Bantan - Paladin
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Konig: S Holy freezerem se dá projet hell také. Krom toho bude kolega potřebovat alternativní element pro immune to cold-nejlépe fanaticism nebo concentration...nebo mít jako zbraň něco fakt hodně rychlého a mít výbavu s crushing blow, pak nemusí alternativní zdroj dmg hledat už vůbec.
A Iron wolfa bych podporoval ze switche hůlkou s lower resist-shodí to immune to cold z víc jak poloviny všech cold immuních a umížní mu to zmrazit je.
A Iron wolfa bych podporoval ze switche hůlkou s lower resist-shodí to immune to cold z víc jak poloviny všech cold immuních a umížní mu to zmrazit je.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Re: Bantan - Paladin
Tož přeji Ti, gallene, pěknou zábavu a ať svého "mražáka" dojedeš co nejdál
HC grál: 537/516 (-21)
No zacinam mit trochu obavy, po tom, co to tu ctu. Uvidime
Normal: ACT V.
Po ceste padlo par peknych predmetu, ale nic co by se mi nejak vyzname hodilo, celou cestu jsem prochazel vicemene bez problemu, jedine, co me trosku po ceste k baalovi trapilo byli Frozne creeperove, kteri mi pres moje resisty strasne nakladali. Ancienti nebyli zadny problem, stejne jako baalovi minioni, kteri padali na prvni dobrou, krom posledniho packu, ktery sme musel trosku rozkouskovat, coz az tak obtizne nebylo vzhledem k jejich pomalosti.
Pak prisel na radu Baal, vyresili sme ho s mercem hrubou silou, taktizovani nebylo treba, jeho kouzla neublizovali, pred jeho dorazenim sem si jen do mesta odskocil pro vecui na magicfind a odmenou byl, tedy aspon na me pomery nadherny loot. Tarnhelm na +1 skill a MF, Kelpie snare pro mercka a +2 bow skill/life leech/dual reisst rukavice.
Tady je zbytek fotek, poslednich 15 v albu
Nightmare Act I
Nabuzen predchozim uspechem jsem pokracoval dale. Zacatek aktu byl slozitejsi, dostalval sem nakladacku hlavne od ghulu, prvni dve lokace sem si tedy moc neuzival, pote jsme si vsiml, ze mam na sobe MF vybavu a po prevleceni se vse oratilo k lepsimu. Dle poznamky zde na foru, jsem si vytvoril Steel flail, ktera me hodne posilila, koupil sem si +20IAS rukavice a namaxoval sem cold resist, kostka zacla vydavat +skill amulety, bohuzel zatim zadny pro me. Countress nedala runu bohuzel zadnou, a andariel se taky nepredala, screeny z konce aktu mi nekam zmizeli bohuzel.
Screeny
Normal: ACT V.
Po ceste padlo par peknych predmetu, ale nic co by se mi nejak vyzname hodilo, celou cestu jsem prochazel vicemene bez problemu, jedine, co me trosku po ceste k baalovi trapilo byli Frozne creeperove, kteri mi pres moje resisty strasne nakladali. Ancienti nebyli zadny problem, stejne jako baalovi minioni, kteri padali na prvni dobrou, krom posledniho packu, ktery sme musel trosku rozkouskovat, coz az tak obtizne nebylo vzhledem k jejich pomalosti.
Pak prisel na radu Baal, vyresili sme ho s mercem hrubou silou, taktizovani nebylo treba, jeho kouzla neublizovali, pred jeho dorazenim sem si jen do mesta odskocil pro vecui na magicfind a odmenou byl, tedy aspon na me pomery nadherny loot. Tarnhelm na +1 skill a MF, Kelpie snare pro mercka a +2 bow skill/life leech/dual reisst rukavice.
Tady je zbytek fotek, poslednich 15 v albu
Nightmare Act I
Nabuzen predchozim uspechem jsem pokracoval dale. Zacatek aktu byl slozitejsi, dostalval sem nakladacku hlavne od ghulu, prvni dve lokace sem si tedy moc neuzival, pote jsme si vsiml, ze mam na sobe MF vybavu a po prevleceni se vse oratilo k lepsimu. Dle poznamky zde na foru, jsem si vytvoril Steel flail, ktera me hodne posilila, koupil sem si +20IAS rukavice a namaxoval sem cold resist, kostka zacla vydavat +skill amulety, bohuzel zatim zadny pro me. Countress nedala runu bohuzel zadnou, a andariel se taky nepredala, screeny z konce aktu mi nekam zmizeli bohuzel.
Screeny
Naposledy upravil(a) gallen dne 02.08.2011, 08:54 hod., celkem upraveno 1 x.
Prosim smazat post, nemam opravneni.
Naposledy upravil(a) gallen dne 02.08.2011, 08:54 hod., celkem upraveno 1 x.
Nenasel by se nekdo na odpoved na par dotazu?
1/ Jak je to s scitanim zpomalovani, aura dava 54%, mercova zbran 75%, charm na cold take neco, jak se spocita vysledne zbrzdeni a potazmo na co vsechno to plati, sou nepratele jako treba andariel, ktera davala uder tak jednou za pul minuty..
2/ Jak ted pokracovat s buildem, hur trefuji, tak se zamerim na zeal a AR, ale co dal, dmg uz o moc vic nepujde a prijde mi, ze uz ted trosku pokulhava. Vykaslat se na rychlou zbran a vzit spis neco na dmg, potazmo pomoct zeelu pres sacrifice?
Dekuji
1/ Jak je to s scitanim zpomalovani, aura dava 54%, mercova zbran 75%, charm na cold take neco, jak se spocita vysledne zbrzdeni a potazmo na co vsechno to plati, sou nepratele jako treba andariel, ktera davala uder tak jednou za pul minuty..
2/ Jak ted pokracovat s buildem, hur trefuji, tak se zamerim na zeal a AR, ale co dal, dmg uz o moc vic nepujde a prijde mi, ze uz ted trosku pokulhava. Vykaslat se na rychlou zbran a vzit spis neco na dmg, potazmo pomoct zeelu pres sacrifice?
Dekuji
Tak a mam to za sebou :/ Lord de seis, NM
Rest in peace..
ale nesmutni..plno lidí po prvé riplo...
Edit: tak jsem se spletl..na to zpomalení..o tom vůbec nevím..
ale nesmutni..plno lidí po prvé riplo...
Edit: tak jsem se spletl..na to zpomalení..o tom vůbec nevím..
Naposledy upravil(a) Welwet dne 04.08.2011, 21:38 hod., celkem upraveno 1 x.
Diky, uspech to byl v tom ze sem poprve videl nightmare dal nez na zacatek prvniho aktu A ze to bylo na hc, tak o to je to lepsi.
Nastava otazka, co dal?
Nastava otazka, co dal?
No, dej si oddech a zkus něco jiného..já teď hodně propaguju furysinku která se mě zdá docela bezpečná...(ale jsou lokace kde má problémy..)
Me zas napadla poison amazonka, nebo mozna i s lukem, assku sem si hral nedavno. Otazka je, jak to zvladnou untwinked, nemam to cim vybavovat
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
R.I.P. a znovu a lépe
Jinak na tu otázku sčítání: Z Holy freeze se monstrum zpomalí o 54%. Cold útok zpomalí o 50%, která se uplatní na zbylé 46%. Takže 54% + 46/2 % = 77%.
Zpomalení o 75% ze zbraně se uplatní na zbylé 23%, takže výsledné zpomalení by dalo:
54 + 23 + 16 = 93%.
Jinak na tu otázku sčítání: Z Holy freeze se monstrum zpomalí o 54%. Cold útok zpomalí o 50%, která se uplatní na zbylé 46%. Takže 54% + 46/2 % = 77%.
Zpomalení o 75% ze zbraně se uplatní na zbylé 23%, takže výsledné zpomalení by dalo:
54 + 23 + 16 = 93%.
...Ancients, go, go go!
Tak jsem rozjel concentration barbara, uatim me velmi bavi, po normalu ho zacnu psat.
Mel bych jeste par dotazu na zkusenejsi hrace.
1/ Kdyz v kostce predelavam 3 psteny, ma na vysledek vliv level prstenu nebo postavy?
2/Pri crafteni, ma vliv level jewelu?
Diky
Mel bych jeste par dotazu na zkusenejsi hrace.
1/ Kdyz v kostce predelavam 3 psteny, ma na vysledek vliv level prstenu nebo postavy?
2/Pri crafteni, ma vliv level jewelu?
Diky
1 - na tento recept má vliv level postavy. Výsledný level prstenu/amuletu bude roven 3/4 lelvu postavy.
2 - Craftění jewely nijak neovlivňují. Výsledný level craft věci je polovina character levlu + polovina item levlu.
Edit - S tím craftingem je to trochu komplikovanější ale důležité faktory jsou ty co jsem psal clvl, ilvl a ještě v tom hraje quality item lvl - ale to nevím přesně jak.
2 - Craftění jewely nijak neovlivňují. Výsledný level craft věci je polovina character levlu + polovina item levlu.
Edit - S tím craftingem je to trochu komplikovanější ale důležité faktory jsou ty co jsem psal clvl, ilvl a ještě v tom hraje quality item lvl - ale to nevím přesně jak.
no concik prestane pozdeji byt zabavnej.. on preci jen vydrzi dlouho v bitevni vrave, ale zasen a ukor killing speed.. nicmene kdyz se naucis pekne zpivat, pujde to o moc lip
Kupodivu mě to stále baví..
R.I.P. ... no co, nedá se dělat nic jinýho, než zkoušet znovu
Frax: K tomu si ještě dej 50% z decre (reaperka, skill)
Frax: K tomu si ještě dej 50% z decre (reaperka, skill)
"Do what you fear and the death of fear is certain."