HC DamageDeath by DD
Moderátor:Dark_Deamon
Takový haluzák...Bonesnap prej...Já chodím na Dia NORM PL8 s MF200 (šance 1:25) a během 120 run mi nepadnul...s*it happens
Naposledy upravil(a) Konig dne 07.12.2010, 07:58 hod., celkem upraveno 1 x.
Untwinked & 1.13 Only
GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: HC DamageDeath by DD
tak mě na normalu nepadlo prakticky nic...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Dohráno
Doplňuji Equip v úvodníku a postupně dopíšu Hell...

Doplňuji Equip v úvodníku a postupně dopíšu Hell...
jak tak koukám na eqip tak my dva asi nebudeme kamarádi
Ale vypadá to zajímavě... co si používal víc ? tu stafku nebo IK ?

Ale vypadá to zajímavě... co si používal víc ? tu stafku nebo IK ?
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Troufám si napsat, jednoznačně Immortal´s King Stone Crusher. Stačí se jen podívat na zbývající části výbavy...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
aha... tak to sem zas chvilku nepřemýšlel 

"Do what you fear and the death of fear is certain."
No, budu upřímný - s tímhle equipem by to dohrál kde kdo. Nevím, zda-li jedeš na čisté 1.13, nebo to má nějaký upgrade, ale každopádně takový equip (WTF Forti? půlka IK setu?) během regulérní hrací doby, to mi hlava nebere...
Nicméně stejně gratulace, jde vidět že s maxnutým Oakem ani není potřeba vitalita.
Nicméně stejně gratulace, jde vidět že s maxnutým Oakem ani není potřeba vitalita.
Untwinked & 1.13 Only
pulka IK setu.. to neni zas takova vzacnost, ten maul se sice zas tak casto nevidi, ale proc by tu to nemohlo dropnout.. forti je pekny a uprimne dost levny rw.. kdyz si vezmes ze LO je nejdrazsi z tohoto rw, ale zdaleka neni nejdrazsi celkove..
kdyz si DD dovoli hrat na vyssi players, tak si snizi nodrop a pak dropuje temer kazde monstrum, tzn vetsi sance na runy.. zkus nekdy na soft hodit na hell vyssi pl, zajdi do lokace s 85alvl a uvidis, ze to proste muze padat..
kdyz si DD dovoli hrat na vyssi players, tak si snizi nodrop a pak dropuje temer kazde monstrum, tzn vetsi sance na runy.. zkus nekdy na soft hodit na hell vyssi pl, zajdi do lokace s 85alvl a uvidis, ze to proste muze padat..
Kupodivu mě to stále baví..
- damagedeath
- Zhar the Mad
Konig...dvě věci z IK mi dropla komtesa, stajně jako asi můj nejlepší drop z komtesy, kdy mi padla Lo zárověň s Jalalkou...tato lokace byla rozhodující...taky jsem ji šel hodněkrát a měl jsem to napsáno i v pravidlech...A to, že to dohraje každý...(jen do toho Konigu, trěším se na tvůj report)...je také třeba si uvědomit, že na komtesu jsem chodil s aornátem se čtyřma perfect rubínama a na hlavě jsem měl peasanta, což zas taková bomba není, nehledě na to, že lokace s komtesou je dosti nebezpečná díky vyšší koncentrací bossů...bylo to hráno regulérně a jediné opakované nájezdy byla komtesa, nic víc...
dále je třeba si uvědomit, že forgotten tower jsem dával běžně na players 6-8 a to jen díky shock wave...jinak bych se moc nechytal...
Bemik: ta stafka, když je upnutá, tak je velmi dobrá, ale na immune to physic moc ne...IK má pěkný bonus do elemental dmg a lepší IAS (s 2x Shael) - 105%...používal jsem ten maul
Konig: ještě něco: http://ddzone.wgz.cz/image/17011439 , jinak IK boty mi droply 2x, rukavice taky a Bonesnap dokonce 4x z toho jednou ethereal
dále je třeba si uvědomit, že forgotten tower jsem dával běžně na players 6-8 a to jen díky shock wave...jinak bych se moc nechytal...
Bemik: ta stafka, když je upnutá, tak je velmi dobrá, ale na immune to physic moc ne...IK má pěkný bonus do elemental dmg a lepší IAS (s 2x Shael) - 105%...používal jsem ten maul
Konig: ještě něco: http://ddzone.wgz.cz/image/17011439 , jinak IK boty mi droply 2x, rukavice taky a Bonesnap dokonce 4x z toho jednou ethereal
Hehe, Jalal's s UMem a Lo zároveň. (Šance na Lo u Countess na PL8 jest 234tisíc ku jedný)
Screen si dávát nemusel, já ti to věřím, žes to dropnul (jediné o čem jsem pochyboval, bylo o "čistosti" tvé hry) určitě si na postavu nehodíš věci, a pak to budeš vydávát za untwinked
Ohledně reportu - jestliže myslíš vlka, tak k němu se s trochou štěstí dostanu během Vánočních prázdnin, takže report Ti určitě poskytnu. (A pozor! Neřekl jsem, že HELL dokáže dohrát kde kdo, ale že s tímhle equipem by to dohrál kde kdo, bez urážky)
Jestliže jsem tě urazil, tak se ti upřímně omlouvám. Hádám, že jsem se nechal unést tím mega dropem. (tady někteří budou namítat, že to není zas takový megadrop - no, na mé poměry opravdu je, jelikož Dia mě v tomhle ohledu nemá rádo)
Screen si dávát nemusel, já ti to věřím, žes to dropnul (jediné o čem jsem pochyboval, bylo o "čistosti" tvé hry) určitě si na postavu nehodíš věci, a pak to budeš vydávát za untwinked

Ohledně reportu - jestliže myslíš vlka, tak k němu se s trochou štěstí dostanu během Vánočních prázdnin, takže report Ti určitě poskytnu. (A pozor! Neřekl jsem, že HELL dokáže dohrát kde kdo, ale že s tímhle equipem by to dohrál kde kdo, bez urážky)
Jestliže jsem tě urazil, tak se ti upřímně omlouvám. Hádám, že jsem se nechal unést tím mega dropem. (tady někteří budou namítat, že to není zas takový megadrop - no, na mé poměry opravdu je, jelikož Dia mě v tomhle ohledu nemá rádo)
Untwinked & 1.13 Only
no na countessu to byl ultramegahyper drop.. myslim ze ona vyssi jak Lo dronout ani nemuze, ale Lo muze a DD mel zrovna to stesti no ze se se svymi runy vesel do te male sance.. uprimne z toho mam radost a dost me to inspirovalo k navratu na Comtessu
ted jeste abychom s DDm meli stejne stesti v nasem peveckem duetu

ted jeste abychom s DDm meli stejne stesti v nasem peveckem duetu

Kupodivu mě to stále baví..
Vyšší runu dát nemůže ale v 1.13 je ta šance mnohem vyšší...na pl7/8 1:32998
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.

Zajímalo by mě, do jaké míry jsou ta čísla pravdivá, podle těch chytrejch čisilek má na NM Countess šanci 53%, že dropne El. Mám naběhaných tak 100 runů a El mi padla jednou.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Garn: Ty čísla jsou více méně orientační. Např. při MF 200 na PL8 normal je šance, že z Diabla padne Bonesnap 1:25. Po 120 zabitích mi nevypadnul...
Untwinked & 1.13 Only
Ty čísla pravdivá jsou,počítají se přímo z txt souborů v mpq...nehraješ náhodou 1.13?

homer: Hraju 1.13. A když jsou pravdivá, vysvětli mi to, co jsem napsal o post nad tebou. Tomu pak jaksi nerozumím 

Untwinked & 1.13 Only
Ten dotaz na 1.13 byl na Garna...v 1.13 má komtesa šanci na El mnohem menší (1:14-19 podle players)
K tomu bonesnapu....už sem ti to chtěl napsat jinde,ale pak sem se rozhodl tě nedráždit,no ale řekl sis o to
:
to je prostě statistika,120 pokusů je příliš málo na nějaké závěry...a teď k tomu co tě asi nepotěší
mně s mf menším než 50% (přesně ti to nepovím) vypadnul hned když sem nainstaloval 1.12 asi 6x po sobě....byl sem přesvědčenej že z diabla padá vždycky 
K tomu bonesnapu....už sem ti to chtěl napsat jinde,ale pak sem se rozhodl tě nedráždit,no ale řekl sis o to

to je prostě statistika,120 pokusů je příliš málo na nějaké závěry...a teď k tomu co tě asi nepotěší

Šance, že po 120 runech ti nepadne item s dropem 4% je dost reálná. Kdo hrál Battle for Wesnoth tak zná záludnosti pravděpodobnosti. (nepřítel má 10% šanci na hit, ale stejně vám střelí 3 zásahy ze 3, když to nejmíň potřebujete, pak se otočíte a s 90% pravděpodobností missnete 2/2)
Jo, 1.13, aha...koukám, že ty drop calculatory jsou asi všehny na 1.12, to jsem si nevšiml, sorry.
Ještě poznámka: člověk, který si myslí, že když má 2 pokusy a 50% šanci, tak danou věc 100% vykoná, tak nedával pozor na základce.
Jo, 1.13, aha...koukám, že ty drop calculatory jsou asi všehny na 1.12, to jsem si nevšiml, sorry.
Ještě poznámka: člověk, který si myslí, že když má 2 pokusy a 50% šanci, tak danou věc 100% vykoná, tak nedával pozor na základce.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Jooo, pojď do mě ještě více, mě dneska nevytočí nic 
Přílíš málo, na nějaký závěry? OK, tedy
6x po sobě...Na.s*at! Dia mě nemá rádo!
Garn: K tvé poznámce - nepředpokládam, že když je šance 1:25, tak mi to po 25. padne. ALe řekl bych, že po sto dvacáte již ano.
P.S.: Jsem zvědavý kdy mi padne Thresher, s pravděpodobnosti okolo 4k...

Přílíš málo, na nějaký závěry? OK, tedy

6x po sobě...Na.s*at! Dia mě nemá rádo!
Garn: K tvé poznámce - nepředpokládam, že když je šance 1:25, tak mi to po 25. padne. ALe řekl bych, že po sto dvacáte již ano.
P.S.: Jsem zvědavý kdy mi padne Thresher, s pravděpodobnosti okolo 4k...
Untwinked & 1.13 Only
Tak si vyzkoušej nějaký randomizér čísel a zadej si tam příslušné podmínky. Kámoš to zkoušel a když zadal šanci 1:1000, tak mu to dané číslo vylosovalo třeba na 25 000. pokus... Stejně tak při šanci 50% se mu jednou povedlo vybrat dané číslo až na 10. pokus.
EDIT: Jinak alogritmus takového programu bych napsal za 10 minut a jestli chceš, tak ti to rád napíšu a pošlu v .exe souboru.
EDIT: Jinak alogritmus takového programu bych napsal za 10 minut a jestli chceš, tak ti to rád napíšu a pošlu v .exe souboru.