HC_paladin ala Fraxinus
Moderátor:Dark_Deamon
Z těch dostupných je dobře použitelný kromě STONE (Shael+Um+Pul+Lum) také runové slovo GLOOM (Fal+Um+Pul). Ten má max ED 250% (Stone má 290%), ale má více resistů.
V případě že budeš mít luck na LO, tak rozhodně Fortitude (El+Sol+Dol+Lo), kde kromě ED 300% budeš mít rovněž vysokou šanci na Chilling Armor, a ten se velice hodí pro kontrolu davu..Tady to ale celé stojí na tom, zda-li dropneš Lo...Nejvíce reálné se mi asi zdá to Stone nebo Gloom, osobně bych asi volil pro merce ten Stone...
V případě že budeš mít luck na LO, tak rozhodně Fortitude (El+Sol+Dol+Lo), kde kromě ED 300% budeš mít rovněž vysokou šanci na Chilling Armor, a ten se velice hodí pro kontrolu davu..Tady to ale celé stojí na tom, zda-li dropneš Lo...Nejvíce reálné se mi asi zdá to Stone nebo Gloom, osobně bych asi volil pro merce ten Stone...
Untwinked & 1.13 Only
GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d
Re: HC_paladin ala Fraxinus
njn, forti me taky napadlo, ale lo je celkem daleko, zatim jsem u fal, no uvidim, run je spousta, tak to prinejhorsim vycubim no, jinak dekuji za navrhy 

Kupodivu mě to stále baví..
No, to opravdu je, ale co ty víš, třeba budeš mít nehorázný luck a dropneš to
Možnosti máš spousty, takže dle toho ci to padne, stavěj 

Untwinked & 1.13 Only
tak jsem zamrzl na countese, pada to z ni sice pekne, ale ze by lepe nez na NM..
.. uvidime, uz jsem tam na ni udelal asi 3lvly..

- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Soudě dle jednoho ze screenu, ty ho hraješ na battle.netu?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Jestli Fraxi narážíš na Stone of Jordan's sold na jednom screenu, tak to dělá aji PlugY, je to vidět i podle šipek na character screenu.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Aha, já plugY nikdy nepoužíval. Tak to jo.
...Ancients, go, go go!
tak dnesni report nebude nijak dlouhy
trochu jsem upgradnul brnko co mi padlo cestou ke countese, bylo to drahy, ale coz, nic lepsiho neni, tak porad lepsi nez nekde zdechnout:
http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot016.jpg
merc se ma taky na co tesit:
http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot0190.jpg
no za pokus to urcte stalo a mohlo to dopadnout daleko hur:
http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot025.jpg ..(merc uz to ma na hlave)..
no a takhle to dnes vypadalo cely den (samozrejme v tech lepsich pripadech):
http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot024.jpg
trochu jsem upgradnul brnko co mi padlo cestou ke countese, bylo to drahy, ale coz, nic lepsiho neni, tak porad lepsi nez nekde zdechnout:
http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot016.jpg
merc se ma taky na co tesit:
http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot0190.jpg
no za pokus to urcte stalo a mohlo to dopadnout daleko hur:
http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot025.jpg ..(merc uz to ma na hlave)..
no a takhle to dnes vypadalo cely den (samozrejme v tech lepsich pripadech):
http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot024.jpg
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Hodně štěstí, vypadá to jako hodně zajímavý build, tak ať s ním dojdeš až do konce
P.S. Na hell Countness chodíš bez fullek ? Máš docela odvahu

P.S. Na hell Countness chodíš bez fullek ? Máš docela odvahu

ano chodim bez fullek, ty si setrim na pozdeji, snad nejake pozdeji bude..
no, ja ji jeste kombinuju s NM countesou, na hell mi run trva tak.. 5minut a drop zatim nijak vyrazne lepsi nez na NM, zatimco na NM mi run trva cca 1min, takze si to spocitej.. takze proste beham tu i tu no..

no, ja ji jeste kombinuju s NM countesou, na hell mi run trva tak.. 5minut a drop zatim nijak vyrazne lepsi nez na NM, zatimco na NM mi run trva cca 1min, takze si to spocitej.. takze proste beham tu i tu no..
- damagedeath
- Zhar the Mad
Podle mne ztrácíš čas kvůli generování mapy, ale budiž...mě padla včera první Lem runa na nm, takže radost...jinak na komtesu to chce aspoň 50-60 runů a ona něco dá
YES!!!...tak dneska mi dala hned prvni krava, kterou jsem potkal:
http://vorvy.rajce.idnes.cz/bowadin/#raven.jpg
jinak pokrok zadny, stale jsem u countessy.. uz mi dala 8lvlu, ale s runama moc rozdavacna neni.. max 1um.. asi pujdu zkusit stesti jinam.. napada me pit 1,2 (alvl 85).. tak snad to tam pujde a neco pekneho mi padne..
http://vorvy.rajce.idnes.cz/bowadin/#raven.jpg
jinak pokrok zadny, stale jsem u countessy.. uz mi dala 8lvlu, ale s runama moc rozdavacna neni.. max 1um.. asi pujdu zkusit stesti jinam.. napada me pit 1,2 (alvl 85).. tak snad to tam pujde a neco pekneho mi padne..

Děláš si srandu? Skoro perfekt z první krávy? Haluzáku! 
P.S.: Řekni mi jak ti tam padají menší runy? Konkrétně runy jako Ko, Fal a tak...A je to na PL1? (sám bych tam chodil s wolfem, ale díky tomu, že nemám vůbec štěstí na drop, i s MF 200, tak mám dmg 1k a s tím nic nezabiju na hellu, takže dokud něco nedropne lepšího (Bonesnap - drop šance 1:25 - np, 120x a ani jednou nedropl
) tak mohu leda tak stát na NM 

P.S.: Řekni mi jak ti tam padají menší runy? Konkrétně runy jako Ko, Fal a tak...A je to na PL1? (sám bych tam chodil s wolfem, ale díky tomu, že nemám vůbec štěstí na drop, i s MF 200, tak mám dmg 1k a s tím nic nezabiju na hellu, takže dokud něco nedropne lepšího (Bonesnap - drop šance 1:25 - np, 120x a ani jednou nedropl

Untwinked & 1.13 Only
no raven mi udelal neuveritelnou radost, malo kdy mi pada a navic ted na NM
hele s runama je to dost haluzacky a jestli nemas dmg, tak doporucuju chodit NM countessu, pac me stejne v 90% runu padne low run, kdyz je dobre tak hel/io.. jen jednou mi dala umku (asi po 50 runech a 8lvlech) zbytek co mam je cubenej..

hele s runama je to dost haluzacky a jestli nemas dmg, tak doporucuju chodit NM countessu, pac me stejne v 90% runu padne low run, kdyz je dobre tak hel/io.. jen jednou mi dala umku (asi po 50 runech a 8lvlech) zbytek co mam je cubenej..
No,právěže NM musím, jelikož když jsem chtěl dropnout Threshera tak jsem musel k Raveni hell, a tam jsem měl problém i s blbym zombíkem..No tak jsem se rozhodl, že nejdříve dropnu nějakou dobrou zbraň ("lehce" padají Bonesnap) a až pak půjdu získávát runy na hell...Ale jak to tak vidím, tak kašlu na celého bonesnapa, a poskládám si aspoň Insight, je to levný, a budu s tím mít solidní dmg, takže se snad budu na hellu chytat..
Untwinked & 1.13 Only
no ja ted premyslim co s tou UMkou, bud bude crescent nebo duressko, priklanim se zatim k brnku, jen pockat nez mi nejake pekne padne, pro merce mam pripraveny 4 a 6 socket lance, tak uvidim jak s nima nalozim.. insight me taky napadlo, tak to vyzkousim a dam uvidim co to bude delat
no ja ted chodim pit lvl 1 i 2 s MF + 150% a ani fň.. navic je to pro mne dost narocny, pac s mf vybavou mam rezy tezce v minusu a dost tak riskuju..
EDIT: koukam koukam a tusim ze si muzu poridit obedience, hned jak sezenu polearm s 5 dourama

no ja ted chodim pit lvl 1 i 2 s MF + 150% a ani fň.. navic je to pro mne dost narocny, pac s mf vybavou mam rezy tezce v minusu a dost tak riskuju..
EDIT: koukam koukam a tusim ze si muzu poridit obedience, hned jak sezenu polearm s 5 dourama

Tak to gratz, že ti padly runy na Obedience.
Choď do Burialu k Raveni (na hell samozřejmě), tam je z kostlivce a zombiku docela velká šance na drop Thresheru - ten má vysoký dmg, a very fast attack speed. A max pocet dir (=5) do něj uděláš přes Larzuka.
Jinak Crescenta neskládej, tuhle jsme se o tom bavili s Fraxinem, a tak nějak nám vyšlo že Obedience je lepší. Raději to hoď do Duressu.
Choď do Burialu k Raveni (na hell samozřejmě), tam je z kostlivce a zombiku docela velká šance na drop Thresheru - ten má vysoký dmg, a very fast attack speed. A max pocet dir (=5) do něj uděláš přes Larzuka.
Jinak Crescenta neskládej, tuhle jsme se o tom bavili s Fraxinem, a tak nějak nám vyšlo že Obedience je lepší. Raději to hoď do Duressu.
Untwinked & 1.13 Only
no jo, jenze me by se z crescenta libil ten -% enemy light res, kdyz uz holy shock je moje main aura.. tim zaroven rikam ze zombici na burialu jsou pro mne celkem orisek pac jsou IL.. jasne ze mam aj holy freeze, ale ten jeste nejni tak vysoko jak bych potreboval, jeste sezere asi 17 bodiku na full i se synergiema..
kazdopadne duressko potrebuju kvuli resum a FHR..15% CB pri 40%CtH je 1/16,7 zasahu, 33%OW pri stejnem CtH pak 1/7,6 zasahu, takze tohle uz pak moc nepocitim..
na obedience myslim ze mam runy, od te doby co me napadlo ze bych ho mohl slozit jsem nehral, takze nvm.. nu kouknu se
EDIT: tak runy nemam, chybi mi hel a ko (procubil jsem je), fal mam 2 a thul eth mam hned nekolik.. kazdopadne sehnat ty dve zbyvajici u hell countessy nebude problem
kazdopadne duressko potrebuju kvuli resum a FHR..15% CB pri 40%CtH je 1/16,7 zasahu, 33%OW pri stejnem CtH pak 1/7,6 zasahu, takze tohle uz pak moc nepocitim..
na obedience myslim ze mam runy, od te doby co me napadlo ze bych ho mohl slozit jsem nehral, takze nvm.. nu kouknu se

EDIT: tak runy nemam, chybi mi hel a ko (procubil jsem je), fal mam 2 a thul eth mam hned nekolik.. kazdopadne sehnat ty dve zbyvajici u hell countessy nebude problem

To máš recht, neuvědomil jsem si, že to má -EL. Teď se ovšem klade otázka zda-li obětovat UMku na Duress, nebo jí poskládat do CM...Ale mít CM ve spojení s Lower Resist hůlkou by byla solidní bomba!
Ohledně Obedience - hel padá pořád na NM komtese, a Ko taky sháním...Měla by padat na hellu komtese, ale jak si říkal..padají s*it, které nikdo nechce :/

Ohledně Obedience - hel padá pořád na NM komtese, a Ko taky sháním...Měla by padat na hellu komtese, ale jak si říkal..padají s*it, které nikdo nechce :/
Naposledy upravil(a) Konig dne 22.11.2010, 19:38 hod., celkem upraveno 1 x.
Untwinked & 1.13 Only
nicmene hel/io je temer vrchol nm countess, takze na hell to pada trochu casteji, a ko uz mi tam taky parkrat padla, ale procubil jsem ji.. no verim ze behem 10-15 runu ty runy na obed budu mit.. treba padne jeste umka a bude na cm i na duress