5.akt NM /P8
Nabuzený úspěchem a víru v sebe sama jsem si na začátku 5.aktu nastavil /P8

, celkem se mi dařilo expy lezly up celkem rychle. Jak jsem avizoval tak na začátku Bloody Foothills mi padla
LEM runa a tak jsem měl zaděláno na
RW Lawbringer. Říkal jsem si že mi snad padne nějaké pěkné žezlo než dojdu před Ancíky, bohužel se tak nestalo. V Glacial trail jsem narazil na ITP bosse
Spine Horn The Hunter kterého jsem pižlal snad 10minut než jsem ho upižlal, a tak jsem dal mercovi trochu výkonnější sekačku na maso a to eth Grim Scythe s
RW Insight Na Ancíky jsem si moc nevěřil a tak jsem si tam rozházel Fullky a snížil na /P5 a do žezla si složil
RW Lawbringer. Dali zabrat ale padli všichni tři s nastavením /P5 jsem tedy vstoupil do WK. Ve WK lvl1 a WK lvl2 to šlo ztuha celkem jsem se bál, při nástupu do WK lvl3 hooooodně rychle vypadl, dle mého se tam vygenerovala smrtící kombinace Oblivion Knightů, Doom Knightů a Black Soulů, takže jsem neváhal a nastavil /P1 a vymlátil jsem to tam a po chvíli odpočinku jsem se vrhl do poslední řeže v Throne Of Destruction a zabil Baala a vychutnával si titul The Conqueror

. Musím, ale říct že nemít Lawbringera, který mi dost pomáhal se Sanctuary a Decrepify tak nevím nevím jestli bych přežil. Pak jsem se vrhl zpět do 1.aktu vymlátit MonteBú za účelem zisku nějakých run, ale nic.
EDIT: Teď jsem chvíli runoval LK chesty na /P5 a padla mi
Io takže si složím
RW Black.
Pár obrázků z mé pouti můžete shlédnout
zde
Status: LVL: 73, STR: 120, DEX: 80, VIT: 260, ENE: 25
Resistance:
F: 75,
C: 75,
L: 75,
P: 75
PREREQ SKILL POINTY: 6