HC Elis+Phoenix (Nova Soso+Fire Druid)by Dark_Deamon+raisen

Moderátor:Dark_Deamon

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: HC Elis+Phoenix (Nova Soso+Fire Druid)by Dark_Deamon+rai

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.01.2014, 08:52 hod.

1.Act Hell

Jak už to tak bývá, tak jsme si oba vybrali červenej portál :) Vše začalo nastavením players. Celkem rychle jsme se shodli na tomto čísle. Ještě před výběhem do divočiny jsem provedl 2 crafty. Jako první jsem zkusil opasek, kterej se celkem povedl. Hlavě fire rezy jsem potřeboval jak sůl. Pak jsem zkoušel ještě jeden, ale ten už stál za prd. Druhá loterie byla v plánu v podobě botek, které taky celkem ušly. Jen škoda toho poison rezu a jen 2% do max many...ale což...mohlo to být horší. Raisen díky Moser's štítu + 2 perf Diamond měla na začátku Hell opravdu parádní rezy: 68/55/68/54. Já na tom po craftech nebyl o moc hůř: 46/75/42/27.

Nastal čas opustit bezpečí města a vydat se za monstry toužící po naší smrti.

Začalo to perfektně! Hned první bosspack Zombie nabídl unikát. Chvíli jsme živili naději na SoJ, kterej by mě dost pomoh, jelikož je pro mě mana při používání Energy Shieldu zásobou jak životů, tak potřebné zásoby na používání Novy, která si svou daň bere velmi rychle. Naděje byla v okamžiku ta tam. Kousek po té padla i první runa. Corpsefire si nás asi s někým spletl, když nabídl totok. Cestu do Cold Plains jsme našli celkem lehce, jelikož jsme byli nabiti zkušenostmi :) Bojovka s Blood Raven byla neskutečný psycho. Ta ženská ne a ne umřít. Pak jsme si řekli, že mrknem do první alvl 85 lokace a že to podle kolegyně bude ... :D No já se mezi tou hordou light immune nemrtvých moc nebavil :D V podzemním bludišti padla další runa. Záchrana pána, kterej má na všechno odpovědět stála taky za to. I když nabízím jen posmrtnou fotku, tak vězte, že si s sebou Griswold dovedl další 2 boss kámoše. V tom blázincu, kde já házel Novu, kolegyně Fissure, Armageddon, hořící kuličku a z monster lítaly light bolty a Amplifa nad hlavou, tak jsem jen zuřivě koukal na hladinu life/many a čekal, jak to všechno dopadne. Dobře to dopadlo...naštěstí pro nás :) Odměna za záchranu Caina nestála vůbec za pozornost. Pak přišla chvíle navštívit Forgotten Tower. Bylo jasný, že to tam bude o hubu. Já navíc věděl, že raisen nepomůžu s lučištnicema, které jsou light immune. Takže jsem jen doufal, že za těch 5 pater nenarazíme na nějakou hnusárnu typu: Cursed + Multiple Shot. Malej zádrhel přišel ve 3. patře, kde se sešly 2 bosspacky šípů. Bylo to tam jak na střelnici. Já se jen mohl vzdálit a doufat, že to ohnivák ošéfuje. Ošéfoval :) Fight s Countess byl pro mě lahoda. Nalítl jsem tam jak mistr světa a vše zuřivě usmažil. Bohužel...Countess pro můj zápal pochopení neměla. Neuběhla ani minuta a nastalo zemětřesení. Instrukce byly následovné :D Po příchodu do Tamoe Highland jsme se dohodli, že si skočíme do Pitu pro Tyrael's Might :D Asi je každýmu jasný, co jsme si od tam donesli :D Hledáme Smitha...hledáme a ... tady jen malinkaté nahlédnutí. Dál už se mi moc nechtělo :D V Jail lvl 1 nastala celkem komická situace. Raisen vykózlila portál, páč bylo v okolí celkem dusno. Já to pochopil tak, že se jde do města na mini oddech. Tak si tam tak čekám...stále čekám...ale ona nikde. Dohrnu zpátku a všecko kaput :D Vysvětlení bylo následující :D Pak mě dost pobavila poznámka o Smithovi. To, co provázelo mě ve Forgotten Tower, nyní okusila moje spolubojovnice. Naprostá většina v Catacombs byla .... Na druhou stranu jsem nesmírně oceňoval, když raisen vystavila stopku plivajícím hafanům :) Pak už zbývalo jen velké finále. Boj s jedovatou paní. Díky Static Fieldu a masivnímu fire dmg to byla celkem rychlovka, i když mému mercovi to asi moc rychlý nepřišlo, když se po chvilce skácel k zemi. Drop od Andariel? Klasická hromada sra*ek.

Pak jsme si poblahopřáli, že jsme v pekle ustáli první nástrahy a na lvl 75 jsme odkráčeli do pouště.
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 25.01.2014, 06:38 hod., celkem upraveno 1 x.

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 23.01.2014, 16:14 hod.

@Dark_Deamon moc pekne myslim ze se nakonec dostanete jako nic :D
Achievements: 7400 (92%)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.01.2014, 20:37 hod.

No, to se ještě uvidí. Největší problém asi budou Soulové. Můžem na ně narazit na 4 místech (Great Marsh, Plains of Despair, Frozen River a WSK). Něvěřím tomu, že budem mít 4x kliku a mineme je. Pak nějakej přiletí s badnou LI+FI a "zábava" je na světě. Taky jsem zvědav (pokud se tam dostanem), s čím se vytasí Hepaesto a Ancienti. Councilové v Travi a CS asi taky nebude lambáda. Snad se nic nepodělá a dojdem až k tomu maniakovi, kterej u sebe nikdy nemá žádný itemy :D

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 23.01.2014, 20:40 hod.

2.Act Hell

V Lut Gholeinu nás uvítala padesátka ve stínu, písek v očích a samozřejmě turban se šéfem města. Jako první jsme se postarali o Radamenta, zlovolnou podzemní krysu. Hned ve stokách jsme zažili pár ne příliš šťastných setkání se zdejším póvlem, ale vše jsme ustáli bez úhony a nijak nám to nezabránilo zařadit nejvyšší rychlost a profrčet tenhle akt jako ten předešlý :D Abych nezapomněla, ve stokách nás někdo podaroval tímto štítem, který si kolega nechal proděravět a strčil tam perfect Diamond :)

Rozběhli jsme se do pouště, kde jsme udělali sekanou ze přítomné zvěře :D Sílu blesků, i když se berušky snažily, jsme moc nepocítili 8-) Naše rychlost byla trochu zpomalena v otravném místě zvaném Maggot Lair :roll: Bohužel jsme si zvolili cestu takovou, že jsme toho dost museli vymlátit, než jsme dolezli do třetího patra k "Big Maggot" :ble: Ve Far Oasis, když jsme pokračovali k Lost City, ocenil Dark_Deamon sílu svému Frozen Orbu z hůlky :D

Stavili jsme se v Ancient Tunnels, co kdyby, že jo :D (to byla výzva, ať padne Griffon :D ) Samozřejmě nesměl chybět tento předmět - moje noční můra a moje prokletí >:roll: Jen doplním.. unikát to samozřejmě nebyl :OXO A náš výsledek z AT? :wave:

V chrámu zmijí padl setový Circlet a docela rychle i Fangskin :D

Tu si kolega vyfotil skilly a staty merce, nevím proč, ale můžete se pokochat :D

Ani v harému jsme se nijak extra nezdržovali. Stejně tam nebylo nic, co by stálo za zvěčnění, až na tohoto bosse :) A :!: Summonera jsme trefili napoprvé, resp. kolega, věc vskutku nevídaná. Možná proto nás "odměnil" tím super dropem :D

K hrobce jsem to zatím proběhla, zatímco se sorcka ve městě vykecávala :D Narazili jsme na pár testosteronových bosspacků s tuhým kořínkem. Cestu jsme si zkrátili fantazírováním o HotO, kdyby nám padla Vex. A na závěr našeho povídání se podíváme, jak to dopadlo s Durielem. Blbě :D
HC grál: 537/516 (-21)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 23.01.2014, 22:27 hod.

Teda vy jedete. :) Ještě chvíli a máte to dohrané komplet. :)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.01.2014, 08:03 hod.

3.Act Hell

I tuto divočinu jsme chtěli vyplenit, jakoby nás bylo o jednoho víc :) Jelikož jsem čarodějka, tak jsem už dopředu tušil, jaké to tu bude. První škaredej bosspack na nás číhal kousek za přístavem. Zvlášť pro mě to byla nepříjemná kombinace. Při aktivním Energy Shieldu by to byla pohoda, ale jak o něj přijdu, tak je to na jednu-dvě rány. V tomto případě spíš na tu jednu. O pár metrů dál čekal Fetish, kterej se na nás co se týče rezistů skvěle připravil. Ještěže máme naše pomocníky. Ti sice neoplívají nějak extrémním poškozením, ale sáhnutím si na dno svých sil toto zvládnou :) Ve Spider Cavern konečně padl 4 socketed Crystal Sword a tak si raisen mohla složit RW Spirit. Ale jelikož není čarodějka jako já, tak to dopadlo takto :D Celou cestu Spider Forest jsme se modlili, aby jsme nemuseli číst tento nápis a když už, tak ať se někde zapomenou Soulové. Jak vidno, tak neprošlo ani jedno. O pár kroků dál se už jeden šéf nemohl dočkat naší návštěvy. Však jsme o něm věděli už z Lot Gholeinu, páč ta jeho Might sahala snad až do Lower Kurastu :D Tady na ukázku další expert. Nastal úlevný posun o dům dál. Tento boss jen podrthoval moji zoufalost co se týče imunit. Celá džungle až na Frenzy stromky byla light immune :roll: Takže jsem vesměs jen teatrálně pobíhal okolo a vyhýbal někdy velmi bolestivým flusačům. Ve Flayer Dungeon nás místní osazenstvo přivítalo přímo královsky. Na tomto plácku se vývojářům podařilo vmněstnat 4 Shaman Championy, 2 bosspacky Wraithů a jeden bosspack flayerů. Absolutně vůbec jsem neměl ponětí, koho zabíjím, kdo je nebo není imuní a kdo zabíjí mě :D Prostě jsem jen spamoval Novu, Teleportem a flaškama hlídal merce a hlavně osatřížím zrakem vejral, jestli mám stále aktivní ES :) Zaplať pánbůh, že nikdo z té bandy neměl Might nebo Fanaticism. Cursed už nám totiž nepříjde nic extra, když ju nad sebou máme pomalu pernamentně. Někdy mi to přišlo, že mi ju na rozloučenou dává už Ormus :green: Doktor byl v cajku. Což se nedalo říci o prstenech za navrácení čarovné dýky. Škoda fotky. V trafice by jsme za ně dostali tak 2 kusovky. Tady malá poměřovačka, jak jsme na tom s hladinou zdraví :) Pak už jen poslední 3 dual rez experti (1, 2, 3) a nastal čas vyřídit strážce Lower Kurastu. Asi jsem mu padl do oka, páč mě tam naháněl jak nadmutou kozu :D Tady si zas někdo zkoušel hrát na čarodějku, že :green: A toto naši milí příznivci, tak to byl panáček, kterej s přehledem vyhrál ocenění "fakof boss celýho aktu" :-x Nestačilo, že jeho rezy neměly pochopení pro naše skilly...férově nám hodil amplifu a když už byl skoro vykuchanej, tak kamsi zdrhl a tam se v klidu doléčil. Mezi tím přiběhla banda leaperů, kteří pokračovali v obléhání. Můj merc byl tu tam a naše nervy taktéž. Jak vidno, runa žádná nepadla :( Ochránce padajících dveří, který střeží bohatství alvl85 umřel pro nás tak nešťastně, že jsme z něměli lautr nic :roll: Nakonec naším největším bohatstvím bylo sebráním Khalimovi hercny :D Kurast Causeway byla střežena jak už dlooouho nepamatuju. 4 Shaman Sextoni nebo jak se ti oživovači jmenujou + jeden další boss tohoto typu + 3 autobusy Zakarumite :D Projít přes ně byl pomalu neřešitelnej úkol. To zas měly prsty na klávesnici posvícení, takže nebyl čas na foto. I tento nešvar se nám povedlo ošéfovat, i když pro mě to bylo lehce na zástavu srdce. Zakarumite light immune a Sextoni (cold immune) se zas "báječně" předbíhali, kdo koho dřív vyléčí...pecka.

Zapalujeme waypoint v Travincalu...nastává menší předbojová debata, jak se vypořádáme s Councilama. Instrukce zněly natahat si je jednoho po druhém. Zde to ještě šlo, tady už plán jaksi selhal :D Za pomocí čarovné hůlky na snížení odolností, kterou u sebe raisen poctivě nosila padl i poslední strážce. Osobně jsem čekal vetší diskotéku...chyběla tomu konva nebo fana :green:

Hledání vchodů a východů v Mephistově senatoriu bylo v skutku luxusní. Asi po čtvrt hodině bloudění jsem to už nevydržel, nastartoval Teleport na warp rychlost a vystřelil do prostoru. I tak jsem nemoh najít jak wp, tak vchod do 3. patra :D Nebýt Teleportu, tak tam běháme dodnes :D
Když už jsme se dokodrcali do vytouženého cíle, tak nás uvítal obvyklej vyhazovač těchto vrat. Ano...opět light immune :( Vlastně to tak bylo celej 3.akt. Všichni byli light immune, až na pár jedinců. Já to vesměs jen někde prostál a koukal, jak jsou monstra spalována ničivým žárem horoucích pekel. Spíš by toto story měla psát moje spolubojovnice, ale psaní aktů na přeskáčku určilo mě :) Nastal čas skoncovat s posledním pánem. Mef se sice krapet cukal a snažil se nám to znepříjemnit, jak jen to šlo, ale naštěstí pro nás se mu to nepovedlo. Z dropu přikládám jen jednu fotku, protože kdybych sem dal i ty ostatní a to, co na nich bylo, tak bych dostal ban tak na 5 let :D Ultra mizernej drop...tak by se dal taky celej akt pojmenovat. Mephisto to jen sečet a podrthl. V závětří pak čekal ještě jeden panáček s jó tuhým kořínkem. Po jeho likvidaci nastal čas na 78. levelu projít obrovským portálem zaručující bezpečí.

Uvidíme se v pekle :twisted:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 25.01.2014, 11:11 hod.

4.Act Hell

Předpověď pro 4. dějství obtížnosti Hell byla taková. Nakonec to tak hrozné nebylo, imunní byli jenom "netopýři" a Oblivion Knighti a jejich odrůdy :) Kolega odešel místní "pípl" nabrat úkoly, kouknout do obchodu a já zatím odtrhla medvěda od hořícího krbu, kde se zahříval, protože rozhodně bude jeho účast nutná. A také byla ;)

Hned za branami pevnosti na nás čekal náš první boss, vzhledem k jeho resistům to byla brnkačka 8-) Už po pár minutách Dark_Deamon naříkal na drop, tak jsem mu dala vysvětlení, proč to tak příšerně padá :D Welcome in my reality. >:D Ani peklo nebylo prosto otravných double imunit, které se nám zrovna do krámu nehodí :{ Naštěstí to mercové vždy nějak zvládnou i bez ripů. Zaznamenali jsme i drop unikátu >:o Ovšem jeho kvality můžete posoudit zde :roll: Tato mizerná situace s dropy nás tu a tam nutí ocenit i úplné blbosti :D Už před Izualem se v nás vznášela otázka - budou, či nebudou (rozumějte soulové v Plains of Despair). Jen co kolega nahlas vyslovil přání "ať tam nejsou", dostali jsme se pod palbu blesků :ble: Naštěstí nám situaci ulehčil Izual, který se na nás s mocným řevem rozběhl hned u vrat do jeho plání :D Zatímco kolega si dával ve městě dvacet (aspoň mi to tak přišlo, ale asi nakupoval manu :green: ), tak jsem se mojí bandou starala o Izuala s tím, že mu určitě moc neubereme, neboť má trilion životů. Nakonec jsme mu je docela dost stáhli, než se sorcka vrátila ze shoppingu :D A jelikož se nám tuze nechtělo vybíjet planiny zoufalství plné zlověstných soulů, tak jsme se dohodli, že sorcka bude portovat na jednu stranu a já na druhou hledajíc vstup do další lokace. Trochu jsem si připadala jak na válečném území, kdy všude okolo mě padají bomby a já se snažím proběhnout a přežít :D Hlídala jsem Oaka, protože jak by sundali jeho, tak by velice rychle sundali nejspíše i mě :) Nakonec Dakr_Deamon únikový východ našel a my si mohli na chvíli oddechnout :)

V River of Flame to bylo docela fajn. Bylo tam hodně červů (tu si můžete povšimnout, že sorcka říká "Nic nepadá, já se tady na to můžu ....." a chystá se odhodit svoji hůlku a štít :green: ), ale také tam byli, k mé ne příliš velké radosti, netopýři :roll: Vcelku tuzí, takže jsem často používala hůlku s Lower Resist, aby to trochu odsejpalo (i když ani na jedné fotce to není vidět, tak mi to musíte věřit :D ). Kovář byl v pohodě, resp. neměl žádnou hnusnou vlastnost 8-) Co už ovšem nebylo v pohodě, byl drop :OXO Z kováře Zod nepadla a kovárně kolegovi padla Fail a mně? Hel :evil: Už jednu obtížnost si říkáme, jak si postavíme Smoke. Náš nejlepší rune drop je Io z Den of Evil :lol: Tak nic.

A šlo se na velké D :) Chvíli jsem si pokecala s Hadrielem, protože jsem chtěla slyšet jeho Proceed, Hero, into Terror's lair. Ovšem v téhle verzi to asi říká až na konci a když jsem viděla v dálce kolegovu Novu, tak jsem nezdvořile od mluvícího anděla odešla :D Já a moje banda jsme zažili jeden mini úspěch :wave: V Chaose to zase stálo za to. Probíjeli jsme se přes hordy nemrtvých a netopýrů. Jako první pečeť na nás čekal Vizier. Taková děcka jsou nejlepší - drží pospolu a nejsou imunní na oheň a po LR na nic :D Cestu k druhé pečeti nám zastoupila nemalá skupinka asi tří bosspacků, paráda :P A také jsme potkali Vizierova bratrance :) Lord de Seis. Jak jsme aktivovali pečeť, tak jsem se zaměřila na dvě věci - hlídat méďovi životy a koukat se, kde zhruba stojí, abych ho mohla do stejného místa zase vyčarovat. Vrhlo se na nás klubko, kterému svítilo pod nohami ta pekelná aura :D Ale díky medvědovi jsme vše ustáli bez úhony a vyřídili si to s Lordem na férovku >:D A poslední pečeť? Ale jo, dobrý, mapa bez zatáčky a medvěd opět vše ustál.

A šlo se na Diabla. Boj nebyl nijak dlouhý a ani nás ani jednou neohrozil na životě (a to ani bludičku ne :D ) a tady asi nejhezčí fotka z aktu :love: A drop? Ani nekomentuji :-x

Celé naše putování provází neskutečná smůla na dropy, už ani nevěřím, že se to v pátém aktu změní :D Tak uvidíme :)

DeathHero
The Butcher

Příspěvek od DeathHero » 25.01.2014, 14:05 hod.

Tak koukam ze dneska budete mit hotovo snad bude vice stesti na drop :D

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 25.01.2014, 21:19 hod.

Nebudete tomu věřit, ale včera mi s MF na 200 % z celého prvního aktu hell padlo (při players 8 do Dark Woodu, poté pl3) pouze 2 unikáty (úplně k ničemu) a 2 sety (taktéž úplně k ničemu). A pouhopouhé 4 (fakt! jen čtyři!) runy, z toho eth byla od komtesy, nejlepší byla sol. Myslím, že jsem to tolik neflákal, a co mi přišlo pod ruku, jsem odkrouhnul.

Takže v tom se špatným dropem nejste sami. :)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 28.01.2014, 12:34 hod.

Fraxinus: Jelikož nám padá taky velký prd, tak tomu věříme :D

Já to ale vidím takhle...Jelikož nám za 4 akty na Hell jako nejlepší item padl 2x Rune Bow :roll: , tak v 5A se smůla prolomí. Padne nám Zod a Baal frajersky pustí Tyrael's Might :twisted:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 30.01.2014, 14:21 hod.

5.Act Hell

Začalo to menší poradou ve městě. Jako že: nehrát si na hrdiny, když poteče do bod, tak radši pár kroků zpět a nebo rovnou tp do města. Přeci jen i tady frčíme na p3. Hned za branami města nás čekala tato banda. Byl jsem za ně rád. Lepší jak oštěpy s pearce. Po pár killech nám padla Woestave a napdálo nás ju upnout. Run na to bylo dost. Tady už výslednej produkt, kterej se určitě bude hodit na zpomalení Ancientů. Shenk bohužel nepřekvapil. A Eldtritch také ne. Na otevřených pláních začala přehlídka dual rez bossů...1, 2, 3, 4. Toto byla práce pro merce a méďu béďu. Raisen pak trefně popsala stav, co se týče prokletí :D Obvyklá stráž bránící vstup do další lokace byla v celku nepříjemná. Hlavně Extra Fast + Extra Strong mi moc nevonělo a na pár hitů mi shazovali Energy Shield. Thresh Socket zas dával co proto mému mercovi. Drop klasiky marnej. Nastal čas vymlátit ledové jeskyně...I když jasným cílem bylo najít tuto, tak se mi tam zrovna moc nechtělo :D Důvod byl jasnej. Na Hell to tu může být rychle smrtelný. Měli jsme kliku. Po Soulech ani památka. Naopak nám sem zavítala RIPova známá :D Tady zas další boss, kterej nezůstal pozadu s cursed. Fotku od Frozensteina nemám, páč to tam díky Mana Burn bylo pro mě hodně divoký. Každej hit mi shodil ES a každej další hit mohl být ten poslední. Naštěstí jsem vždy ES stihl obnovit :) Anya je zachráněná. Nevím, co dostala kolegyně, ale mě se holčina snažila vnutit fake Death Fathom :D Zkusili jsme i sejmout Pindla, páč co kdyby náhodou...no jasně že nic :D Další cíl byl jasnej: Ancienti. K těm jsme se museli procastit přes hordy různých nepřátel: 1, 2, 3, 4, 5, 6.
Vstupujeme do Ancient's Way....Po setkání s těmito experty jsem mohl nechat svá kouzla v klidu. Když pak vyšlo najevo, že tu jsou z 90% jen tito borci, tak mi nezbylo nic jiného, než se tu jen pěkně procházet a koukat, jak tu mají vymalováno :D Poslední dva bosspacky ošéfoval ohnivák s mercama 1 a 2.
Táááák... Nastala porada, co všechno ne e. Ještě předtím jsme zmiňovali cursed, might, fanu a convu. Po prvé a po druhé hned nalítla Amplifa. Až na třetí pokus se zadařilo a přišli tito pánové: Korlic, Talic a Madawc. Korlic nebyl nic extra, tak se poroučel po pár zásazích elektřinou a ohýnkem :) Madawca jsme tady za přispění Lower Resist solidně masírovali, zatímco raisen srdnatě povzbuzovala své zvířátko, aby dál podávalo heroickej výkon a drželo nám Talica dál od těla. Ten byl totiž jooo extra. Reakce mě nijak zvlášť nepřekvapila :D I když z něj chcala krev na všechny strany, tak díky svým rezistům vydržel neskutečně dlouho. Izual by se moh učit :D Kolegyně tam pouštěla peklo ze sopky, která má prý i nějaký to physical dmg a já tam trapně šermoval s Frozen Orbem, kterej měl dmg 70-76 :green: Nakonec vše dopadlo tak, jak dopadnout mělo 8-) Trocha té euforie :) Euforie opadla, když raisen zjistila, že ji hra šlohla veškeré fullky, které si tam vyházela :D
Nastal čas vymlátit poslední barák :) První patro bylo velmi snadné. Pár důkazů...1, 2, 3, 4, 5. Pak nám padlo jedno pěkné brnění, ale kolegyně v tom měla jasno :D Já se to snažil trochu nadlehčit :) Druhé patro začalo ULTRA přísně. Něco takového vidí člověk velmi nerad. Ještěže máme toho medvěda. Tam by mě nikdo nedostal ani heverem :D Tady jsem se naivně pokoušel ukecat Storm Castery na jeden paranormální drop :D Poslední patro bylo napěchované flusačama, Casterama a Oblivion Knightama. Tady malá předpověď počasí :D A tady zas malá stěžovačka na můj dmg. Jeden z mnoha našich běžných dropů z bosse. Co na to říct... Třešnička na dortu. Hned jak jsme vešli do červených místností, tak jsem byl nadšen z těchto poznatků. Udělal jsem pár kroků a celkem solidně mi spadla čelist. Pak jsme tam ještě frajersky natáhl .... Moc svůj jsem tam nebyl. Naštěstí se nám to podařilo postupně vykuchat a Lordy si nechat na konec. Pak už přišly na řadu očekávané vlny. Colenzo a jeho hašišáci padli v cuku letu. Achmel a jeho poison dostál své pověsti a hlavně mě dal co proto. Pak klasická ripačka merců od plivajicích Hyder :love: Ten skill je fakt boží :) Asi nejsnadněji jsme zabili tyto maníky. SF + halda dalších skillů jim dala co proto. Jen pro zajímavost drop po 4 vlnách :green: Už nám to přišlo fakt vtipný...nebo nám to už nepřišlo divný :D Pak se dostavili tito bejci. S něma to byla solidní honička. Když už se nám je povedlo všechny vymlátit, tak Lister byl podobnýho ražení jak Talic. Ne a ne chcípnout. Nakonec stejně padl :) Domluva, pro co si za pánem domu jdeme :) První polovina life byla díky SF ihned dole. Pak už to bylo jen o čase. Baal nebyl nikterak nebezpečnej, i když moje dmg asi taky ne :D Těsně před vypuštěním své duše se nám rozdvojil. Nic mu to nebylo platné. Asi jako nám nebyl platný jeho madrfakr drop :ble: :ble: :ble: Jít na Normal, tak se máme líp :D Nicméně....toto uvědomnění nás hřálo u srdcí :)

Děkujeme všem za pozornost a já děkuju raisen za opravdu parádní hraní ;)

DeathHero
The Butcher

Příspěvek od DeathHero » 30.01.2014, 14:40 hod.

@Dark_Deamon gratulka pro Vas to byla hracka :twisted:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 30.01.2014, 15:14 hod.

Já také děkuji za hru :) Dost mě to bavilo 8-)

Příště vezmu Frost Nova Sorceress a ty nějakého druida :green:

DeathHero: Děkuji :)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 30.01.2014, 15:22 hod.

DeathHero: No...občas to bylo dost divoký. Sireny napáchají taky dost škod a kor když jich dojede plnej vagón :D
raisen píše:Příště vezmu Frost Nova Sorceress a ty nějakého druida :green:
Ses zbláznila, ne? :shock: :green:

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 30.01.2014, 16:07 hod.

Velká gratulace....a až bude nějaké příště, můžu s váma? :)
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 30.01.2014, 16:54 hod.

Díky :)

Tak určitě by se dalo podniknout něco ve více lidech :) Ale asi ne během následujících 2 měsíců. Když totiž budu mít chvilku volnýho času, tak bych ho rád věnoval turnaji :)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 31.01.2014, 11:09 hod.

Gratulace :)
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 31.01.2014, 23:09 hod.

asi vás teď naštvu, ale Diablo mi teď dal na hellu jako quest drop za sosu oculus. :)
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 31.01.2014, 23:30 hod.

Tak to je pěkná klika :) Na orb jsem si ale až tak stěžovat nemoh, páč mě se hecl NM Diablo :) Když to vemu kolem a kolem, tak to byl dohromady náš nejlepší item. Třeba nejlepší runu (nepočítám Hell Hellforge, kde padla Fal) jsme měli Io, která padla v Den of Evil na Hell :roll: A nejlepší uniq byl ten zmiňovanej 2x Rune Bow. Takže celkem nic. Nakonec jsme byli vděčni, že jsme 2x složili Lore.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 02.02.2014, 11:27 hod.

V první řadě Vás zdravím Dark_Deamon a raisen :)

A za druhé fajn počtení, těšim se na pokračování a hlavně držim palce ;)
Štěstí přeje připraveným...

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“