Turnaj se blizi a je cas udelat update part 2....
Druhou cast kompletne venuju memu behani Conanem, coz je MF Zerker, dal jsem s nim celkem 10000 runu, a to na Threshovi a Pindlovi...Pomer byl tak 7k Threshu a 3k Pindlu, a i diky tomu byl ke me Thresh milosrdnejsi, a navic jako jedine monstrum v okoli se mi lip behal...Abych to zbytecne neprotahoval, tak postnu vysledky:
TC87
Dalsi zajimave itemy
Uniques + sets
a pak by tu bylo jeste jedno bonusove foto, ktere dluzim kolegovi Neposunuse, jsou to TEMER dobre dropy z Threshe (lvl 86-87)
tady
Samozrejme toho padlo mnohonasobne vic, ale vetsinu z nich se mi postovat nechce, same Draculsy, Nosferatu coily, Stromshieldy atd, vsak mate predstavu
Malem bych zapomnel, do TC87 patri samozrejme i
Earth shifter, ktery mi padl dokonce dvakrat, ale protoze ho mam v hlavnim (gralovem) stashi, tak jsem na nej
zapomnel
Co se tyce itemu, mno, mohlo to byt lepsi, urcite potesily grailery Earth shifter, Headhunters glory a Wraith flight, co se tyce unikatu, a Griswolds redemption (Caduceus), ktery pro me dokoncil sety...Nejlepsi item byl samozrejme Deaths web, muj treti v 1.13...Ale v globale, s 550%MF na bojovem switchi a cca 700%MF na horkovacim (FI) me to prijde trochu malo, hlavne tech graileru melo byt vic...Ani nespocitam, kolikrat jsem videl rare Legendary mallet, Scourge, Bone visage, Coronu (tyto dve obvzlast boli, pac padly i setove, Corona dokonce 3x

) a Myrmidon greavesy, a u War pikes a Shadow plates si ze me doslova hra delal pr*el

Nu co se da delat...
Co dal?Mno, ted turnaj, pred nim bych rad jeste dojel meho Dreamera a sepsal report (+ report z me untwinck Blizzny na lvl 92, tu jsem hral letoc cca 1,5 mesice)...Pak se Conan presune do Pitu, coz bude jeho hlavni a finalni destinace, kde mi doufam konecne dropne zbytek gralu
A to je zatim vse...
Jo, malem bych opet zapomnel

Na runy to byla doslova katastrofa, jel jsem na p1, a tak jsem necekal zadne zazraky, presto jedna
MAL pri questeni a jedna
SUR pri hunteni mi prijdou zoufale malo...Ale tak pomohla k druhemu Dreamu a byla i tak dulezita