HC - Yennefer - Trapka
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jenže právě zaměření Fire Blastu je to, co chceš, když to během akce kropí salva blesků z LS. Pokud má totiž člověk dobrej IAS, tak má Fire Blast tu schopnost, že jakoby stunuje monstra, takže k tobě ani nedojdou
Navíc má i nějakej ten plošnej efekt, takže to není otázka jen jednoho cíle.

Re: HC - Yennefer - Trapka
Dark_Deamon: já to taky beru tak, že pokud LS funguje tak to s pomocí DS stejně rychle pokilluje, ale potřebuju spíš něco na zabíjení LI
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
No a na to je tu právě Fire Blast 

ale při castění musim stát na místě a jsem velmi zranitelnej 
na sc bych klidně šel do fire blast, ale na hc mi to tak jasný nepřijde. Právě proto jsem první hc postavu rozjel trapku a né fb/fo sorcku
obecně chci dojet postupně na HC všechny postavi, tak aby se to postupně ztěžovalo. Takže teď začínam s trapkou a chci se dostat přes sorcku a poison nekra k rabies wolfowi, amě a chci to zakončit frenzy nebo ww barbarem

na sc bych klidně šel do fire blast, ale na hc mi to tak jasný nepřijde. Právě proto jsem první hc postavu rozjel trapku a né fb/fo sorcku
obecně chci dojet postupně na HC všechny postavi, tak aby se to postupně ztěžovalo. Takže teď začínam s trapkou a chci se dostat přes sorcku a poison nekra k rabies wolfowi, amě a chci to zakončit frenzy nebo ww barbarem
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)