Jmeno: Guardian Mrs._Bowa 84. lvl
tak nejak jsem stale nebyl spokojen s jejim vykonem proti IC potvoram, takze po respecu:
skills
SF - 20
ES - 1 (telekinesis 20)
FO - 20 (mastery 1)
Nova - 20 (mastery 1)
Shiver armor - 1
takhle uz to odsejpa mnohem lepe, takze jsem se rozhodl ji dotahnout do konce (uz je to asi 2 dny zpatky)..
IV. akt byl celkem bez problemu a to vcetne Diabla a jeho nohsledu, problemy nedelal nikdo krom grotesque, ktere spis zdrzovaly nez ohrozovaly, vsechno ostatni v tomhle aktu jako by nemelo rado zimu (coz je v pekle opravdu prekvapujici

drop z hellforge byla Mal (viz topic runy)
akt V. byl otresny, samy potvory IC, sposta strelcu atd.. hra se asi rozhodla, ze mi alespon ten konec hodne zneprijemni a to se taky povedlo.. s V. aktem jsem se drbal asi 4 hodiny a to jsem se to snazil brat primou carou.. nicmene jsem se prokousal az k ancum..
u ancu to byl snad nejvetsi masakt co pamatuju, mel jsem hroznou smulu na atributy ancu, takze cursed, fana apod bylo opravdu nehratelne, stalo me to cely opasek fullek, merc to zabalil v polovine boje, takze ja ho nasledoval.. takto dementne se mi to vygenerovalo jeste asi 3x, vzdycky jsem to zkusil ale po smrti merce jsem to vzdy vzdal i ja a boj ukoncil oterenim TP.. po techto nezdarenych pokusech se konecne vygenerovalo neco normalniho co nebylo cursed (coz bylo jedine co jsem potreboval) a s tim uz jsem se uspesne porval az do konce..
http://vorvy.rajce.idnes.cz/Mrs.Bowa/#ancove_h.jpg
poznamka: diky plugum jsem mel napocatku zasoby vice nez 100 fullek.. zbylo mi jich par v opasku a 7 v truhle.. mejte me za sraba, ale uz tohle cislo mluvi o tom, ze jsem to zkousel

pred Baalem to slo opet prekvapive snadno, vsechny vlny lehly jak po masle krome teto, ta mi trvala asi 10 minut, musel jsem i odbihat do mesta healovat sebe i merce

http://vorvy.rajce.idnes.cz/Mrs.Bowa/#baal_hd.jpg
pro upresneni, tahle postava nebyla hrana untwinked, byla hrana s HC shared stash, takze mela nekolik veci pujcenych od Hitmana a nekolik od Aladina (obe tyto postavy tu taktez maji svuj pribeh)