gallen píše:Duplicitnich? Myslis technicky nebo obsahove? Vzdy kdyz jsem pridal post s progresem updatoval jsem prvni post.
To bude nejspíš ono. Myslel jsem samozřejmě obsahově. Hned druhý příspěvek popisuje tvou pouť prvním a druhým aktem, aby se úplně ten samý text, pravděpodobně zkopírovaný, objevil ještě dvakrát. Jenom je rozdělený do dvou. Možná to tak máš záměrně, ale jednak mi to přijde jako práce navíc

a jednak to zavání tzv. "double posty".
K výběru postavy. Já měl na mysli, jestli preferuješ kontaktní styl hraní, či si sleduješ epicentrum dění z povzdálí a zároveň přidáváš tzv. pod kotel právě z toho povzdálí. Já osobně mám raději kontakt, kdy drtím, sekám, utínám.
Když se tak koukám na ten tvuj poměr procent, tak mě okamžitě napadá Paladin Zealot. Díky dovednosti Holy Shield mívá většinou bezvadné blokování štítem a solidní obranu, což je ta defenzivní část. Dovednost Zeal, podpořená ze synergie dovedností Sacrifice a hlavně aurou Fanaticism, zase obstarává příjemnou rychlost zabíjení a zastupuje z mého pohledu část ofenzivní. Postava celkem nenáročná jak na výbavu, tak na hráče.
Hned vzápětí mne napadl už Bemikem zmiňovaný Werebear. Silná, odolná, dokonce by se dalo říci i bezpečná postava. Zrovna Druidy mám velmi v oblibě, ale k nim je už potřeba něco načíst, aby jsi se vyvaroval z mého pohledu zbytečných nepřijemností (rychlost útoku, blokování, šance na zásah, hit recovery, investování dovednostních bodů atd. atd.)
Jinak samozřejmě ti tu bude každý navrhovat něco jiného. Rozhodně nejlepší by bylo, kdyby jsi zvolil postavu, za kterou máš nahráno nejvíc času. Postavu, se kterou si věříš. Šťastnou ruku při výběru.