Jaký vybrat realm
Moderátor:Dark_Deamon
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, chtěl bych poradit.
Jaký je podle vás v momentální době nejlepší realm na hraní? Popřípadě jestli jsou na nějakých realmech mody. Díky za odpověď.
Jaký je podle vás v momentální době nejlepší realm na hraní? Popřípadě jestli jsou na nějakých realmech mody. Díky za odpověď.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Re: Jaký vybrat realm
já bych v tom měl asi docela jasno.....
ty dva servery udělali nádhernou reklamu, která na mě zapůsobyla..sice na AHG myslím není moc podporovaný mulení a je tam špatnej drop run..ale já bych tam šel..
ty dva servery udělali nádhernou reklamu, která na mě zapůsobyla..sice na AHG myslím není moc podporovaný mulení a je tam špatnej drop run..ale já bych tam šel..
Ja doporucuju Pandoricu:)
co je na normalnim dropu spatneho ? a vdzy sem na ahg mohl mulit jak sme chtel ...Welwet píše:já bych v tom měl asi docela jasno.....
D3Pedia.cz
AJey: špatné je to, že na všech serverech co za poslední rok byli..byl drop co je na 1.13..to je na tom špatné, že na AHG není..
a tuším mulení tam je omezený nějakým levelem ne?
to ze nedostanes vse hned je v poradku ( normalni drop run - i tak byl mitne navysen ale ne jako v 113 ) a ze ma muleni omezeny lvl neznamena ze nemuzes mulitWelwet píše:AJey: špatné je to, že na všech serverech co za poslední rok byli..byl drop co je na 1.13..to je na tom špatné, že na AHG není..
proste musis hrat abys neco mel a to je jen a jen spravne
D3Pedia.cz
jóo ale podle mě je to špatný, ten drop run .
a nikd jsem nemulil..
ale stop..ať tu zas není bordel..
a nikd jsem nemulil..
ale stop..ať tu zas není bordel..
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Na rune drop jsem zvyklej z 1.10 a absolutně netušim co je to muleni takže tedy něco vyzkouším, díky za odpovědi.Welwet píše:...ten drop run ...a nikd jsem nemulil....
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
proste tahas vic postav najednou az na hell za ucelem Q v 3 actu Hellforge ale i kvuli zachovani nejake te economy se zavedl lvl 41 pro to kladivko kterym to nicics
v 113 je oficialne o 1000% zvednuty drop run - pokud se nepletu
v 113 je oficialne o 1000% zvednuty drop run - pokud se nepletu
D3Pedia.cz
ahoj,Programos píše:Ahoj, chtěl bych poradit.
Jaký je podle vás v momentální době nejlepší realm na hraní?
ja bych ti doporučil taky pandoricu. je to nový server, který startoval ted v patek, takže tam všichni začali s ničim a změny oproti D2 jsou tam minimalní.
Jen taková mini drobnost: 4. aktu To aby to nemátlo.AJey píše:proste tahas vic postav najednou az na hell za ucelem Q v 3 actu Hellforge
HC grál: 537/516 (-21)