3.Act Hell
I tuto divočinu jsme chtěli vyplenit, jakoby nás bylo o jednoho
víc 
Jelikož jsem čarodějka, tak jsem už dopředu tušil, jaké to tu
bude. První škaredej
bosspack na nás číhal kousek za přístavem. Zvlášť pro mě to byla nepříjemná kombinace. Při aktivním Energy Shieldu by to byla pohoda, ale jak o něj přijdu, tak je to na jednu-dvě rány. V tomto případě spíš na tu jednu. O pár metrů dál čekal Fetish, kterej se na nás co se týče
rezistů skvěle připravil. Ještěže máme naše pomocníky. Ti sice neoplívají nějak extrémním poškozením, ale sáhnutím si na dno svých sil toto zvládnou

Ve Spider Cavern konečně padl 4 socketed Crystal Sword a tak si
raisen mohla složit RW Spirit. Ale jelikož není čarodějka jako já, tak to dopadlo
takto 
Celou cestu Spider Forest jsme se modlili, aby jsme nemuseli číst
tento nápis a když už, tak ať se někde zapomenou Soulové. Jak vidno, tak neprošlo ani jedno. O pár kroků dál se už jeden
šéf nemohl dočkat naší návštěvy. Však jsme o něm věděli už z Lot Gholeinu, páč ta jeho Might sahala snad až do Lower Kurastu
Tady na ukázku další expert. Nastal úlevný posun o
dům dál.
Tento boss jen podrthoval moji zoufalost co se týče imunit. Celá džungle až na Frenzy stromky byla light immune

Takže jsem vesměs jen teatrálně pobíhal okolo a vyhýbal někdy velmi bolestivým flusačům. Ve Flayer Dungeon nás místní osazenstvo přivítalo přímo královsky. Na
tomto plácku se vývojářům podařilo vmněstnat 4 Shaman Championy, 2 bosspacky Wraithů a jeden bosspack flayerů. Absolutně vůbec jsem neměl ponětí, koho zabíjím, kdo je nebo není imuní a kdo zabíjí mě

Prostě jsem jen spamoval Novu, Teleportem a flaškama hlídal merce a hlavně osatřížím zrakem vejral, jestli mám stále aktivní ES

Zaplať pánbůh, že nikdo z té bandy neměl Might nebo Fanaticism. Cursed už nám totiž nepříjde nic extra, když ju nad sebou máme pomalu pernamentně. Někdy mi to přišlo, že mi ju na rozloučenou dává už Ormus
Doktor byl v cajku. Což se nedalo říci o prstenech za navrácení čarovné dýky. Škoda fotky. V trafice by jsme za ně dostali tak 2 kusovky.
Tady malá poměřovačka, jak jsme na tom s hladinou zdraví

Pak už jen poslední 3 dual rez experti (
1,
2,
3) a nastal čas vyřídit
strážce Lower Kurastu. Asi jsem mu padl do oka, páč mě tam naháněl jak nadmutou kozu
Tady si zas někdo zkoušel hrát na čarodějku, že

A
toto naši milí příznivci, tak to byl panáček, kterej s přehledem vyhrál ocenění "fakof boss celýho aktu"

Nestačilo, že jeho rezy neměly pochopení pro naše skilly...férově nám hodil amplifu a když už byl skoro vykuchanej, tak kamsi zdrhl a tam se v klidu doléčil. Mezi tím přiběhla banda
leaperů, kteří pokračovali v obléhání. Můj merc byl tu tam a naše nervy taktéž. Jak vidno, runa žádná nepadla
Ochránce padajících dveří, který střeží bohatství alvl85
umřel pro nás tak nešťastně, že jsme z něměli lautr nic

Nakonec naším největším bohatstvím bylo sebráním Khalimovi hercny

Kurast Causeway byla střežena jak už dlooouho nepamatuju. 4 Shaman Sextoni nebo jak se ti oživovači jmenujou + jeden další boss tohoto typu + 3 autobusy Zakarumite

Projít přes ně byl pomalu neřešitelnej úkol. To zas měly prsty na klávesnici posvícení, takže nebyl čas na foto. I tento nešvar se nám povedlo ošéfovat, i když pro mě to bylo lehce na zástavu srdce. Zakarumite light immune a Sextoni (cold immune) se zas "báječně" předbíhali, kdo koho dřív vyléčí...pecka.
Zapalujeme waypoint v Travincalu...nastává menší předbojová debata, jak se vypořádáme s Councilama. Instrukce zněly natahat si je jednoho po druhém.
Zde to ještě šlo,
tady už plán jaksi selhal

Za pomocí čarovné hůlky na snížení odolností, kterou u sebe
raisen poctivě nosila padl i poslední
strážce. Osobně jsem čekal vetší diskotéku...chyběla tomu konva nebo fana
Hledání vchodů a východů v Mephistově senatoriu bylo v skutku luxusní. Asi po čtvrt hodině bloudění jsem to už nevydržel, nastartoval Teleport na warp rychlost a vystřelil do prostoru. I tak jsem nemoh najít jak wp, tak vchod do 3. patra

Nebýt Teleportu, tak tam běháme dodnes

Když už jsme se dokodrcali do vytouženého cíle, tak nás uvítal obvyklej
vyhazovač těchto vrat. Ano...opět light immune

Vlastně to tak bylo celej 3.akt. Všichni byli light immune, až na pár jedinců. Já to vesměs jen někde prostál a koukal, jak jsou monstra spalována ničivým žárem horoucích pekel. Spíš by toto story měla psát moje spolubojovnice, ale psaní aktů na přeskáčku určilo mě

Nastal čas skoncovat s posledním
pánem. Mef se sice krapet
cukal a snažil se nám to znepříjemnit, jak jen to šlo, ale naštěstí pro nás se mu to nepovedlo. Z
dropu přikládám jen jednu fotku, protože kdybych sem dal i ty ostatní a to, co na nich bylo, tak bych dostal ban tak na 5 let

Ultra mizernej drop...tak by se dal taky celej akt pojmenovat. Mephisto to jen sečet a podrthl. V závětří pak čekal ještě jeden
panáček s jó tuhým kořínkem. Po jeho likvidaci nastal čas na 78. levelu projít obrovským portálem zaručující bezpečí.
Uvidíme se v pekle