HC Druidi Frax+Raisen

Moderátor:Dark_Deamon

Vorvy
The Butcher
Re: HC Druidi Frax+Raisen

Příspěvek od Vorvy » 09.06.2011, 08:15 hod.

nj, ale to se mi nechce merit.. :D
Kupodivu mě to stále baví..

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 09.06.2011, 08:17 hod.

Však já to změřím, neboj :D

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.06.2011, 09:31 hod.

Ty, ne, ale tvoje žena ano. :P
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 26.06.2011, 19:56 hod.

AKT 4 - Nightmare

Tento akt jsme měli dohraný za necelou hodinu, neboť to šlo velmi rychle a kam jsme nemuseli, tam jsme nešli. Cestou za Chaos Sanctuary jsme doslova v pekle rozpoutali peklo. (Obr. 89) Poznal to i Izual, který lehl po chviličce. (Obr. 90, 91) Řekli jsme si žádné zdržování (neměl jsem moc času a Raisen na mě musela přes hodinu navíc čekat, neboť mi do toho něco na poslední chvíli vlezlo) a v City of the Damned jsme narazili hned na vchod do Řeky.

Našli jsme kovárnu (Obr. 92) a v něm Hephasta. „Vypůjčeným“ kladivem jsem ve svém tahu získal jenom Solku :( Po založení nové hry se šlo znova a doufali jsme, že Raisen dá kladivem do šutru lepší ránu. Cestou padl pěknej luk na prodej (Obr. 93, 94) a z kovadliny Umka. :) (Obr. 95) Ta Raisen je na rozdíl ode mě celkem štístko.

Dále v Chaos Sanctuary se to tam hemžilo docela dost boss packy a pobavil mě tento Ozzák zabiják (Obr. 96) a kousek dál padl setový prsten (Obr. 97) – Cathan, jak jinak. (Obr. 98) Po vybití všech hlídačů (Obr. 99) (Obr. 100) přišel na řadu Diablo. Já jsem se vrátil do města rychle pro Cleglaw rukavice, abych mu dal mírné zpomalení. Raisen si na začátku boje stěžovala na jeho nadprůměrnou agresivitu, tak ho bylo potřeba malinko zpomalit a zkrotit. (Obr. 101) Diablo se nejvíce zaměřoval na pořádně nalevlovaného Raiseninýho medvídka, který si z „Pekelných blesků“ (převzato z českého manuálu k Diablu) vůbec nic nedělal. (Obr. 102) Za chvilku byl Dia mrtvý. Drop? Mrkněte :) (Obr. 103)

Je docela pěkná ta čapka, ale kdo jí bude nosit? Nejprve jsme se po skypu dlouho dohadovali, ale nakonec jsme to vyřešili postaru. (Obr. 104) Vyhrála Raisen, tak čapku darovala svému merckovi. Za tento akt jinak moc věcí nedroplo. Takže až na drobný detail je naše výbava stejná jako ve 3. aktu. (Obr. 105) (Obr. 106) Na závěr jsme zkusili provést crafty, ale neměli jsme bohužel štěstí.. (Obr. 107) (Obr. 108) Štěstí jsem však měl u Malah, která mi prodala tuto hůlku. Raisen děkuji, že mi na ní půjčila prachy. (Obr. 109) Konečně bude Armageddon zabiják takovej, jak jsem si představoval.

To be continued.

Naše statistiky po 4. aktu:
Raisen - (Obr. 110) (Obr. 111)
Fraxinus - (Obr. 112) (Obr. 113)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 26.06.2011, 21:21 hod.

Teď jsem si všimla, že ten druhý craft se jmenuje jako moje postava :D
HC grál: 537/516 (-21)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 27.06.2011, 10:42 hod.

Koukám :) Měla sis ho nechat personifikovat. Pak by neměl chybu...až na ty vlastnosti :D
...Ancients, go, go go!

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 27.06.2011, 10:49 hod.

U ringoše to bohužel nejde. Ale já taky sbírám předměty, co mají prefix Drake's. :lol:

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 27.06.2011, 10:55 hod.

hmmm...škoda :lol: :oops:
...Ancients, go, go go!

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 13.07.2011, 21:11 hod.

AKT 5 - Nightmare

Po delší pauze jsme se opět pustili do hraní našich dvou druidů. Po vyvolání domácích mazlíčků jsme začali čistit okolí města. Krásně nám to expilo a naše síla rostla (hlavně Fraxovi - (Obr. 114)). Společně s barbary jsme vyšplhali až k Shenkovi, kterému máchání bičíkem moc dlouho nevydrželo (Obr. 115). U Eldritche mi udělal radost Crystal Sword, který měl 4 díry, akorát na Spirit (Obr. 116). Od teď mi už Frax nemusel půjčovat svůj Dark Clan Crusher. Ve Frigid Highlands jsme chvíli nemohli najít dvě ohrádky s barbary, tak jsme se trochu zdrželi. Cestou nám padl po delší době další unikát (mám i ten pocit, že to byl jediný v pátém aktu (Obr. 117, 118)). Pochopitelně úplně na nic. Thresh v Arreat Plateau se samozřejmě o nic hezkého nepodělil.

V Crystalline Passage jsme se dali do řeči s tímhle krásným bosspackem (Obr. 120). Ale nijak nás neohrozili. To ve Frozen River to bylo zajímavější, na každém rohu nám zlověstná Evil Urn obohatila naše hrdinské životy o nějaké ty expy. Například zde (Obr. 123), tady (Obr. 124) a ještě tady (Obr. 125). No, bylo tam opravdu živo. Anya samozřejmě trčela v zajetí až na druhé straně Frozen River, takže jsme se hezky prošli. Frozenstein dělal trochu drahoty, ale také padl (Obr. 126). Z jedné chlupatice vypadl small charm, který si Frax v kostce upravil a povedl se mu parádně.. (Obr. 127)

Po pochvalách od Malah a Anyi jsme se vydali na Nithlathaka, aby byl už za námi. Cestou nám padlo hezké brnění na Smoke, a tak jsme ho i udělali (Obr. 128). Fraxinus ho zabavil. Sestup k Nihlathakovi byl docela rychlý. Jen co jsme se k němu přiblížili, tak začal plivat CE, ale to nás naštěstí nemohlo ohrozit. Spíše byla otrava ho tam nahánět díky jeho teleportu (Obr. 129). Ale i on rezignoval a vzdal se.

Závěr aktu jsme odehráli po víc jak týdnu a už jsme ho víceméně jen proběhli. V Crystalline Passage jsme ještě narazili na tyto krasavce (Obr. 130). Štěstí, že neměli Fanaticism. Cestou padlo hezké brnění pro Fraxova merce (Obr. 131) a zastavili jsme se i v Drifter Cavern. Zde byli další krasavci (Obr. 132, 133). Nic pochopitelně nepadlo a my jsme se konečně vydali skrz Frozen Tundru a The Ancient’s Way až na vrcholek Arreat Summit.

Players 8 jsme nesundávali, nebylo ani třeba. Korlic byl Cursed, Madawac měl Spectral Hit a Talic měl Holy Shock. (Obr. 134, 135, 136) (Screen s Korlicem se nadmíru povedl :) ) Můj merc sám udolal Madawca a my zatím zaměstnávali zbylé dva barbary. Boj to byl snadný i díky tomu, že nepřátelé často byli obklopeni naší havětí a ve Stun Locku (Obr. 137). Akorát Frax tam měl v jednom případě menší problém a hladina životů mu povážlivě poklesla, když se po jeho hřbetu projel whirlwindem Talic a odkrouhnul mu tak i Oaka. Málem v tu chvíli umřel.

A pak už hurá za Baalem. Jeho palácem jsme také prolétli pokud možno co nejrychleji. Cestou nám padla Ko runa (Obr. 138). V Throne of Destruction nás čekalo krásné uskupení v podobě Soulů, Lordů a háďátek (Obr. 139). První vlnu jsme sundali velmi rychle. Druhá vlna – klasicky stun, Armageddon a je to (Obr. 140). Bartuc a spol. také rychle lehli. Netopýrci šli dolů pomaleji díky jejich vyšším imunitám na oheň a více životům (Obr. 141). A poslední mazlíčci byli také bez problému, stačilo jím snížit pomocí Lower Resist imunitu a bylo (Obr. 142). Jen trochu vylekali Fraxe, protože se vygenerovali o trochu blíž k němu, než předpokládal :green:

Boj s Baalem proběhl docela rychle (na jeho poměry). Frax použil Cleglaw rukavičky (Obr. 143) a z Baala se stal nebohý důchodce. Drop byl z hlediska lehkého boje odpovídající…(Obr. 144, 145)
Na závěr jsme zkusili i craftění amuletů, ovšem nad výsledkem jsme mohli leda tak zaplakat, že je škoda, že nehrajeme za jiné postavy :ble: (Obr. 146) (Obr. 147) Když jsme se chtěli teleportovat do hellu, byli jsme trochu překvapeni tím, kde se vygeneroval červený portál. (Obr. 148) Ještě že jím není nutné projít a postačí save and exit.

Naše statistiky po 5. aktu:
Raisen - (Obr. 150)
Fraxinus - (Obr. 151) (Obr. 152)

Na konci aktu měla Raisen tyto předměty:

Zbraň: Spirit Crystal Sword – 5-15 DMG, Socketed 4x (Tal Thul Ort Amn) +2 to All Skills, +25% Faster Cast Rate, +55% Faster Hit Recovery, Adds 1-50 Lightning Damage, Adds 3-14 Cold Damage, +75 Poison Damage over 5 Seconds, 7% Life Stolen Per Hit, +250 Defense vs. Missile, +22 to Vitality, +105 to Mana, +4 Magic Absorb
Štít: Ancients's Pledge Tower Shield – 34 Defense, Socketed 3x (Ral Ort Tal) +50% Enhanced Defense, Cold Resist 43%, Lightning Resist 48%, Fire Resist 48%, Poison Resist 48%, 10% Damage Taken Goes to Mana, Increase Maximum Durability 11%
Helma: Havoc Casque Hunter’s Guise – 72 Defense, +1 to Summoning Skills (Druid Only), +10% Faster Hit Recovery, +2 to Shock Wave (Druid Only), +1 to Rabies (Druid Only), +5 to Life, Lightning Resist +29%, Fire Resist +28%
Brnění: Smoke Linked Mail – 280 Defense, Socketed 2x (Nef Lum) +20% Faster Hit Recovery, +75% Enhanced Defense, +280 Defense vs. Missile, +10 to Energy, All Resistances +50, -1 to Light Radius, Level 6 Weaken (17 Charges)
Rukavice: Coral Sharkskin Gloves of Strength – 33 Defense, +1 to Strength, Lightning Resist +25%
Pásek: Ghoul Strap Plated Belt – 8 Defense, +10% Faster Hit Recovery, +15 to Attack Rating, Replenish Life +4, +22 to Maximum Stamina, Fire Resist +29%, Poison Resist +12%, +1 to Light Radius
Boty: Amber Light Plated Boots – 11 Defense, Lightning Resist +31%
Amulet: Death Mark Amulet – +1 to Summoning Skills (Druid Only), +6% Faster Cast Rate, +3 to Maximum Damage, +18 to Mana, Regenerate Mana 9%, Fire Resist +16%
Prsten 1: Garnet Ring – Fire Resist +25%
Prsten 2: Chaos Grasp Ring – +4 to Energy, +2 to Life, +9 Maximum Stamina, Lightning Resist +23%, +1 to Mana After Each Kill, 25% Extra Gold From Monsters
Charmy:
1) Large Charm of Sustenance (+20 to Life)
2) Stalwart Grand Charm of Sustenance (+23 to Life, +49 Defense)
3) Bronze Small Charm of Sustenance (+11 to Life, 9 to Attack Rating)
4) Crimson Small Charm of Greed (Fire Resist +5%, 10% Extra Gold from Monsters)
5) Russet Large Charm (Fire Resist +8%)
6) Azure Small Charm of Greed (Cold Resist +4%, 8% Extra Gold from Monsters)
7) Ocher Small Charm (Lightning Resist +6%)
8) Cobalt Grand Charm (Cold Resist +21%)
11) Large Charm of Sustenance (+18 to Life)
12) Large Charm of Sustenance (+19 to Life)

Merc:
Zbraň: Insight Halberd – 47-143 DMG, Socketed 4x (Ral Tir Tal Sol) Level 15 Meditation Aura When Equipped, +35% Faster Cast Rate, +219% Enhanced Damage, +9 to Minimum Damage, 227% Bonus to Attack Rating, Adds 5-30 Fire Damage, +75 Poison Damage Over 5 Seconds, +4 to Critical Strike, +5 to All Attributes, +2 to Mana After Each Kill, 23% Better Chance of Getting Magic Items
Helma: Pain Visor Great Helm – 63 Defense, 10% Chance to Cast Level 3 Nova When Struck, +10% Faster Hit Recovery, +76% Enhanced Defense, +8 to Energy, Fire Resist +14%, +2 to Light Radius
Brnění: Imp Pelt Plate Mail – 206 Defense, 14% Chance to Cast Level 5 Nova When Struck, +18% Enhanced Defense, +2 to Strength, +33 to Life, +3 to Mana, Fire Resist +10%, Ethereal (Cannot Be Repaired)

Na konci aktu měl Fraxinus tyto předměty:

Zbraň: Dark Clan Crusher Cudgel – 17-61 DMG, +2 to Druid Skills, +195% Enhanced Damage, 21% Bonus to Attack Rating, 200% Damage to Demons, +200 to Attack Rating Against Demons, +15 Life After Each Demon Kill
Štít: Rhyme Gothic Shield – 32 Defense, Socketed 2x (Sheal Eth) +40% Faster Block Rate, 20% Increased Chance of Blocking, Regenerate Mana 15%, All Resistances +25, Cannot Be Frozen, 50% Extra Gold From Monsters, 25% Better Chance of Getting Magic Items
Switch: Flaming Grim Wand of Lower Resist – 5-11 DMG, Adds 98-143 Fire Damage, Level 1 Lower Resist (67 Charges), +50% Damage to Undead
Helma: Antlers of Brilliance – 19 Defense, +7 to Energy, +3 to Summon Dire Wolf (Druid Only), +2 to Armageddon (Druid Only), +2 to Heart of Wolverine (Druid Only)
Brnění: Smoke Embossed Mail – 495 Defense, Socketed 2x (Nef Lum) +20% Faster Hit Recovery, +75% Enhanced Defense, +280 Defense vs. Missile, +10 to Energy, All Resistances +50, -1 to Light Radius, Level 6 Weaken (18 Charges)
Rukavice: Glyph Grip Heavy Bracers – 73 Defense, +35 to Defense (Based on Character Level), 3% Mana Stolen Per Hit, +5 to Dexterity, Lightning Resist +20%, 76% Extra Gold From Monsters
Pásek: Corpse Lash Sharkskin Belt – 67 Defense, +6% Faster Cast Rate, +24% Faster Hit Recovery, +35 Defense (Based on Character Level), +34 to Life, +15 to Mana, Regenerate Mana 8%
Boty: Blood Slippers Boots – 2 Defense, 12% Chance to Cast Level 4 Nova When Struck, Cold Resist +40%, Lightning Resist +15%, Poison Resist +34%, 16% Better Chance of Getting Magic Items
Amulet: The Mahim-Oak Curio Amulet – 10% Bonus to Attack Rating, +10% Enhanced Defense, +10 Defense, +10 to Strength, +10 to Dexterity, +10 to Vitality, +10 to Energy, All Resistances +10%
Prsten 1: Skull Master Ring – +17 to Attack Rating, +3 to Strength, Lightning Resist +5%, Fire Resist +24%, 27% Extra Cold From Monsters, 7% Better Chance of Getting Magic Items
Prsten 2: Raven Frost Ring – +245 to Attack Rating, Adds 15-45 Cold Damage, +17 to Dexterity, +40 to Mana, Cold Absorb 20%, Cannot Be Frozen
Charmy:
1) Large Charm of Sustenance (+24 to Life)
2) Cobalt Grand Charm of Dexterity (+4 to Dexterity, Cold Resist +25%)
3) Small Charm of Sustenance (+13 to Life)
4) Lucky Grand Charm of Sustenance (+28 to Life, 9% Better Chance of Getting Magic Items)
5) Bronze Small Charm of Life (+10 to Life, +4 to Attack Rating)
6) Large Charm of Sustenance (+21 to Life)
7) Large Charm of Sustenance (+16 to Life)
8) Shimmering Small Charm of Balance (+5% Faster Hit Recovery, All Resistances +5)
9) Iron Small Charm of Vita (+14 to Attack Rating, +20 to Life)
10) Small Charm of Sustenance (+14 to Life)

Merc:
Zbraň: Edge Edge Bow – 6-19 DMG, Socketed 3x (Tir Tal Amn) Level 15 Thorns Aura When Equipped, +35% Increased Attack Speed, +328% Dmage to Demons, +280% Damage to Undead, +75 Poison Damage over 5 Seconds, 7% Life Stolen per Hit, Prevent Monster Heal, +8 to All Attributes, +2 to Mana After Each Kill, Reduces All Vendor Prices 15%
Helma: Sigon’s Visor Great Helm – 55 Defense, +30 to Mana, +25 Defense
Brnění: Raven Wrap Tigulted Mail – 246 Defense, 10% Chance to Část Level 3 Charged Bolt When Struck, +15 to Attack Rating, +29% Enhanced Defense, +39 to Life, Cold Resist +7%, +1 to Light Radius, Socketed 2x (Unused)
Naposledy upravil(a) raisen dne 14.07.2011, 11:47 hod., celkem upraveno 1 x.

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 13.07.2011, 22:17 hod.

:) paráda !
už sem se bál, že to někde zamrzlo...
Na další část se těším, jako hladovej vlk
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 13.07.2011, 22:35 hod.

chtělo by to videjko :love:

hodně hezké..musím se přiznat poslední hc téma co tu čtu, když sem zabrouzdám.. :wave:

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 13.07.2011, 22:45 hod.

myslím, že je to poslední živé téma HC lore... :D
Ale je to podlě mě nejlepší... dva hráči je ideální počet a k tomu druidi :) to mi děláte radost

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 14.07.2011, 10:48 hod.

Ještě k tomu dodám toto: celou hru mě dost štval Oak, jak furt umíral, tak jsem se rozhodl, že to tentokrát spočítám. A vzhledem k tomu, že už ho nemám na 1. levlu, jsem dospěl ke "krásnému" číslu 12 zabití. :lol: V dřívějších aktech jsem byl rád, že mi vydržel na dýl jak půl minuty.

Welvet: Zvážíme to.

Bemik: Zamrzlo to jenom trochu...časové důvody. Ale myslím, že to do konce prázdnin dojedeme.
...Ancients, go, go go!

Konig
Gorebelly

Příspěvek od Konig » 14.07.2011, 11:05 hod.

Frax: Já ti říkal, že ta potvora chcípá, ať se snažíš sebevíc :D
Untwinked & 1.13 Only

GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 14.07.2011, 11:53 hod.

Právě... tohle mě taky štve poslední dny...
Oak má zachraňovat tím, že dává velký boost do životů, jenže k čemu to je, když v krizových situacích, kdy je potřeba, aby žil, umře?
Myslím, že na svým dudu udělám resp. a maxnu medvěda... 2k dmg a 5k life je lepší, než oak, kterej umře pokaždý, když je ho třeba...

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 14.07.2011, 11:53 hod.

Když to tak čtu, tak si říkám, že jsem svého Oaka dobře vychovala :green:

Konig
Gorebelly

Příspěvek od Konig » 14.07.2011, 12:29 hod.

Bemik: Jn, Oak mě v tomhle směru vždycky štval. Kdyby se choval stejně jako HoW, byl by to uplně imba pomocník, jenže jeho UI se Blizzardu asi moc nepovedla, a tak to vypadá tak jak to vypadá...Řeším to aspoň tím, že jakmile mám chviličku času, hned hodím F3, a Oaka castím někam daleko...to je asi to nejmenší co se může udělat, protože stejně se hned vrátí, a většinou opět chcípá...

raisen: Tak to buď ráda, ale hlavně s jeho výchovou nepolevuj :green:
Untwinked & 1.13 Only

GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 16.07.2011, 11:10 hod.

Secret Cow Level - Nightmare

Na nightmaru jsme pochopitelně nezapomněli na naše sudokopytné kamarády, kteří nás měli řádně prověřit před hellem. Na players 8 to šlo překvapivě snadno, armageddon si v tandemu s shockwave i hurikánem jaksepatří zařádil. 4 zásahy a tak 5-8 okolo stojících krav lehlo popelem. (Obr. 153) Drop nás ovšem moc netěšil, ale dále pak něco přece jen padlo. (Obr. 154) Před ohradou se nám postavil král (Obr. 155) a tenhleten byl nejlakomější, jakého jsem kdy zažil :ble: (Obr. 156) Úplně na konci pak z jedné krávy přecejen vypadlo něco užitečného. (Obr. 157) Na hellu očekáváme drsotu-celý ho sjedeme na players 8. ;)
...Ancients, go, go go!

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 16.07.2011, 16:32 hod.

Jsem se dívala, co že nám to padlo užitečného a ono to je jen něco, co sis zabral stejně Ty :ble: :green:

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 16.07.2011, 19:46 hod.

Mám dojem, že jsi mi ho přenechala dobrovolně, nabízel jsem jestli nechceš. ;) :green:

Tak a příště doufám tou užitečnou věcí bude Earthshifter. Moc by mi teď bodl.
...Ancients, go, go go!

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“