Přicházím s novým HC příběhem, tuhle postavu jsem chtěl už strašně dlouho rozjet...
Jak název napovídá, jde o Assassinku, která nepoužívá zbraně a ani štíty

Jinak zbytek výbavy jak chce...
Ke skillům... původně jsem chtěl jet na Fists of Fire jako správný badass, ale zarazila mě jejich pomalost - resp. doba, než assassinka vůbec udeří. Rychlost je to, čím je boj beze zbraně tak charakteristický (alespoň tedy na začátku hry, kdy ještě moc rychlé zbraně nejsou k dispozici)
Docela mě překvapilo, že i když popisek skillu jasně říká, že k použití Claws of Thunder potřebuju drápy, není tomu tak... klidně můžu tento skill používat bez pařátů. Phoenix Strike bude zřejmě mým primárním skillem. Malá zajímavost - původně ho vývojáři pojmenovali Royal Strike - tedy "Královský úder"

Zatím bych to viděl na to, že bych dal PS (20) + všechny tři elementální po deseti, dál Shadow Warrior (20) - schválně vezmu Warriora, aby ty synergie využil naplno, dále Dragon Flight (10) a po pěti do CoS a DS (i když použití tohoto skillu nechám hlavně na Warriorovi)

Celkem (+ prereq a samozřejmé skilly jako Fade a Venom než budu mít Treachery - ale ohledně samotného skillu Venom si nejsem jistý, jak bude fungovat s kombinací s pěstmi) to dává 85 bodů

Jestli se toho dožije, pak se rozhodnu kam dál vrážet body

Jméno: Unarmed Badass
Build: popsáno výše
Level: 53
Pozice: Act 1 Nightmare
Album: -
Verze hry: 1.13c
Esc zákázán za účelem záchrany, untwinked, PlugY, opakované nájezdy povoleny, zakázáno nošení zbraně
Snad se holka dostane někam dál

Sám ještě moc nevím, jak to budu dávat a jak to půjde celkově...
Vám přeju příjemné hraní