HC - Project Avengers (1.13)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Attia
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: HC - Project Avengers (1.13)

Příspěvek od Attia » 24.08.2013, 20:12 hod.

Vím jak to myslíš ale prostě ZOD je ZOD a BOTD je BOTD :-D
je to něco jako Tyrael's Might. Není to nejlepší brnění ze hry ale je braný jako nej brnko právě pro jeho malý drop a pro jeho unikátnost. Stejně tak vnímám i BOTD. Myslím si že jsou lepší RW pro spousty buildů než BOTD ale prostě je to symbolicky nejvyšší meta co se RW týče...;-)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 24.08.2013, 20:27 hod.

Presne jak rika Attia, bylo by to i stylove...Navic i to BoTD neni zbran nutne pro jednu postavu, diky ni se i z podprumernych charu/buildu udelat slusni zabijaci, o mainstreamovych ani nemluve...Pride neodsuzuju, je to asi moje volba c.2, pokud se dlouhou dobu nebude s runama darit...

Edit: @DD:Lastwish je co se sehnatelnosti run tyce asi tezsi slozit, ale podle me to za tu cenu neni moc dobrej RW, to BoTD je oproti tomu opravdu ultimatni zbran

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 24.08.2013, 22:04 hod.

Honzo, mimochodem, kolik jsi dal těch Pitů? :D
HC grál: 537/516 (-21)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 24.08.2013, 23:00 hod.

Abych rekl pravdu, ani nevim, beham tady od lvl 87 a barb je lvl 89, pri cca 4M za run (p3, zalezi na kvantite Bossu, pri vyssim nastaveni hracu je to hratelne, ale prilis pomale), takze pri asi 220M:4M je to asi 55runu? :lol: Ani nevim, plus minus autobus tak tech 60 dohromady maximalne, na expy je to supr, zabijim 4 - 8 Bosspacku

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 24.08.2013, 23:31 hod.

raisen: Já to říkal, že tam těch runů neudělal ani 100 :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 25.08.2013, 01:38 hod.

Tak ted jsem docetl 99 Theorycrafting thread na diii.net, ma to asi 30 stranek, takze to chvilku trvalo, ale jak to vypada, tak krom Chaos Sanctuary je mozne taky behat Pity do lvl 98 a pak Nihlathaka, ale na to je treba respec na nejakyho singl target killera, idealne Berserkera, coz se mi nechce...Ale ten Pit me laka, urcite tam bude vic bezpecno nez v CS, no uvidime, Liga mi dava moznost to otestovat, ikdyz jen castecne

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.09.2013, 19:48 hod.

Koukam, ze je to uz 14 dni, co jsem delal naposledy update, za vsechno muze Liga, jen co 4.kolo skonci udelam ve vsem poradek, stejne ted prevazne beham jen LK temer bezvysledne a CS v Lize s Hulkem...Preci jen jedna pozitivni informace - Hulk je na lvl 91 ;) takze uz jen cca 2miliardy expu a je to doma :lol: :lol: Stejne je sranda, jak je potreba treba na 1lvl z 90 na 91 stejne expu jak od lvl 1 do lvl cca 75?! To je mazec

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 17.09.2013, 21:26 hod.

Tak, konecne mam cas a moznost udelat poradny update...Ke 4.kolu Ligy se vyjadrovat uz nebudu, to je v samostatnem threadu a samozrejme maximalni spokojenost, zde bych se rad vyjadril k tomu ostatnimu, co se udalo

Rozdelim to na par oblasti, tedy podle mist, kde se pohybuji moje chary

LK:

Zde me nejak provazi smula, za poslednich 800 runu jen tato runa...GUL samozrejme potesi, ale cekal jsem mnohem vic...Asi uz chci moc :lol: Kdyz uz nepadaly runy, tak behem snad peti runu dvakrat padnul Gheeds charm, jednou temer perfect...To je pro tentokrat z LK vse

Pindleskin:

Zde se Hulk pohybuje spise svatecne, presto se mu povedlo najit LO...Uzasny moment ze dvou duvodu - za prve je to prvni LO pro me v 1.13 a za druhe ma Hulk konecne druhy Grief...Skoro perfect roll, no nejsem ja uber klikar :lol: Pote uz opravdu nic

WSK:

Budouci hlavni Hulkova destinace, protoze jinde lepe expy nesezene, Liga prokazala, ze Sanctuary moc vhodna neni - myslim tim, ze 7minut na p3 je prilis mnoho a zde to expi mnohem lepe...Zatim jeden zajimavy nalez z necro sady

Travincal:

Druha zivotne dulezita Hulkova destinace, zoufale potrebuje Enigmu a zdejsi Councilove by s tim mohli pomoci, zatim asi ve 150 runech nasel jen KO, IO a 3xHEL, ale snad se to zmeni...Z itemu bych vybral rozhodne Kiras, dale pak Andariels visage a nejakou tu bizuterii...Facety mam zatim dva a oba ty same :roll: Jako tecku bych videl tento skiller

Jak se rika, zlaty hreb nakonec, nasledujici item radim vys nez vsechny runy, ktere jsem nasel, i nez itemy ze Sanctuary a jinych lokaci, opravdu vzacnost z LK

Tak, to je prozatim vse, tedy az na fakt, ze Hulk uz je na lvl 92, jinymi slovy, spousta prace ceka...

Cile do konce roku 2013:

1) dosahnout s Hulkem na lvl 95 (zatim 92)
2) dokoncit 5k runu v LK (zatim 2.7k)
3) dokoncit 1k runu v Travincalu (zatim 150runu)
4) dokoncit 3 Guardiany a zacit behat s Black widow Mepha a Pit (zatim pouze Hulk a Sandrine na zacatku A4 Hell)

Uvidime, jak se bude darit

Ted jeste upravit uvodni stranu

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 17.09.2013, 21:59 hod.

tak ten joul je luxusní...osobně jsem dropl jednou v životě 40/15 joul ale 15all res/15ias jsem ještě ani neviděl. Dost dobrý...!!! máš nějakou představu kam půjde?

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 17.09.2013, 22:32 hod.

Uprimne, nemam, je to tak vzacnej kousek, ze unahlit se z jeho pouzitim by byla obrovska skoda, no zkusim popremyslet, poptat se a uvidime ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 17.09.2013, 23:03 hod.

Jewel je to fakt krásnej. Dokázal bych si ho představit v nějaký supr clawu pro trap Assu, ale to by musel být fakt super. Jak známo...postavy bez štítu to maj s rezama blbý a trapa by využila i ten IAS na házení pastí.

Gratuluju k dalšímu posunu k dlouhému cíly a ať se v následujících runech opět daří ;)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 17.09.2013, 23:13 hod.

popravdě první co mě napadlo kam to narvat byl dráp pro assu jak píše Dark_Deamon...ale opět jak zmínil by to chtělo nějakej uber uniq magic claw s brutálním módem...

jako druhá možnost mě napadlo narvat to do něčeho pro bowazonku...

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 17.09.2013, 23:20 hod.

Taky mě jako druhá napadla Bowa :D Asi do nějakýho fešnýho Circletu :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 17.09.2013, 23:42 hod.

No, pokud by byly nekde na sklade aspon 3traps/3LS/3DS/IAS :lol: :lol:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 18.09.2013, 06:23 hod.

Gratuluji, Honzo, krásné nálezy! :) Cílů máš docela dost, tak ať se Ti daří splnit ;)
HC grál: 537/516 (-21)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.09.2013, 14:34 hod.

Prej "aspoň"...jak skromné :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.09.2013, 17:13 hod.

@Eli: A to jsem jeste zapomnel dosahnout 85% gralu ;)

@DD: Proto tam byli ty smajliky, takovy clawy jsem v zivote nevidel, podobny jo, ale ne az takovejhle mazec ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.09.2013, 17:29 hod.

Troufnu si říct, že za poslední rok jsem k Aničce mrkl aspoň 10k a nejlepší jsem koupil +2 Assa, +3 LS, +1 Mind Blast

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.09.2013, 17:46 hod.

Tak zase tolik jsem na nakupy nechodil, nejlepsi jsem mel rare z LK 2assa/2LS/40%IAS...Nejlepsi magic jsem videl 3trap/3LS/IAS/2sockety, nekde na incgamers

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.09.2013, 18:08 hod.

Tak já k ní dycky mrkl, když jsem šel na Pindla. Během toho jsem hledal i nějaké IAS + něco ruce pro Amu.

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“