Po dlouhé době potřebuji zase trochu vypnout od školy ve chvílích volna, kterých před maturitou neni moc, ale snad si udělám čas od času chvilku a pustím se do nového příměhu s postavou, která mě láká už tak 2 roky, ale nikdy jsem se nedokopal k tomu, abych ji vyzkoušel. Je to amazonka, která se specializuje na Freezing Arrow + synergie Cold Arrow ... co k tomu zatím nevím :-)
Stručný úvod:
Charakter: amazonka
Jméno: Enyo (řecká bohyně války)
Verze hry: 1.13c + plugY
Hardcore
Untwinked
Opakované nájezdy povoleny
Esc zakázán
/players x: povoleno (na pl1 to je nuda :-) )
Úroveň: 15
HC - Enyo
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: HC - Enyo
Áááh...moje posvátná Cold Ama
Nikdy jsem u ní nepoužíval Strafe. Cold immune na Hell se dají i na p3 ustřílet s Fire Rogue/Might Merc + Valkyrie. Ze začátku jsem všechno pral do Cold Arrow a ve Freezing Arrow jen 1 bod. On je to celkem pekelnej žrout many, když se s ním střílí furt
Ale když bude Cold Arrow na max, tak i ten 1 bod ve FA všechno sejme. Prostě nejprv max Cold Arrow a pak max Freezing Arrow. Pokud to chceš udělat naopak, tak si sežeň cisternu s manou
Potom vždy dávám 20 Valkyrie, 20 Penetrate a nakonec cpu body do Decoy. Všude jinde v Passive and Magic skillech dávám jen 1 bod. Dost pomůžou all skilly. Jinak k této Amě toho asi ani není moc co dodávat. Ona je celkem slušnej zabiják a pokud ti půjde vše podle plánu, tak zažiješ klidný hraní. Není potřeba mít nějakou mega výbavu, abys' z ní udělal Guardiana. Dokonce stačí minimální hodnota Crushing Blow a díky Valkyrii, která ustojí neskutečný davy ustřílíš i Über Diabla. Kdyby tě ale zajímala TOP výbava, tak tu bych ti taky mohl napsat, ale to by bylo hraní asi na dýl 
Každopádně hodně zdaru a buď na ni hodnej
Edit: Než se dostaneš na ten lvl 30, tak zkus někde najít 3 socketed Composite Bow a narvat tam po jednom normal Ruby, Emerald a Topaz. Věř, že ti to do dosažení 30.úrovně ušetří spoustu nervů
Střílet totiž Flayery po jednom je makačka na nervy
S tímto to půjde samo.

Každopádně hodně zdaru a buď na ni hodnej

Edit: Než se dostaneš na ten lvl 30, tak zkus někde najít 3 socketed Composite Bow a narvat tam po jednom normal Ruby, Emerald a Topaz. Věř, že ti to do dosažení 30.úrovně ušetří spoustu nervů

Rozhodně díky za rady Deamone. Strafe chci zkusit, protože se mi to vždy moc líbilo a zase hrát čistou strafe amu se mi nechce ... ikdyž si mě možná nalákal k tomu abych hrál čistě cold amu :-D ještě to promyslim :-) nějáká přísná pravidla jsem si pro sebe nepřichystal takže respec klidně může proběhnout. A za další rozhodně nepomýšlím na to, že bych jel na nějákou top výbavu, jenom chci už dosáhnout nějákého guardiana a můj boner, kterého jsem měl nějákou dobu rozehraného a přebývajícího ve 3. aktu Hell nedopadl zrovna nejlépe :-) ... a to ani nezemřel :-( ... ještě jednou díky ;-)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Kombinace Cold + Strafe neni moc vhodna, protoze Cold ama je vicemene caster char, ktery upotrebi vic + skills, a nejaka fyzical dmg nehraje roli, kdezto u Strafe amy je to naopak...Hral jsem Strafe + Plague Javelin, mam ji jako Guardiana a slo to dobre, ale mel jsem pripravenou vybavu jako WWS, Titany apod...Co se tyce Cold amy, tak ta se da dobre kombinovat s Charged strikem (vseobecne Cold ama neni idealni na Bosse, spis na davy) a Charged strike i za malo investovanych bodu (20b + 1 synergie - Power strike) udela hodne, a nepotrebujes zadny uber javeliny, takze tu bych Ti doporucil daleko vic...Plati pro ni to co pro Cold amu, tedy potrebuje + skills...Taky jsem hral Cold amu mixlou s Immolation arrow (taky je Guardian), ale pouzival jsem komplet Mavinu, takze to bylo dost lehke, stejne ale ten immolation byl spis jen na Cold immune
Ukecali jste mě :-) myslím si, že je rozumné nechat si poradit, proto zatím pojedu jen cold amu a časem něco přidám ;-) díky za rady
HC grál

Bez dalších (ode mne - lajka) řečí... Držím palce 

"Do what you fear and the death of fear is certain."
Také přeji hodně štěstí a doufám, že to dotáhneš až do úplného konce 

HC grál: 537/516 (-21)
Díky, ale už teď (v počátcích hraní) se vyskytly nepříjemné komplikace, které mi brání ve hraní ... škola ... a vypadá to, že už na 15. úrovni ji budu muset postavit k ledu, protože neni čas ... prostě to nejde, nedá se nic dělat...
HC grál