HC DamageDeath by DD

Moderátor:Dark_Deamon

damagedeath
Zhar the Mad
Re: HC DamageDeath by DD

Příspěvek od damagedeath » 02.06.2011, 09:05 hod.

Tak Cryptic Axe bych klidně riskl, protože to není top elite item, dá se rychle nadropovat i ze stojanů v Lower Kurastu...já měl na mysli ty top elite itemy s ilvl 85-86 (berserker axe, giant thresher, dimensional share...)

Lyon
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Lyon » 02.06.2011, 09:11 hod.

rychle nedropovat ze stojanu.rychle to nadropujes mozna ty,nam beznym smrtelnikum to trva dost dlouho,nez neco takoveho dropnem :D

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 02.06.2011, 09:15 hod.

Ale Lyone, je rozdíl mezi itemem, kterej ti padá prakticky celej hell (například ctryptic axe) a itemem, kterej padá pouze v lokacích, který maj možnost dropnout top elite item (pit, mausoleum, maggot´s lair, baalova rezidence).

Pokud ti padne z nějakýho stojanu Cryptic Axe, tak je tam hodně vysoká pravděpodobnost, že ten stojan ten item bude dropovat i nadále, stačí si tam párkrát zajít a je to...

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.06.2011, 09:17 hod.

Lyon: Moje řeč :) Už asi měsíc všemožně, teatrálně běhám po celým Diablu, abych našel etheral Dusk Shroud (nejlépe 4 socket) na Fortitude. Ale nic :( Věřím tomu, že i kdybych to prošel od 1.aktu až po Cow Level, tak mi stejně nepadne. Já na toto prostě nemám luck jak ostatní.

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 02.06.2011, 09:21 hod.

Ještě jednou: LOWER KURAST stojany. Generuj mapu, dokud ti nezačne padat a garantuji ti, že padne (možná i Ormus :D ). Nedávno jsem zrovna Dusk Shroud dropoval a ethereal bez socketů (kostka ještě navýší base defense) padl během chvíle (štěstí bylo, že padl 86x ze 100 dropů).

Lyon
Gorebelly

Příspěvek od Lyon » 02.06.2011, 10:08 hod.

DD: narazim na to,ze mas,aspon podle screenu co davas,hodne velke stesti na drop.co potrebujes,to najdes.treba ten giant tresher nepotrebuju,ani cryptic axe,ale jsou predmety,ktere proste nejit nemuzu,i kdyz treba nejsou az tak vzacne.proste mam smulu.to same lower kurast runy,nechapu,jak tam nekdo muze dropnout ber.ja tam nikdy nenasel nic vyssiho nez gul.

darku: proc eth dush shroud?to je takovy problem se silou?ja standardne pouzival diamond mail a bonewave.prijde mi,ze maj nejlepsi pomer sila/defense

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 02.06.2011, 10:23 hod.

Tak jestli ti to na 10k runů přijde jako štěstí, no nevím.

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.06.2011, 11:14 hod.

DD: Jde o to, že postava, se kterou všechno hledám má perfektní mapu. K Thresh Socketovi, to mám 5 kroků, v LK mám 2 ohniště, k Andariel a Mephistovi, to mám taky co by kamenem dohodil a jelikož s Amou nemám Teleport, abych vše přeskočil, tak se mi té mapy nechce vzdávat a naběhat pak ke každýmu zase kilometry.

Lyon: To brnění půjde na Rogunu a rozdíl defense mezi Dusk Shroud a Diamond Mail je nějakých 20, což není nic extra. Ale i tak...elite etheral brnění jsem stejně neviděl sakra dlouho.

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 02.06.2011, 11:37 hod.

Tak za lepší drop to stojí ne?

Lyon
Gorebelly

Příspěvek od Lyon » 02.06.2011, 11:41 hod.

tak ja ted treba delal duress z eth diamond mail,ktery uz i melo 3 diry,takze to byla jasna volba.a mam jeste schovany eth bonewave.ale asi mas pravdu,ze eth elite brneni zas tak casto nepadaj.

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 22.07.2011, 09:20 hod.

já mam v LK vedle druhýho ohniště stojan, kde padá dusk shrout. Dokonce se mi tam povedlo dropnout super eth s obranou přes 800. U eth je ten superior bohužel kontraproduktivní, páč se nedá socketnout v kostce, a tedy se neuplatí ten skvělej bug
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“