Hardcore grál
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že by ti prázdninový Torch slušel, tak GL.
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hardcore grál
Po nějaké době jsem aktualizoval tuto srandu
Za zmíňku asi stojí zatím celkem příznivá bilance v Lower Kurastu. Elite unique mám zatím jen jeden a sice Wizardspike, kterej padl právě v LK ze stojanu.

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Málem bych zapomněl, že mi v LK padly dva parádní kousky

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Naběháno dalších 400 LK runů. Celkem mám za sebou první tisícovku. Ohm stále nikde
Co na LK ale miluju, tak je toto... Asi 300 runů v řadě padla nej runa Dol a pak přijde na řadu run číslo 814 a 815
Padl i jeden čistej Cold skiller. Celkem už mám tři kusy. Ještě jich je teda potřeba 5. Předmětů zatím moc není, protože se neustále motám v LK, aby bylo CtA. Když něco padne, tak je to jen takovej bonus. Ale potěšily itemy jako třeba Knell Striker nebo Hotspur.
Tak zas příště.

Tak zas příště.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Update!
Dokončil jsem dalších 500 LK nájezdů. Snažím se sejmout každej bosspack, co mi vleze do předem stanovené dráhy portu k superchest's. Vynechávám jen cold immune. Většinou padne kulový, ale tentokrát se hned 2x celkem zadařilo. Prvně boty s fajn rollem a pak jedna high runa. Škoda...k Jah nebo Cham moc nechybělo
Jednou jsem taky málem chcípl. To když na mě v chajdě čekal extra strong + cursed bosspack. Toto se stává jen vyjímečně, protože jinak v chajdách packy nemám.
Co se týče run za tuto pětistovku, tak: 3x Mal, 1x Gul a 2x Sur. Padlo taky 7 skillerů a asi další 3 se povedly přes Cube. Do statistik ale počítám jen ty, co dropnu. Jinak celkem fest začínám nesnášet Ort runy. Dycky už tam sroko vidím Ohm
Celkově vzato to ale není špatný. Zatím to vychází 1 high runa a skiller na 100 runů, což ujde.
Když už ale Ohm nepadá, tak aspoň padá vše kolem a celkem se zaplňují prázdná políčká v Runewords. Celkem mě potěšilo, že jsem vyplnil první prázdné místo v předmětu, o kterým si já osobně myslím, že bude ten poslední, kvůli kterýmu budu D2 stále zapínat. Nejedná se o nic jiného než:
Last Wish
Jah (31) + Mal (23) + Jah (31) + Sur (29) + Jah (31) + Ber (30)
Dokončil jsem dalších 500 LK nájezdů. Snažím se sejmout každej bosspack, co mi vleze do předem stanovené dráhy portu k superchest's. Vynechávám jen cold immune. Většinou padne kulový, ale tentokrát se hned 2x celkem zadařilo. Prvně boty s fajn rollem a pak jedna high runa. Škoda...k Jah nebo Cham moc nechybělo

Co se týče run za tuto pětistovku, tak: 3x Mal, 1x Gul a 2x Sur. Padlo taky 7 skillerů a asi další 3 se povedly přes Cube. Do statistik ale počítám jen ty, co dropnu. Jinak celkem fest začínám nesnášet Ort runy. Dycky už tam sroko vidím Ohm

Když už ale Ohm nepadá, tak aspoň padá vše kolem a celkem se zaplňují prázdná políčká v Runewords. Celkem mě potěšilo, že jsem vyplnil první prázdné místo v předmětu, o kterým si já osobně myslím, že bude ten poslední, kvůli kterýmu budu D2 stále zapínat. Nejedná se o nic jiného než:
Last Wish
Jah (31) + Mal (23) + Jah (31) + Sur (29) + Jah (31) + Ber (30)
Dark_Deamon píše:Málem bych zapomněl, že mi v LK padly dva parádní kousky![]()
co je na nich paradne?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
kmotor: Chce se to orientovat v hodnotách prefix/suffix. Skiller s life 30+ je už hodně dobrej kauf. Max life je 45, ale to musí mít charm ilvl 91+ a to splňují jen 3 monstra ve hře. Do ilvl 77 - 90 může být max life 40.
Co se týče toho magic ringu, tak když se sejde prefix a suffix, tak může být max 40% MF. Nikde jinde víc nenajdeš. Nagelring má max 30%.
Co se týče toho magic ringu, tak když se sejde prefix a suffix, tak může být max 40% MF. Nikde jinde víc nenajdeš. Nagelring má max 30%.
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 20.11.2017, 11:48 hod., celkem upraveno 1 x.
Je mi jasny, proc me nikde nikdy nic nepada - vsechno mi to vyzerete
50%War trav roll jsem mel jen jednou kdysi v 1.11, a to mi jich uz padly desitky...O runach z monster v LK radsi ani nemluvim, tam jsem rad za tu ORT...a btw., podle me tam mas chybu, pac me pada HR v LK tak jednou za 300 runu (a to musi bejt hyper mega luck den
)
GL

50%War trav roll jsem mel jen jednou kdysi v 1.11, a to mi jich uz padly desitky...O runach z monster v LK radsi ani nemluvim, tam jsem rad za tu ORT...a btw., podle me tam mas chybu, pac me pada HR v LK tak jednou za 300 runu (a to musi bejt hyper mega luck den

GL

- Slw
- Minion of Destruction
jde Ti to moc pěkně
taky už Ti popadaly hezké kousky (třeba Raven slinty stlint)

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP:Jako já WT neviděl ani nepamatuju a s 50% je ve své hře vidím prvně
Co se týče těch run, tak bych klidně všechny Sur vyměnil za jednu Ohm 
slw: Tak zatím běhám jen LK. Ale až se dostanu do AT (snad to půjde), tak se to teprv roztočí

slw: Tak zatím běhám jen LK. Ale až se dostanu do AT (snad to půjde), tak se to teprv roztočí

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Update!
Tak se v LK konečně zadařilo. V runu 1920 padla toužená runa. Tak jsem složil CtA (5-5-3
) a šlo se kuchat Mefa. Za prozatimních 600 runů Shako nikde
, ale aspoň že hodil 2x Aracha a další tunu krámů, která od poslední aktualizace značně hnula s celkovou hodnotou grálu.
Už ale Mef moc času na to Shako nemá
p3/MF 284%
Mám zatím jen 2 uniq amulety. Z toho Mara's Kaleidoscope padl 2x. Nejprv 20 a pak 21 all rez. Asi to půjde popořadě 
Cílem je teď pro mě sehnat Shako. Pak zprovoznit Light Sosu na keywardeny. V UT vybouchat Sorc Torch a pak už vylevelit, oblíct FN Sorc a běhat AT, dokud nepadne Tyrael's. Jednoduchý jak facka
Tak se v LK konečně zadařilo. V runu 1920 padla toužená runa. Tak jsem složil CtA (5-5-3

Už ale Mef moc času na to Shako nemá

p3/MF 284%
Kód: Vybrat vše
Mephisto - mephisto (H) Durance of Hate Level 3 1:666

Cílem je teď pro mě sehnat Shako. Pak zprovoznit Light Sosu na keywardeny. V UT vybouchat Sorc Torch a pak už vylevelit, oblíct FN Sorc a běhat AT, dokud nepadne Tyrael's. Jednoduchý jak facka

Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 20.11.2017, 11:48 hod., celkem upraveno 2 x.
Ty ses vazne neskutecnej lucker...Na co ja dru tisice runu mas za par stovek
Mno ju, uz jsem na to zvyklej...
Congrats a GL

Congrats a GL

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem narazel na ty Marasy
, ale to je jedno...Me to ted celkem extremne nepada, ale treba se to zase protrhne
GL
Edit: Jo, a petkovy CtA jsem nemel ani v jednom z 5 rollu

GL
Edit: Jo, a petkovy CtA jsem nemel ani v jednom z 5 rollu

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jn, s Marasama byla celkem klika/neklika. Podobný to je s uniq ringošema. Padlo jich asi 10. 5x Nagel, 4x Raven a pak ten jeden Projektor 
Ale Shako jsem za těch 600 runů viděl jen jedno - rare

Ale Shako jsem za těch 600 runů viděl jen jedno - rare

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Slw
- Minion of Destruction
pěkné skillery - taky sem cosi vycubil (i coldový sk s life). shako zatím marně vyhlížím. ale baal mi pustil grand charm - to sem zvědav co z toho udělám
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Update!
Moc toho sice není, ale nějakej dílčí úspěch tu je. Navíc se nechci dostat do situace, kdy budu mít ve složce Diabla 300 fotek a představa než se tím vším prohrabu a udělám z toho rozumnou aktualizaci by zabrala tejden. To už je pak spíš demotivující. Někteří jistě potvrdí
Takže jak už jsem před pár dny a na srazu zmiňoval, tak Shako padlo celkem záhy po předchozí aktualizaci. Ještě než jsem to u Mefa stihl zaokrouhlit na 650 runů, tak z bedny padla elite runa.
Hned po dropu Harley jsem založil Light Sorc a šlo se levelovat. Vše šlo celkem v cajku. Jakmile jsem dostal do ruky Spirit + Insight, tak se vše 100x zrychlilo. Hell Helforge se nečekaně hecla
Pak jsem to ještě dotáhl k záchraně Anyi, aby bylo víc rezů a šly se běhat klíče.
The Countess
Naprostá pohodička. Ona a její banda se mi spawnuje v úplně pravým horním rohu, takže se můžu v klidu nejdál naportovat do středu místnosti. Na drop 3 klíčů bylo zapotřebí přesně 30 runů. Během jednoho zafungoval její special rune drop
Tuto fotku nemám, páč mi to přišlo zbytečný, ale z jednoho packu lítajích duchů (Wraith) jsem získal Shako, takže už mám 2
Summoner
Opět pohodička. Nic zajímavýho nedropl...zatím
Na 3 klíče bylo potřeba 31 runů.
Nihlathak
TheMaximumÜberCocot
Myslel jsem, že 1b v ES a 20b v Tele bude jakž takž stačit, jenže ouha. Jako jo, stačí to, aby mě nesejmul na 1 CE
Nesmí teda mít Convu nebo házet Cursed. To pak mažu co nejdál to jde. Light enhanced taky 2x nepomůže. Nejvíc to nedává merc, kterej už mi z pokladničky vyžral 2 miliony kaček
Rejuv flašky taky závratně docházejí a když k tomu připočtu Nihlathakovu hamižnost...Na 3 klíče bylo potřeba 67 runů. Jediné plus asi je, že mi hodil jeden grand charm, takže můžu zkoušet otočky v cube.
No...takže mám 3x3 klíče, ale jak už víte, Paladin byl indisponován
Respektive jeho nejzazší WP bylo v Black Marsh. Tak jsem se vydal na dlouhou single target cestu. Bwt...o těch borcích v trenkách v A3 se mi bude zdát asi ještě tejden
Jinak to šlo celkem rychle. Co jsem opravdu nemusel zabíjet, to jsem prostě přes Charge prolítal a hotovo. Asi po 2,5 hodinách už vedle mě třepala zadkem zachráněná Anya
No a pak už jsem konečně začal otvírat ty rudé portály. První byl Izual...hračka pro malý děcka
Pak Lilith s jejím sexy nakřáplým hlasem
Taky v klidu. To už mě víc vysíraly ty Sucuby, co sesílaly perma Amplifu. Největší "prča" byla u Duriela. Ale ne s ním, ale s těma fčelama, který jsou parádně physic immune
Tak jsem nejprv jak ocas nejprv našel Duriela, abych se mu zase co nejrychleji ztratil
Pak jsem si z jednoho rohu mapy odlákal všechny fčelky, to abych si tam mohl nasměrovat Duriho bez nějaké další havěti. Bitka opět veget.
Pak už konečně návštěva v UT. První Diablo...20s a bylo hotovo. Pak Baal...stejnej průběh. Mef byl zhruba v místě Wirts leg. Už když jsem k němu přibíhal, tak mi to pod nohama lentilkovalo
Light rez budu muset ale ještě poladit, protože i tak jsem měl jen +40%. Bez nějakých ztrát na životech i třetí brácha padl. No a výsledný produkt...
Ještěže jsem na začátku psal, že toho moc není
Moc toho sice není, ale nějakej dílčí úspěch tu je. Navíc se nechci dostat do situace, kdy budu mít ve složce Diabla 300 fotek a představa než se tím vším prohrabu a udělám z toho rozumnou aktualizaci by zabrala tejden. To už je pak spíš demotivující. Někteří jistě potvrdí

Takže jak už jsem před pár dny a na srazu zmiňoval, tak Shako padlo celkem záhy po předchozí aktualizaci. Ještě než jsem to u Mefa stihl zaokrouhlit na 650 runů, tak z bedny padla elite runa.
Hned po dropu Harley jsem založil Light Sorc a šlo se levelovat. Vše šlo celkem v cajku. Jakmile jsem dostal do ruky Spirit + Insight, tak se vše 100x zrychlilo. Hell Helforge se nečekaně hecla

The Countess
Naprostá pohodička. Ona a její banda se mi spawnuje v úplně pravým horním rohu, takže se můžu v klidu nejdál naportovat do středu místnosti. Na drop 3 klíčů bylo zapotřebí přesně 30 runů. Během jednoho zafungoval její special rune drop

Summoner
Opět pohodička. Nic zajímavýho nedropl...zatím

Nihlathak
TheMaximumÜberCocot

No...takže mám 3x3 klíče, ale jak už víte, Paladin byl indisponován

Pak už konečně návštěva v UT. První Diablo...20s a bylo hotovo. Pak Baal...stejnej průběh. Mef byl zhruba v místě Wirts leg. Už když jsem k němu přibíhal, tak mi to pod nohama lentilkovalo

Ještěže jsem na začátku psal, že toho moc není

Tak z myho pohledu je toho ku*va dost
, gratuluju
Celkem si to projel ve svym velkym stylu, po ceste samo popadaly nejaky HRs (ikdyz asi by potesilo neco vyssiho, coz?!), takze ted uz to bude jenom lepsi a cekam, ze brzo Ti budu koukat s gralem na zada
Ja se ted peru s tim Fury troubou a vsechno ostatni jde tak nejak mimo me
GL

Celkem si to projel ve svym velkym stylu, po ceste samo popadaly nejaky HRs (ikdyz asi by potesilo neco vyssiho, coz?!), takze ted uz to bude jenom lepsi a cekam, ze brzo Ti budu koukat s gralem na zada

Ja se ted peru s tim Fury troubou a vsechno ostatni jde tak nejak mimo me

GL
Dobrá práce. Btw ten photobucket je děs ty reklamy tam