Valfar, ein Windir

Moderátor:Dark_Deamon

Drakesis
Adviser
Valfar, ein Windir

Příspěvek od Drakesis » 14.07.2011, 18:06 hod.

Slava Perunu !

Obrázek

Rozhodl jsem vypracovat podobné téma. Nebudu z toho však dělat tak obsáhlý příběh, jako ostaní, jelikož na to vzhledem k hákování na poště nemám čas. Ale vo tom tady mluvit nechci. Prostě a jednoduše z takové "nostalgie" (ano, to je to slovo!) jdu do toho, že. A jak jinak, než za první postavu, se kterou jsem jako mnozí z vás (nás) prošel hrou. Bude se tady jednat o čistého Zealotha (build psát nebudu, každej ho zná)

Abych to ale drobet oživil, nebudu hrát s těma věcma, co mi padnou, ale eq jsem zvolil předem. Je to taková hra na zeleno, no posuďte sami:

Helma: Sigons (AR bonus, důležité k získání LL)
Armour: Angelic (pouze image a součást k ostatním částem setu)
Rukavky: Cleglaws (doplnění setu k získání ML a CB)
Pásek: Deaths (CBF)
Gumáky: Sigons (FRW, 2. věc ze setu = LL)
Štít: Cleglaws (uzavření setu, rezy)
Waffe: Cleglaes (nástroj inkvizice, +max dmg a DS)
Bižu: Angelic (bonusy jako AR, HP, a + skill, slovy "jeden")

Seznam věcí bude pevně daný až do smrti Valfara, čili to znamená, že je nemůžu měnit. Jde mi o to, kam se až v tomdle uber eq dostanu (že by šel prjít celý hell ?). Jediné, co smí, je vkládat runy / gemy a brát si do báglu charmuse. Merce smím vybavovat dle toho, co padne. Gear nemá daný.

Takže držte palce ! WMM (wotan mit mir).

Příběh:
První akt dokončen bez problémů. U andy ripla mercová, takže jsem si pořídil Kasima s Prayer. Zatim si to dáváme na pl8 jak po másle. Na wp Canyon jsem se ocitl na lvl 24.
Naposledy upravil(a) Drakesis dne 14.07.2011, 18:11 hod., celkem upraveno 1 x.

raisen
Adviser

Re: Walfar, ein Windir

Příspěvek od raisen » 14.07.2011, 18:09 hod.

S těmi sety je to super! Tak hodně štěstí v boji :wave:
HC grál: 537/516 (-21)

Drakesis
Adviser

Re: Valfar, ein Windir

Příspěvek od Drakesis » 15.07.2011, 21:01 hod.

Zde sága jest, jak si vedl Valfar a jeho věrný žoldák Kasim:

Bez okolků jsme naběhli do prohnilé hroby plné mumií, chodících kostí a šílených chrobáků. Jícen byl blízko, takže Kasim dostal povel, aby už neokukoval nástěnné malby a šel na potřebné místo. Příště si prej veme foťák. Po tom, co jsme se svezli po písečném násepu nás přivítala jakási zrůda, kříženec kraba a červa. No co, řekli jsme si, Kasim nasadil po chvíli AD a tak červík dostal řádně do držke PrtScrn1.

Pak jsme se museli trmácet tou smrdutou kobkou dál až k jakémusi individuu, které sa zovalo Tyrael. Ten byl celej šťastnej, že jsme ho osvobodili. Místo toho, aby nám zaplatil pár GinToniců v Lut - Gholeinské putice, tak nás odpinknul za místním sultánem. Jerhyn též nebyl zrovna z cechu alkoholiků a dokonce nás poslal kamsi do doků, kde již netrpělivě přešlapoval týpek s turbanem. A že prej se pojede do džungle a hotovo. No tak se teda mlčelo a jelo, po cestě nám bylo blbě, ale nějak jsme to neřešili.
Po příjezdu nás hned přivítala žába napíchnutá na šibenici. Tady nás taky asi nic dobrýho nečeká, pomyslel jsem si a už už se nás hrnula jakási osoba v rubáši (zase muslim ! vykřikl Kasim) a hned spustila mistní drby. Raději jsme jí zdrhnuli, hledajíce konečně putiku, kde bysme si dali to pívo a ňákou tu klobásu. Zdejší divoženka nás pohostila. Sice nic moc, ale darovanému jídlu a pití na styl přípravy nekoukej. Jaksi nám to zde stačilo a tak jsme se vrhli do džungle.
Na začátku na nás čekal mozkomor, tak ho nazval Kasim. Než jsme se stačil zeptat jak je, tak se rozplynul a vyhodil na nás pár potvor. Cleglawův špičák je však rozpáral. Pokračovalo se dál, kosila se různá stvoření i nestvoření, až jsme přes Kurast došli do Travincalu. Tam z rozpadlého chrámu vyskočila lokální aristokracie. S úmyslu nás nejspíš zabít. No vypadli nasupeně. Na umírání máme ještě ale času dost, a tak jsme jim vyprášili kožich. Nakonci nás očíhla kostra na obláčku. A že se jmenuje Mefisto a že to tady hlídá. A pokud máme něco proti, tak se na nás vrhne. Proti jsme teda něco měli, když už jsme teda konečně tady. Opět následovalo AD a už lítaly vzduchem kosti. PrtScrn2 Prošli jsme tedy po pofidérní lávce rudým portálem ...

Další podezřelé prostředí. Místní obyvatelé jsou poněkud zamklí, kovář si něco teše, pani prodejní čaruje a zasejc ten anděl. Jelikož je to náš starý známý, zašli jsme za nim na kukačku. To jsme však neměli dělat, páč zase po nás něco chtěl. Kasim si povzdechl, ale po té, co si dal ločka s mé placatky přestal remcat a motal se směrem k východu.
Venku to taky vypadalo všelijak, stále se na nás kdosi sápal. Až jsme dorazili k Izualovi PrtScrn3, který nám po své smrti řekl, že Tyrael je blázen. No ale to neni žádná novota, ty úkoly, co nám zadává, by zdravého člověka asi nenapadly. 2 skilly jsou ale 2 skilly, takže jsem posílil auru a šlo se dál. Pěkně jsme se cestou zapotili, až jsme došli do Svatyně Chaosu. Tam by se nám líbilo, kdyby nás ustavičně nerušili místní obyvatelé. Než jsme se nadáli, už cosi žbleptalo, že má na nás chuť. Kasim se boje vyloženě nebál, dokonce si k němu i lehnul, takže jsme musel té přerostlé ještěrce, co mě častovala plameny ukázat, zač je toho Windir sám. Bez větších námitek se nakonec složil na zem a mohlo se jít zpět. PrtScrn4Že by chvíle klidu ? Ani bohovi .. Už nás zase někam poklonkují. No co, tak se jde, přeci nechceme žít věčně. WMU !

Sotva jsme dorazili na místo a šli na čumendu po městě, hned se na nás vyvalil nařachanec, že pokud jsme přišli zabít Bejla, že to musíme dokázat. My si tak máme co dokazovat. Normálně bych ho poslal kamsi, ale nebudeme si hned dělat vlny první den po příjezdu. Zbytek obyvatel se jevil v klidu, jen z místního lazaretu se nám drobet zvedal kufr. Ale kšeft je kšeft.
Putovali jsme bojištěm, cestou likvidovali různé tvory a sem tam se zastavili na pokec u divochů u ohýnku. Pokud tedy ovšem už nebyli mrtví. Cestou se nic moc nedělo, a tak jsme se kochali krajinou. Málem jsme spadli kamsi z útesu, ale naštěstí se nám vždy povedla nalézt rovnováha. V ledové kře jsme našli slečnu, který drkotala zubama. Než ji poslouchat dál, tak jsem vyčaroval portál a šlo se do města pro radu. Jako na zavolanou se k nám kdosi přištrachal a hned mi dal do ruky podivně vypadající lahvičku. Já to pít nebudu, tak co, pomyslel jsem si a nalil ji milé dívčině do chřtánu. Sarkofág se rozpustil, na což jsme s Kasimem zírali, jako Němec na orloj. Po návratu do města jsme si odskočili za Nikem, který nekladl moc odporu a celkem ochotně se propadl do pekel. Na vrcholu Arreatu nás čekal uvítací výbor, který jsme rychle rozpustili, bo nebyl čas. Samotná pevnost byla úžasná, ale moc jsme si to opět neužili, páč při sebemenší zastávce na nás Bejl plival blesky a pouštěl smrad. Což nás celkem rozladilo a tak jsme přidali do kroku. Už na nás čekal rozvalený na trůně a posílal na nás kohorty svých pochopů. Když padl poslední, následovali jsme ho do jeho nory. Tam proběhl finální betl, zhodnotila se situace PrtScrn6 a šlo se na kutě. Zejtra si dáme pořádnej hovězí steak !

Obrázek

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.07.2011, 21:18 hod.

:lol: :lol:

Těším se na pokračování.

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 24.07.2011, 10:36 hod.

Druhý záznam z Valfarova putování.

Po té, co jsme se dostatečně prospali nás napadla myšlenka na řádnej chálec- Takže se vy razilo do Bů levelu. Obratně jsem nastavil PL8 a šlo se jatkařit. Za celý cow lvl nic pěkného nepadlo, ani už to neexpilo, ale aspoň jsme si pak mohli u Warriva upéct pořádný steak. Šupky dupky na Najtmér.

Ocitli jsme se na známém místě, kde nás ještě před chvíli zovali friendy a tak dále. Nyní se přištrachal nejspíš lehce ovíněný Warriw a že prej "grýtinks strendžr" pomysleli jsme si něco jako "wotafak" a vyběhli do deštivého počasí. Celý akt jsme si jak jinak než dávali. První škobrtnutí přišlo až u Damneda v Jailu. Jelikož můj uber set nenabízí moc rezů, byly jeho magické útroky celkem veselé. Na umírání máme ale času dost, takže jsme si dali nějaký ten "poušn" a milého Pitspawn nakaženého psa poslali pár Charge a Zeal k zemi. Andy taky byla spíš "mnoho povyku pro nic". Mazaně jsme si cvakli antidot, takže na nás jen čuměla. CB pracovalo, takže úspěch se slavil během necelé minuty. Teď už jsme tu zase za fellaz, takže je nejvyšší čas pokračovat.

Ve druhém aktu mě však čekalo překvápko. Kasim zahodil kopí a s výkřiky "už teho bylo dost" zmizel v útrobách Jerhynova bordelu. Pomyslel jsem si cosi o phedeli a vydal se naverbovat nového, Alhizeera. Ten už snad bude bojovat do té doby, co nás Sleipnir poveze kolem Heimdalla přes Byfröst do Vallhaly (rozuměj - do RIPu). Nuž, šlo se tedy zase zkoumat kanály. Alhizeerova aura příjemně chladila okolí, takže jsme se i v palčivé poušti cítili jako v naší oblíbené Frozen Tundře. No snad se tam až dostanem :nostalgická slza:. Vše šlo jako na drátku, dokonce jsem vykšeftoval u místního drogisty Drogana trochu travčy a hůlku na LT. Ta hned putovala na switch. Poprvé byla využita u Fangskina, který nás se svýmu kumpány drobet Charge-oval. No též jsme nastavil Charge, Alhizeer ho pěkně namrazil a už to lítalo. Za nedlouho jsme se kochali Tajemnou Svatyní a sledovali Summonerovo harakiri. Červík Duriel ve smrduté hrobce dostal nad kebuli LT. Alhizeer to zřejmě nepochopil a místo killení Durexe čuměl zase na malby. Nakonec si k tomu aji lehnul, takže jsme ho musel sundat sám. Na konci jsem pokecal se starym známým hermafroditem Tyraelem a vydal se do města pro odměnu. Tam se opět nic nezměnilo a opět mě poslali kodract se pochybnou kocábkou kamsi do smrduté jungle. Jelikož už byla noc a hrdlo bylo vyschlé, nakupili jsme nějaké to kuřivo a šli na pár "thorových kladiv" do místní putiky. To jest zatím vše, Heidra !

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 24.07.2011, 11:02 hod.

Tomuhle říkám příběh :lol:
Těším se na další pokračování a hlavně na to, jak si povedeš proti ancíkům.

Hraješ to na pl8 nebo jen 1?

Nedal bys prosím screenshoty statů a skillů? Ať máme představu, jak na tom jsi vlastnostně.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 24.07.2011, 11:30 hod.

PL8 celou dobu. Skrýny statů dodám qečeru. ;)

Edit: Tak zde.
http://imageshack.us/photo/my-images/98 ... 044gs.jpg/

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 03.08.2011, 20:54 hod.

Tak opět jsem pokračoval ve své pouti, bude to teda jen zkráceně, bo ráno vstávám:

3 akt jsme si s Alhizeerem "vyndali" jak jinak než na "pleja ejt", jak se říká v ghettu. Fetišové nám sem tam pili krv, ale tak pár výpadů Špičákem s nima vždy udělalo krátkej proces. Těch pl8 mi přijde že vůbec neni znát, no uvidíme "na helli". Kostění fetišové, ani moji neoblíbení Dark Šejp nám strach nenahnali, a tak jsme se mohli pohodlně kochat místní zatuchlinou a splašky (humus). Doktor Endugu po vzoru islámského radikála po své smrti puknul, ale nic, co by můj mocný štít nevyblokoval (challenge accepted). Tak jsme došli až k Mefkovi, do kterého jsme naprali cb a milá kostřička se již podruhá bortila k zemi.

V předposledním aktu to konečně začlo vypadat jako na bojišti. Spawnerky rodily své potomky jak .. (nebudu se radši vyjadřovat, aby z toho nebyly opletačky) a tak jsem co chvíli chodil opravovat meč. Asi do něj dám Zod, nebo na Hell přijdu o nervy. No ale vo tom tady zatim mluvit nebudu. Bobky jsme měli z "kejosu", páč tam jak je známo si nesmim ani bouchnout. Panny jsem nikdy moc nemusel a v Diablo je tomu stejně. Takže to vše vykuchal Alhizeer, já jsem jen dával fana a sem tam do něj kropil Holy Bolt. Venom Lordi nacucaní Fanatismem udělali s Alhizeerem ale krátký proces, a tak jsem se na "obávaného" démona Diabla vydal sám. No dostal lekci, co vám mám povídat. Šup z teho pekla do našeho oblíbeného Harrogathu !

V mrazivé vysočině se cítíme jako doma, čili všechny mapy si užíváme dvojnásobně. Foothils, Frigid i další "venkovní lokace" čistíme do posledního jedince (total genocide prostě). Vstupujeme do nádherné mrazivé pasáže, kde na nás sem tam kdosi bafne zpoza rohu. To ale neměl dělat, nejsme zde na motýlech, kafi nebo humanitární akci, ale na lovu. Anya se opět napila teho utrejchu (Alhizeer: tfuj ! daj mi flašu slivovice) a už se pakuje dom. Nihlík taky moc problému nedělal, i když jeho CE by mohly být výživné. Jn, mohly. Zkušene jsme si ho nachargovali do roho (no nehrajeme to prvně, že) a tam dostal po papule smitíkem. Sem tam sebou škubl, ale nakonec pokojně odešel do Nifelehimu ! Skrze stezku ledem, kde jsme zašli na kukačku do tamější ledové jeskyně, se konečně dostáváme do naší oblíbené Tundry. Nasazuji tedy mp3, pouštím "Grim and Frostbitten Kingdoms" od Immortal a jde se na věc. Tudle lokaci si dám zejtra ještě jednou, takže po nalezí "wépéčka" to balíme a jdeme se posilnit k Malahovi lékárnickým lihem. Noc bude chladná, takže zcela malátný Valfar se potácí k Anye, která má co oplácet v jistých místech své ložnice -.-.

Das ist alles !
HEJL ÓDIN !

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 03.08.2011, 21:45 hod.

A už si zalyžoval? :D

mato
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mato » 03.08.2011, 23:15 hod.

Drakesis VEĽKÁ poklona !!! Nenormálne sa na tom sekám:D Ak HC príbeh tak jedine takto spracovaný:D
mato - simple

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 04.08.2011, 19:59 hod.

raisen píše:A už si zalyžoval? :D
Dnes budeme lyžovat a zlomíme frňák Bejlovi. :green:

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 05.08.2011, 14:21 hod.

Cesta z mrazivých plání do srdce světovínu:

Po kvalitní noci vedle Anyi (-.-) jsme se vypravili znovu na cestu. Pleja ejt 4ewwa, jak by se řeklo lidmi "na úrovni". Prosekali jsme se sněhovou nadílkou až do další ledové jeskyně - The Ancients Way. Jelikož vchod na Vrchol jsme našli hned a byla nám docela kosa (došel rum), rozhodli jsme se, že tam teda vlítnem. Ancíci se na nás vrhli docela zvostra, takže následoval port. AD a Fana zároveň spolu s Mana Burnem, nič moč. Podruhé už vyšli jen ColdEnch, Mana Burn a Extra Strong, takže piánko. Alhizeer to sice zalomil, ale já jsem se bil statečně, jak se na pravého pohana patří. První padnul týpek s tyčí, kterej byl fest dotěrnej, bo furt cucal manu. Jako druhého pána na holení jsem si vybral Madawca, kterej po mě furt zbaběle metal z dálky sekyrky. No chtěl to mít, tak dostal (myslím mečem . Větrník vzdoroval nejdíl, páč furt někam odjížděl. Meč to vydržel (status dura: 25/44), takže jsem nemusel improvizovat štítem.

Pevnost Světovínu byla celkem v cajku, takže jsme to tam vyplenili a šlo se do Trůnu. Tam nás celkem překvapily roztomilé Hell Witche s AD. Dost to bolelo, ale na NM se přeci neumírá, takže dostali lekci Zealu a Charge. Colenzo se svejma skřetama nejevil moc odporu, takže jsme s ním zatočili jak Bolševici s carskym režimem. Oproti tomu Achmed byl vybaven konvičkou, takže ledové úlomky od jeho bandy kostíků celkem štípali. Ovšem mazaný to Valfar si je odlákal, merc je namrazil Ice Bolty z Hwaninu a hned z nich byly fešné loužičky. Bartuc, Ventra ani Lister byli neslaní, čili o nich napíšu jen "zase jsme si to dávali". Na Bejla jsme vlítli plni nadšení. Ten hned poznal naše CB i zpomalení. Během pár chvil byl dead. Vůbec se nám nechce zase do prvního aktu na Helli, kde to zase bude "grýtinks strendžr". :roll:

Hed
Quill Rat

Příspěvek od Hed » 05.08.2011, 14:46 hod.

at se dari v hellu :) drzim palce at to dohrajes cely ;)

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 05.08.2011, 18:31 hod.

tak ted teprv zacne zkouska toho uber eq.. je to poskladany hezky, ale jsem zvedav co dal. nechces nam Draku postnout staty (H)? ;)
Kupodivu mě to stále baví..

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 05.08.2011, 20:52 hod.

Obrázek

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 05.08.2011, 21:02 hod.

1. akt hell mě vždycky bavil :D nechápu tě...
Držím palce! je to užasný, zábavný a k tomu napínavý... ;)
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 05.08.2011, 21:34 hod.

Mně taky neva, ale když tam lezeš už potřetí a furt si strendžr, tak je to jak u blbejch. :lol: (viz ten v tý modrý pláštěnce)

Konig
Gorebelly

Příspěvek od Konig » 05.08.2011, 22:05 hod.

Vůbec neslintám jak vidím to AR :twisted: :love:
Untwinked & 1.13 Only

GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 05.08.2011, 22:38 hod.

Je to dobře vidět ? Pokud ne tak:

DMG: 35 - 1097 :lol:
AR: 19889 8-)
Def: 1806 :{
HP: 1301

(lupnul jsem, tak je toho drobet víc)

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 06.08.2011, 05:29 hod.

tema smajlama si perfektne vystihl Draku :D .. presne takovy pocit z toho mam taky ;)
Kupodivu mě to stále baví..

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“