AKT 2 -
Hell
Jdeme na věc. Nasadil jsem helmu s třemi dírami a perfect topazy, players 3 a šel za Radamentem. Cesta jde krapet pomaleji, ale ne zas tak moc. Zatím za tu necelou hodinu výsledek nic moc žádný. S přibývajícími levly přidávám stále k síle a připravuji se na možnost, že upgraduji Bonesnap na elitní verzi.
(Video 197)
Dále jsem na players 3 šel i do Sony Tomb, ale zde jsem narážel na pořádně tuhý odpor. Netušil jsem, že mi tu budou dávat tolik zabrat. Drop mě tu navíc vůbec nepotěšil. Cestou tam jsem si i vyplnil inventář samými charmy, takže jsem předměty sbíral do kostky…pro mě dost nezvyk, omluvte mou neobratnost zde
(Video 198)
Ve druhém patře Stony Tomb to byla mnohem horší dřina. Tím players 3 jsem si fakt dost naběhl…jen nevím, proč jsem ho už dávno neshodil…asi chamtivost po dropu (mizerném) a expech. Nejhorší byl fakt, že potvory šly dost často jen po mě nebo medvědovi, a s tím souvisí ten jed…byl natolik silný, že jsem v jeden moment napsal poznámku, že Kodiaka snad schválně ripnu! Po otevření truhly vypínám.
(Video 199)
Naštěstí jsem se k ničemu takovému nesnížil a pokračoval jsem dál. Jenže hned na začátku jsem se při skládání obsahu horadrické kostky na zem ukliknul a dal jsem Save and Exit a připravil jsem se o Ogre Axe, co jsem chtěl dát mercovi, až bych našel potřebné runy, ach jo…

Tak znova a lépe. Venku v Rocky Waste jsem zvolil chůzi po částech, kde jsem minule nebyl, a narazil na skupinu až 3 bossů, z nichž jeden mě konečně obdaroval tím, co tak dlouho hledám…zbraň na imunní na fyzično-Demon Limb. Charges na enchant se ukázaly být velmi užitečné díky skoro dvojnásobnému attack rating i trochy té fire damage.

Konečně má tvrdá dřina výsledky. Lokaci Dry Hills jsem jen tak přejel a do hrobek nelezl. Ve Far Oasis jsem měl možnost vyzkoušet účinnost Demon limbu a enchantu proti mouchám a dostačuje to. Strach z červí díry tedy padá, neboť si dovedu představit, co bych tam zmohl, s tím, co jsem dosud měl. Postup byl stejně ale pomalý. Nicméně Ledočerv podzemní je mrtev a hůl je moje.
(Video 200)
Celkem rychle jsem našel vchod do Chrámu zmijí a dostával tam řádně nafackováno. V jeden moment…konva od Horadrima + 3-4 kusy šampionů zmijí je smrtící kombinace. Fangskin skolen, i když se mu nechtělo a amulet byl také můj. Pak cesta do Arcane Sanctuary, která byla pod palácem docela drsná. Setkání s fire+physical immune monstrem naštěstí díky možnosti vzít to jinudy nebylo tak traumatické.
(Video 201)
V Arcane Sanctuary to vypadalo na pohodu, než jsem potkal bosse duchů, kterej mi několikrát odpravil merce. Nakonec jsem byl nucen ho bezpečně „uklidit“. Ještě že první rameno bylo hned to pravé. Dorazil jsem do jedné z nepravých Tal Rashových hrobek a zdejší osazenstvo mě vážně štvalo. Také začal častěji, než je zdrávo, umírat merc a já měl objem své peněženky najednou díky mnoha náhlým výdajům na nule.
(Video 202)
A šel jsem pak už rovnou na Duriela. Jeho zmrazování bylo velmi nepříjemné-útok velmi pomalý, takže nákup hůlky s Life tapem byl vcelku prozíravý tah. Škoda že merc nevydržel bojovat lépe. Takže druhý akt je za mnou a příště konečně LK.
(Video 203)
(Za druhý akt nezkomprimovaná videa zabrala 135,1 GB, jejich zkomprimované verze 3,15 GB a jejich délka je 6:15:31. Celkový čas je tedy 54:19:44.)