Andariel nic moc, SoJ nikde

...musel jsem se spokojit s Angelic ringem...
Celý akt 1 NM dokončen na /players 8, vyrážím do aktu 2
Podrobnější progress budu psát až na hellu, pak to bude zajímavější...
Přeju všem příjemné hraní

raisen:

Untwinked je sranda... obzvláště na HC je to paráda, a každý drop stojí za to, jak říkáš

Dark_Deamon: K Chance Guardům mám vytvořený vztah, je to taková srdeční záležitost... asi každý má nějaký svůj oblíbený předmět

Zatím mi vyhovujou, ale je pravda, že zas tak extra dobrý nejsou... každopádně to asi nebude první věc, kterou budu nahrazovat craftem... vyberu si nějaký jiný slot než rukavice...
RIP: Hehe... no tak aspoň Ti to padá

Díky, a taky přeju hodně štěstí s Avengers

Takže kde jsem skončil... aha, Tristram...
Korlic pokračuje přímo ke komtese... cestou dropne Demonhide Sash, celkem druhý unikátní exceptional předmět... spokojenost, nasazuji

Těch 15% damage reduced se nikdy neztratí

Korlic skáče a kosí vše v cestě, komtesa nedělal žádné potíže, dropla Hel, takže celkem spokojenost... hlavně že žádná El

Cestou na nádvoří mi dropla ještě pěkná zbraň, už se těším, až mi dropne konečně nějaká další Sol, abych měl další Insight (pro merce - resp. pro mě, ta stará pujde mercovi

Andariel nic moc, SoJ nikde

...musel jsem se spokojit s Angelic ringem...
Celý akt 1 NM dokončen na /players 8, vyrážím do aktu 2

Podrobnější progress budu psát až na hellu, pak to bude zajímavější...
Přeju všem příjemné hraní

Minule, když jsi psal o Goldwrapu, tak jsem si tak říkala, že kdyby ti radši padl String of Ears...
4 socket Partizan, tak to je super 

String of ears
musel bych být sprostej... kvůli němu sem se svým barbarem seklej u Nm Andy už týden a ne a ne padnout
řek sem si, že dokud nepadne, nepudu do pouště... Na druhou stranu mi už Andy dropla perf. Rockstopper
Moc se těším na tvůj boj s Andy... ale víc na Duriela, to bude teprve zábava

Moc se těším na tvůj boj s Andy... ale víc na Duriela, to bude teprve zábava

"Do what you fear and the death of fear is certain."
raisen: No vidíš
To mě potěšilo víc jak Goldwrap 
Ta Partizána je super... už chci konečně tu Sol
Bemik:
Doufám, že se do té pouště někdy dostaneš

No ale alespoň něco...
Andy šla pod kytičky ani ne moc rychle a ani moc pomalu...
S točení videí to mám takhle:
Mephista bych chtěl natočit na NM, ale dvojici Diablo + Baal až na hellu (jestli se k nim dostanu
)...
Takže teď je otázkou, jestli natočit i boj s Andy na NM... na hellu ji asi natočím, aby nebyla tak dlouhá pauza mezi Mephistem NM a Diablem Hell...
Mám teda natočit boj s Andy na NM

Ta Partizána je super... už chci konečně tu Sol

Bemik:

No ale alespoň něco...

Andy šla pod kytičky ani ne moc rychle a ani moc pomalu...
S točení videí to mám takhle:
Mephista bych chtěl natočit na NM, ale dvojici Diablo + Baal až na hellu (jestli se k nim dostanu

Takže teď je otázkou, jestli natočit i boj s Andy na NM... na hellu ji asi natočím, aby nebyla tak dlouhá pauza mezi Mephistem NM a Diablem Hell...
Mám teda natočit boj s Andy na NM

Nech tu Hellovou, bude to poucnejsi a zabavnejsi
Jinak pekny progres, hezky to odsejpa, skoda, ze Ti nemuzu poslat z meho LK hledani nejakou SOLku, padaji jich tam stovky

Jinak pekny progres, hezky to odsejpa, skoda, ze Ti nemuzu poslat z meho LK hledani nejakou SOLku, padaji jich tam stovky

RIP: Ok 
Díky... no tu Sol bych fakt potřeboval
Takže pokračuju...
Zašel jsem ještě jednou za komtesou, dropla Ort...
A už jsem si to namířil k Radamentovi
Cesta k němu byla celkem dlouhá, monstra jsou tužší, ale nakonec jsem k němu doskákal
Nejdřív jsem pozabíjel jeho miniony a použil na ně Find Item, aby je nemohl oživit, a pak už to bylo jeden proti jednomu... vlastně dva proti jednomu...
Merc na sebe nechal dýchat a sekat do sebe, zatímco já kolem něho poskakoval a z větších vzdáleností do něj sekal...
Drop... byl celkem neočekávaný, padla mi první unikátní exceptional polearm
Já sám ji sice nepoužiju, ale mercovi se hodí... alespoň do té doby, než najdu Sol a vyrobím si další Insight
Pro dnešek končím, zítra mě snad čeká písek a hrobky
Přeju příjemné hraní

Díky... no tu Sol bych fakt potřeboval

Takže pokračuju...
Zašel jsem ještě jednou za komtesou, dropla Ort...
A už jsem si to namířil k Radamentovi

Cesta k němu byla celkem dlouhá, monstra jsou tužší, ale nakonec jsem k němu doskákal

Nejdřív jsem pozabíjel jeho miniony a použil na ně Find Item, aby je nemohl oživit, a pak už to bylo jeden proti jednomu... vlastně dva proti jednomu...
Merc na sebe nechal dýchat a sekat do sebe, zatímco já kolem něho poskakoval a z větších vzdáleností do něj sekal...
Drop... byl celkem neočekávaný, padla mi první unikátní exceptional polearm

Já sám ji sice nepoužiju, ale mercovi se hodí... alespoň do té doby, než najdu Sol a vyrobím si další Insight

Pro dnešek končím, zítra mě snad čeká písek a hrobky

Přeju příjemné hraní

- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Malej dotaz...jak jsi docílil toho, že máš tak krásně ostrej obraz toho screenu na první stránce ? To moje dycky vypadá, jak kdybych se na to díval po 20 pivech 

Zdravím všechny bratry a setry ve zbrani 
Bohužel se mi stala nemilá věc... můj notebook napadl zákeřný vir, a kvůli tomu jsem musel přeinstalovat OS...
Záhy jsem zjistil, že poslední záloha Korlica byla na levelu 22
...takže skoro nic
S touto HC postavou tedy nebudu pokračovat, nechce se mi to hrát podruhé znovu
Ale nemusíte být smutní... přicházím s novou HC postavou, s novým experimentálním buildem
Více zde: viewtopic.php?f=97&t=9829

Bohužel se mi stala nemilá věc... můj notebook napadl zákeřný vir, a kvůli tomu jsem musel přeinstalovat OS...
Záhy jsem zjistil, že poslední záloha Korlica byla na levelu 22

...takže skoro nic

S touto HC postavou tedy nebudu pokračovat, nechce se mi to hrát podruhé znovu

Ale nemusíte být smutní... přicházím s novou HC postavou, s novým experimentálním buildem

Více zde: viewtopic.php?f=97&t=9829