HC Kodiak

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Bemik
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: HC Kodiak

Příspěvek od Bemik » 14.03.2011, 21:40 hod.

jj navíc když je etheral, tak je to luxusní palička na jednu ruku :)
Používáš ji i na switchi na chant ? (ar bonus)
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 14.03.2011, 22:22 hod.

Používám ji střídavě na switchi, pokud je vysoký výskyt imunních na fyzično, jinak je ve stashi a vytahuju ji jednou za 10 minut.
A používám ji nejen jako AR bonus (kterej je značnej), ale i to fire dmg není k zahození, přestože je malé.
Má jedinou vadu...je strašně pomalý.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 15.03.2011, 15:52 hod.

AKT 2 - Hell

Jdeme na věc. Nasadil jsem helmu s třemi dírami a perfect topazy, players 3 a šel za Radamentem. Cesta jde krapet pomaleji, ale ne zas tak moc. Zatím za tu necelou hodinu výsledek nic moc žádný. S přibývajícími levly přidávám stále k síle a připravuji se na možnost, že upgraduji Bonesnap na elitní verzi. (Video 197)
Dále jsem na players 3 šel i do Sony Tomb, ale zde jsem narážel na pořádně tuhý odpor. Netušil jsem, že mi tu budou dávat tolik zabrat. Drop mě tu navíc vůbec nepotěšil. Cestou tam jsem si i vyplnil inventář samými charmy, takže jsem předměty sbíral do kostky…pro mě dost nezvyk, omluvte mou neobratnost zde :( (Video 198)
Ve druhém patře Stony Tomb to byla mnohem horší dřina. Tím players 3 jsem si fakt dost naběhl…jen nevím, proč jsem ho už dávno neshodil…asi chamtivost po dropu (mizerném) a expech. Nejhorší byl fakt, že potvory šly dost často jen po mě nebo medvědovi, a s tím souvisí ten jed…byl natolik silný, že jsem v jeden moment napsal poznámku, že Kodiaka snad schválně ripnu! Po otevření truhly vypínám. (Video 199)

Naštěstí jsem se k ničemu takovému nesnížil a pokračoval jsem dál. Jenže hned na začátku jsem se při skládání obsahu horadrické kostky na zem ukliknul a dal jsem Save and Exit a připravil jsem se o Ogre Axe, co jsem chtěl dát mercovi, až bych našel potřebné runy, ach jo… :( :OXO Tak znova a lépe. Venku v Rocky Waste jsem zvolil chůzi po částech, kde jsem minule nebyl, a narazil na skupinu až 3 bossů, z nichž jeden mě konečně obdaroval tím, co tak dlouho hledám…zbraň na imunní na fyzično-Demon Limb. Charges na enchant se ukázaly být velmi užitečné díky skoro dvojnásobnému attack rating i trochy té fire damage. :) Konečně má tvrdá dřina výsledky. Lokaci Dry Hills jsem jen tak přejel a do hrobek nelezl. Ve Far Oasis jsem měl možnost vyzkoušet účinnost Demon limbu a enchantu proti mouchám a dostačuje to. Strach z červí díry tedy padá, neboť si dovedu představit, co bych tam zmohl, s tím, co jsem dosud měl. Postup byl stejně ale pomalý. Nicméně Ledočerv podzemní je mrtev a hůl je moje. (Video 200)
Celkem rychle jsem našel vchod do Chrámu zmijí a dostával tam řádně nafackováno. V jeden moment…konva od Horadrima + 3-4 kusy šampionů zmijí je smrtící kombinace. Fangskin skolen, i když se mu nechtělo a amulet byl také můj. Pak cesta do Arcane Sanctuary, která byla pod palácem docela drsná. Setkání s fire+physical immune monstrem naštěstí díky možnosti vzít to jinudy nebylo tak traumatické. (Video 201)

V Arcane Sanctuary to vypadalo na pohodu, než jsem potkal bosse duchů, kterej mi několikrát odpravil merce. Nakonec jsem byl nucen ho bezpečně „uklidit“. Ještě že první rameno bylo hned to pravé. Dorazil jsem do jedné z nepravých Tal Rashových hrobek a zdejší osazenstvo mě vážně štvalo. Také začal častěji, než je zdrávo, umírat merc a já měl objem své peněženky najednou díky mnoha náhlým výdajům na nule. (Video 202)
A šel jsem pak už rovnou na Duriela. Jeho zmrazování bylo velmi nepříjemné-útok velmi pomalý, takže nákup hůlky s Life tapem byl vcelku prozíravý tah. Škoda že merc nevydržel bojovat lépe. Takže druhý akt je za mnou a příště konečně LK. (Video 203)

(Za druhý akt nezkomprimovaná videa zabrala 135,1 GB, jejich zkomprimované verze 3,15 GB a jejich délka je 6:15:31. Celkový čas je tedy 54:19:44.)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 07.02.2012, 21:53 hod.

Co Kodiak? Bude zas jednou hryzat nebo už odpočívá v medvědím nebi? :)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 07.02.2012, 22:33 hod.

Jsem už hodně dlouhou dobu línej ho dohrát, sry. Ale snad se k tomu dokopu.
...Ancients, go, go go!

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 13.02.2012, 21:58 hod.

AKT 3 - Hell

Po hodně dlouhé době jsem se dokopal k tomu začít zas nahrávat a dokončit to, co jsem sliboval nejen na tomto fóru. V prvním videu jsem zaznamenal hodinový postup přes celý Spider Cavern, odpravil s menšími obtížemi Sszarka, a nalezl průlez do Flayer Jungle.

Ve frajerské džungli jsem si poradil s otravnými frajery, i s jejich nemrtvými panenkami, co nejspíš nebyly původně určeny na hraní. Docela řádně mi cestou dolů zatopily. Ale Kodiak vše dokázal ustát svou zuřivostí i opatrností. Pak před branami Kurastu jsem narazil na opravdu obrovský problém, na Stormtreeho. Vygenerovaly se mu snad ty nejhnusnější možné schopnosti a v nejednu chvíli jsem si myslel, že přijde konec nebo že nepůjde porazit. Kodiak si však poradit dokázal i s ním.

Dlouhá pauza...

Kurast byl pro mě o dost delší, než jak jsem původně plánoval. Co hůř, ani mi tam nic pořádného nepadlo.

Dost hrozný zážitek byly stoky, kde jsem dlouho bloudil a byly tam samé dollky. Nicméně i s tím si Kodiak poradil. V Travincalu to byla ...ehm... pohodička. Když jdu na koncily opatrně, není tam co zkazit.

A pak už na mě čekala jen Durance. Před tím jsem říkal, že jsou hrozné stoky, ale to jsem ještě netušil, co mě čeká zde, zejména pak ve třetím patře. Ti ghoul lordi jsou fakt hodně nebezpeční. Pak Mephista jsem si dal k večeři jako zákusek, ale až poté, co si on dal jako zákusek nejprve má zvířata a merce.

Nálezy byly zajímavé, pro jiné postavy by byly požehnáním, ale na teď již elitní verzi Bonesnapu bohužel nemají.
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 25.03.2012, 15:55 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 13.02.2012, 22:40 hod.

Ha dokopali jsme ho k tomu :twisted: :twisted: :twisted:

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 13.02.2012, 23:53 hod.

nejen vy :P
...Ancients, go, go go!

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 25.03.2012, 15:56 hod.

Tak, dokončil jsem konečně upload 3. aktu (videa 206,207,208) a rozhodl se vyzkoušet nejnovější upgrade fóra. Tak hezkou zábavu chlapi. 8-)
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.03.2012, 16:17 hod.

Fraxinus: Paráda. Vypadá to hustě ;) Večer mrknu, i když Druida nemusím :)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.08.2012, 18:48 hod.

AKT 4 - Hell

Kvůli poruše stroje byl Kodiak umrtven velmi silnou uspávací injekcí, avšak nedávno se mi povedlo dostat se k datům, postavě a nahraným videjím. Proto je sem přináším.

V prvním z nich je k vidění poprava Izuala a lítý boj s bludičkami.

V druhém z nich, které je o dost kratší, si můžete prohlédnout, jak si Kodiak poradil s nebezpečenstvím města zatracených a s ohnivou řekou. Hellforge docela zklamala, ale co se dá dělat :(

Pokračování bude, až zabiju velkého D.
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 10.08.2012, 19:41 hod.

Tak teď mám dilema, jestli hrát za kick Assu 4.akt nebo koukat na video :)

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 10.08.2012, 19:57 hod.

@Fraxinus prave jsem dokoukal prvni video docela maso hlavne ty souboje se soulama dost bolely taky jsem mel rozjetyho medvidka bohuzel jsem s nim ripnul na zacatku NM jinak mam na tebe dve otazky.
1. nejde si nevsimnout jak zapasis s nedostatkem mista proc nepouzivas plugy? nejvic jsem se nasmal jak si chtel prodat kopi a prehazoval si talismany nez ti doslo ze je musis vyhazet ven :lol:
2. proc nepouzivas pomocnika s holy freeze?
Achievements: 7400 (92%)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.08.2012, 20:11 hod.

Dark_D: Video neuteče. hraj Assku v okně a na zbytku obrazovky promítej Kodiaka :lol:

DeathHero:
0) Tvého médi je mi líto, snad se ti povede udělat jiný, lepší.
1) Plugy nepoužívám, protože jsem je nikdy nepoužíval. Navíc si zakládám na tom, že je tato hra čistokrevnou single player-tedy žádné ladder only RW, žádné muly, žádné rozšířené truhly. Hezky si prostor s předměty plánovat. To mé zápasení je výsledkem snahy rychle se rozhodovat, občas to dopadne takhle komicky. Ale jelikož jsem už od začátku hry nahrával naprosto všechno, nehodlám nic vystřihovat.
2) Holy Freeze je ta největší chcíplotina ze všech merců z mé zkušenosti. Ta jeho aura navíc velice ráda na sebe tahá ještě více potvor. A jak je vidět zejména v 1. aktu, je mi mrtvý merc k ničemu. A holy freezer mi při untwinked hře byl k ničemu bohužel v 99 % případů. K něčemu jen, když se bojovalo proti jednomu, maximálně dvěma normálním monstrům.
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 10.08.2012, 20:18 hod.

Dycky hraju v okně, ale abych u toho ještě koukal na tvoje video, to bych tu postavu mohl rovnou nechát stát nahou mezi monstry :D Byl by to takovej Über Hardcore.

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 10.08.2012, 20:50 hod.

Vida člověk si odskočí z garden party na počest padesátin, třicátin a osmnáctin a co nevidí :) Rýsujou se ti hezký dva Guardiani, tak je hezky dožeň do úspěšnýho konce. Zbvývá už jenom kruček :twisted:

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.08.2012, 21:38 hod.

Pořádně komplikovaný krůček.
...Ancients, go, go go!

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 10.08.2012, 22:30 hod.

Beze sporu. Ovšem pakliže si uvědomíš, jak malý krůček to je, tak určitě všechna úskalí pátého aktu bez úhony překonáš. Věříme ti :wave:

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.08.2012, 23:39 hod.

krok to bohužel bude hodně těžký, protože doporučuji shlédnout celé:
...Ancients, go, go go!

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 11.08.2012, 07:13 hod.

Obdivuji tvou trpělivost, ten Infector je fakt největší humus, prakticky nesundatelný bez vhodného gearu. Držím palce, ať to do toho 5. aktu dotáhneš.

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“