Act 2 Hell část 1.
Protože moc teď času na Diablo není, tak druhý akt pojedu na vícekrát. Při první štaci jsem stále na players jedna rychle sejmul Radamenta a pokračoval dále do pouště. Protože kostku samozřejmě mám, pokračuji rovnou do podzemí pro amulet. Po cestě přes poušť mi padl
Peasant Crown, což by někdo jistě mohl využít, ale u mě vítězí Lore, především díky +2 k tornádu. O kousek dále mi pak padá
dvousocketový Grim Shield, který si schovávám na další Rhyme. Poté jsem již konečně vešel do podzemí, a protože se jedna dle mého absolutně nejhorší lokace pro wind druida - není tam dostatek místa na castění Tornád, a tedy všechno musí zabíjet merc s medvědem a tornádo, a tedy to trvalo dosti dlouho. Tahle neskutečně nudná lokace mě pochopitelně odradila od dalšího hraní, a já si dal pár dní pauzu. Po pauze jsem pro změnu nahodil players 3 a rovnou dále přes Far Oasis do Lost City, kde na mě čekal Dark Elder v
v tomhe složení, ale nějak zásadně neohrozil, merc s méďou to utankovali statečně. Než jsem pokračoval dále, jako už tradičně mám rád trošku vzrušení, a tam jsem se skočil mrknout do Ancient Tunnels. Tam vedle sebe čekal
tenhle a tenhle, kteří sice nějak výrazněji nepohrozili, ale celkem štípali, zvlášť když jeden z nich byl physical immunní. Za rohem pak ještě
tenhle, z někoho pak vypadl ještě
4 socketový meč. Lokaci jsme ale zvládli bez větší újmy, merc s méďou tankujou nádherně. Po cestě k hadům mi z někoho vypadlo
Colossus Voulge, který si ukládám do kostky a mám finální zbraň pro merce na nové Insight. U hadů to paradoxně bylo dosti v pohodě a protože nebyly nějaké šílené vlastnosti a měl vycastili se na dobrém místě, pomaličku jsme ty okolo zničili, a k hlavnímu bossátku jsem castul méďu a par dobře mířených tornád udělalo své. Následně jsem vyrazil do Paláce, kde jsem se až zapotil u Fire Eye, který dával ve dveřích pěkné bomby, ale ta potvora ne a ne vylézt ze dveří ven, abych to do něj mohl naprát Tornády. A protože jedu opatrně, vlítnout do místnosti k němu nepřipadalo v úvahu. Nějakým způsobem se mi pak ale podařilo vycastit méďu blíže do dveří, a já pak mohl k nim vlézt, a Tornádami všechny oddělat. Vydávame se do Arcane Senctuary, ale tady zjišťuju, že je pomalu všechno k čemu příjdu physical immunní, a tak vypínám hru a říkám si, že je třeba už poskládát silnější Insight, ať merc taky pořádně killuje. Skáču teda do Nightmare, kde po pár přepnutí do hellu a zpět mám relativně dobrou mapu co se týče umístění Hraběnky, a po asi 10ti nájezdech mám runy nejenom na Insight (chyběla mi Ral a Tal), ale i dalšího Spirita (chyběla mi Tal) a Rhyme (chyběla mi Eth). Než opouštím nightmare, skáču ještě do pátého aktu osocketovat Collosus Voulge. Následně zpět do hellu, nahazuju players 8 (asi to na luck v runewordech vliv nemá, ale to mé skládání RW je strašnej s*it celou postavu, takže jsem to chtěl zkusit), a skládám Spirita, nové Rhyme a Insight. Spirit opět a zase absolutní s*it s 28 FCR (kolik jsem těch Spiritu již poskládal? 5 nebo 6? A ani jednou přes 30FCR, pohoda...), na
Rhyme není co zkazit a
Insight nepřekvapivě ZASE ŠROT. Alespoň, že ta aura je na 14 oproti původním 12, sporadicky mana chybne. Aby toho ale nebylo málo, zjišťuju, že náročnost síly na Collosus Voulge je 210, zatímco můj merc je na 192. Bohudík, že jsem to staré Insight nevyhodil (a chtěl jsem hned v pátém aktu u Larzuka, nemám totiž skoro žádné místo v Truhle ani v kostce), to bych teď měl absolutní ho*no a to by teprve byla "sranda". Suma sumárům, důvod proč jsem dělal nájezdy na NM countessu bylo absolutně zbytečné, protože má snaha dát Mercovi silnější zbraň selhala, neobleče to totiž dříve než za 6-7 levelu, chybí mu 18 síly, a bůhví jestli se tak daleko vůbec dostanu, protože už teď je na levelu 77. Jediná možnost by bylo poskládat Lionhart, bohužel mi však chybí Fal a nedoskládám se k ní, nemám ani jedno Ko a pouze jedno Lum a zároveň nejsem blázen abych dělal na hellu nájezdy na Countessu. Takže se můžu jen modlit, aby co nejdříve padla někde Fal.
Protože mi tohle blbnutí a runování zabralo dost času, pro dnešek končím a zítra bych snad mohl dojet druhý akt. Zbývá Arcane Sanctuary a pochopiteně Tal Rashova hrobka.
Act 2 Hell část 2.
Dokončení druhého aktu byla neskutečná pakárna. Vzpomínáte, jak jsem byl v NM na runy a udělat díru do Colossus Voulge? No, tak jsem neměl místo a vyhodil jsem Horadrickou hůl z kostky. Samozřejmě, že zvednou nešla. Myslel jsem tedy, že bych si ji na prase stáhnul a hodil přes Atmu nebo Hero editor do postavy. Což samozřejmě nešlo, ke stažení nikde nebyla. A tak jsem si tedy mohl podzemí, na které jsem tak nadával, že nemůžu castit, projít znova, stejně tak jít znovu k hadům. Netřeba říkát, že má nasranost počas tohoto byla veliká a veškerá obezřetnost šla tatam, a já se divím, že jsem opravdu někde neripnul.
Kdž jsem konečně sebral vše co jsem potřeboval, vydal jsem se do Arcane Sanctuary, které jsem však procházel asi na čtyřikrát - s tím, že jeden prochod = jeden směr. Samozřejmě jsem tedy šel pokaždé v tom vesmírném bludišti špatně, a musel jsem tedy zkusit všechny směry. To by bylo ještě v pohodě, ale protože byly všechny monstra immunní na physical, jeden směr mi vždycky trval strašnou dobu a neskutečně mě to nebavilo. Postupně jsem si to teda kouskoval a každý den odehrál jeden směr, až jsem dnes konečně našel ten správný a konečně mohl jít do Kaňonu Mágu.
Netřeba říkát, že tady má smůla neskončila, a v Tal Rashově hrobce byly znovu další PI potvory. Bohužel tyhle měly podstatně větší resisty na cold, a tedy zabít je trvalo vždy velmi dlouho, a většinu času jsem měl nahazeno Edge s Thorns, aby to trvalo trošku méně dlouho. Alespoň vypadlo nějaké nemagické elitní brnění se dvěmi sockety, a já to mohl osadit Perfect Amethysty (

Fraxinus) a merc mohl obléct nové Insight, které mu zvedlo damage z 800 na 2200. Smoke je zatím v truhle. Co se hrobky týče, bohudík jsem vybral správný směr a asi po patnácti minutách jsem byl konečně v cíli. Vlezlo se k Durielovi, nahodil jsem Edge a prali jsme to do něj hlava nehlava, mezitím jsem recastoval méďu a použil asi tři fullky na merce. Těsně před smrtí jsem skočil domů na MF ringy, avšak drop
byl tragický.
Act 2 Hell dokončen na levelu 78 3/4.