Diskuze na téma Diablo realm jako za starých časů

Vše co se týká Diablo II realmů

Moderátor:Dark_Deamon

Scooby
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Diskuze na téma Diablo realm jako za starých časů

Příspěvek od Scooby » 07.09.2011, 09:37 hod.

lazarus píše:narazal som na tvoje ceny nie na to kto ma co...
na druhej strane nemozes cakat od novacika ktory je na serveri 1-2dni ze bude nakupovat veci a platit runami (za predpokladu ze hf mu neda nic)-taku zmenu ani nechcem, ale je mi jasne ze to by bol ideal pre teba, aby si im tiez mohol za to "malo" predavat veci :wave:
Vždy se najde nějaké tele, co slova úplně překroutí.. Nic neprodavám za draho až na CTA bo6, anihil 20 19 a Soso torchy 20/XX .. protože to tam prostě tu cenu má a dolu s ní nepůjdu, když je o to zájem...
Nevím proč rozjíždíš OT.. pokud vím, řeší se tu úplně něco jiného.

Podlě mě nejlepší řešení by bylo zvednout drop low run Pul-Gul a to všechno vyřeší. Nic víc.
To, že člověk je samotář a chce si hrát sám bez ostatních... to je podle mě jeho věc.. Já takový nejsem a napojuju víc postav leda když rozjíždím nějaký baal run nebo expím v noci kdy nikdo nikde není ( a stejně to vždy brzo zabalím). Když si chce někdo hrát nudnou hru sám + 7 mul...Ať si to hraje když ho to "baví"... Jen by bylo dobré, aby se zobrazovaly i full hry a hry s hesly ... ať tam samozřejmě nejde join.. ale ať je přehled kolik zrovna hraje lidí.

tallrasha
Quill Rat
BattleTag:tallrasha#2132

Příspěvek od tallrasha » 07.09.2011, 12:12 hod.

Scooby píše:

Navíc vyvstává u té redukce na 2 postavy na člověka další problém. A to na HC. Podlě mě by tahle změna zabila už i tak malou HC komunitu.

Co se tyka toho prisunu middle run tak me napadlo pohrat si s nastavenim 2. ukolu z 5.aktu. Treba takto: normal - ral ort tal, nm - lum ko fal, hell - lem pul um. A mas prisun middle run jai vysitej.
na Hc hraje prostě vždy mín lidí s tím nic nenaděláš. a co se týče přísunu run ral a tal, tak díky za ten quest v 5a... sehnat někdy 20 ralek je problém a to i když nabízíš celkem solidní runy za ně :)
Scooby píše: Jen by bylo dobré, aby se zobrazovaly i full hry a hry s hesly ... ať tam samozřejmě nejde join.. ale ať je přehled kolik zrovna hraje lidí.
na AHG neni /con ?

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 07.09.2011, 16:06 hod.

kompromisy nikdy nejdou udelat. Kor v D2 kde tech stylu hrani je takovy mnozstvi ze neni realny vymyslet kompromis. Udelejte proste CZ BN. Zadny upravy, zadny patche zadny zmeny. Proste server kterej bude kopií BN...jediný o čem bych dal hlasovat je jesli by server jel na 1.11b nebo 1.13 (z duvodu ze si hodne hracu mysli ze 1.13 je velkej krok mimo)...a at uz se odhlasuje jakákoli verze, tak ta by se přijala se všemi jejímy klady i zápory. Na BN je stále spousta hráčů a asi to funguje dobře. Já sem si koupil hru "Diablo 2 Lord of Destruction" a ne hru "Diablo 2 Hra plná změn".

Jediným řešením by ale podle mě bylo uskutečnit to na AHG. je to jednoduchý. at se to lidem líbí nebo ne, Antik(chcete-li ahg) je jedinej životaschopnej server co se týče technickýho zázemí. Jakejkoli novej server driv nebo pozdeji skonci kvuli lagum(spatny technický zázemí). vyresený by byl multilogin, vyreseno by bylo mulení (je stále povoleno na BN? je tak je to asi správně)...

Proste Nahodit original 1.11b/1.13 se sim dobrym i spatnym co prinasi...tot muj nazor na vzkriseni D2...*A*

Scooby
Quill Rat

Příspěvek od Scooby » 07.09.2011, 16:28 hod.

Attia píše:kompromisy nikdy nejdou udelat. Kor v D2 kde tech stylu hrani je takovy mnozstvi ze neni realny vymyslet kompromis. Udelejte proste CZ BN. Zadny upravy, zadny patche zadny zmeny. Proste server kterej bude kopií BN...jediný o čem bych dal hlasovat je jesli by server jel na 1.11b nebo 1.13 (z duvodu ze si hodne hracu mysli ze 1.13 je velkej krok mimo)...a at uz se odhlasuje jakákoli verze, tak ta by se přijala se všemi jejímy klady i zápory. Na BN je stále spousta hráčů a asi to funguje dobře. Já sem si koupil hru "Diablo 2 Lord of Destruction" a ne hru "Diablo 2 Hra plná změn".

Jediným řešením by ale podle mě bylo uskutečnit to na AHG. je to jednoduchý. at se to lidem líbí nebo ne, Antik(chcete-li ahg) je jedinej životaschopnej server co se týče technickýho zázemí. Jakejkoli novej server driv nebo pozdeji skonci kvuli lagum(spatny technický zázemí). vyresený by byl multilogin, vyreseno by bylo mulení (je stále povoleno na BN? je tak je to asi správně)...

Proste Nahodit original 1.11b/1.13 se sim dobrym i spatnym co prinasi...tot muj nazor na vzkriseni D2...*A*
No jo, ale tam mají o dost víc lidí a nemají k dispozici cca 30 stalých hráčů a 50 dalších svátečních / nováčků
Tam nerozjizdis sám třeba pul hodiny napojovaním postav baal hell než dorazí konečně někdo, kdo chce taky expit
To je jako bys chtel turnaj pro 4 teamy upravovat podle turnaje pro 16.
Když nemáš aspoň trochu podobné podmínky a hlavně ten počet lidí,tak nemůžeš mít stejný systém i když jde o stejnou věc...
To už bys to rovnou mohl přesunout celé na ofic.. tech par korun na originálku lidi najdou a udělat tam nejakej CZ SK Diablo 2 kanál .. to vyjde nastejno.

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 07.09.2011, 16:50 hod.

to vycházíš z momentální situace. Osobně věřím tomu že omezení multiloginu hodně otevře hru pro hraní v partě. Napíšu jak si myslím že postupuje nováček v D2.

-nainstaluje hru a logne se do hry (pominu problémy s instalováním patchů a tech správných verzí pro danej server kterej ma samozrejme kazdej jinej)

- logne se na chat a uvidí 3 public hry "N chant - 6 hracu na lvl 1 a jeden na lvl9", "Ance pls - 6 hracu na lvl1 jeden hrac lvl20+" a "prehoz se dvema hraci"

- logne se do první, pozdraví a první co uslysi je "mas chant? ne tak vypadni at mi nedrzis misto pro chantku", logne druhou hru a uslysi "rushnes me? ne? tak vypadni ja cekam na rush", logne se do treti kde chvili sleduje jak se porad odpojuje a pripojuje nejaka postava...nez staci pozdravit dotycnej napise "Nic neber to je moje jinak te nahlasim a dostanes BAN"

- novacek se zmatene odpoji a zalozi hru s nazvem "start lvl1"...behem 5. minut se prihlasi asi 10 hracua zepta se jestli jede s chantem...jakmile zjisti ze ne, odlognou a dou dal cekat do zamulovany hry...

- typek to vydrzi, udela nejakej level (sam) nejakou dobu hraje (sam) a celou dobu premysli proc hraje multiplayer a ne single...dojde az na hell, nejakym zpusobem ho dojede az k baalovi a logne se do hry Bh2 kde uz asi 19minut vsichni stoji a cekaj kdo to probehne/proporti...typek se teda zamysli, vejde do WP, nejakym zpusobem se dostane do throne(mezitim slysi radu nadávek ze je pomalej at si pohne atd)...bohuzel ho dole obklici soulove a tak tak da port a utece do mesta...mezitim pulka lidi chcipne pod naporem soulu, typka vyfakujou nadaji mu do lam a ja nvm co. Typek odlogne a uz se nepripoji...

Garantuju ti ze tohle je vetsinový případ nováčků...tim ze nevidi zadny public hry narazi jen na tyhle PLSáky, protoze dobri hraci jsou v private hrach...proto si mylsim ze by CZ BN moh mit uspech...*A*

jen dodám: jakýkoli zmeny tu navrhovaná je pořád to stejný dokola...zvysis runy odejde polovina, snizis runy odejde druha...ja si myslim ze kompromis NELZE udelat...ne v D2...*A*

Doufam ze posledni edit: malý počet hráčů ma jediný mínus...malý počet mid run...to se da resit soutezema mimo D2...na forku/na chatu rozjedes znalostni souteze z dejepisu/zemepisu a ja nvm co vsechno a jako vyhry das mid runy...1) ziskas tim prisun mid run, 2) das moznost ziskat je i tem co nejsou blazni a obcas chodi spat a 3) hraci se dozvi i uzitecny veci..tohle je jen zlomek moznosti jak dat mid runy do obehu...*A*

Scooby
Quill Rat

Příspěvek od Scooby » 07.09.2011, 17:14 hod.

Attia píše:to vycházíš z momentální situace. Osobně věřím tomu že omezení multiloginu hodně otevře hru pro hraní v partě. Napíšu jak si myslím že postupuje nováček v D2.

-nainstaluje hru a logne se do hry (pominu problémy s instalováním patchů a tech správných verzí pro danej server kterej ma samozrejme kazdej jinej)

- logne se na chat a uvidí 3 public hry "N chant - 6 hracu na lvl 1 a jeden na lvl9", "Ance pls - 6 hracu na lvl1 jeden hrac lvl20+" a "prehoz se dvema hraci"

- logne se do první, pozdraví a první co uslysi je "mas chant? ne tak vypadni at mi nedrzis misto pro chantku", logne druhou hru a uslysi "rushnes me? ne? tak vypadni ja cekam na rush", logne se do treti kde chvili sleduje jak se porad odpojuje a pripojuje nejaka postava...nez staci pozdravit dotycnej napise "Nic neber to je moje jinak te nahlasim a dostanes BAN"

- novacek se zmatene odpoji a zalozi hru s nazvem "start lvl1"...behem 5. minut se prihlasi asi 10 hracua zepta se jestli jede s chantem...jakmile zjisti ze ne, odlognou a dou dal cekat do zamulovany hry...

- typek to vydrzi, udela nejakej level (sam) nejakou dobu hraje (sam) a celou dobu premysli proc hraje multiplayer a ne single...dojde az na hell, nejakym zpusobem ho dojede az k baalovi a logne se do hry Bh2 kde uz asi 19minut vsichni stoji a cekaj kdo to probehne/proporti...typek se teda zamysli, vejde do WP, nejakym zpusobem se dostane do throne(mezitim slysi radu nadávek ze je pomalej at si pohne atd)...bohuzel ho dole obklici soulove a tak tak da port a utece do mesta...mezitim pulka lidi chcipne pod naporem soulu, typka vyfakujou nadaji mu do lam a ja nvm co. Typek odlogne a uz se nepripoji...

Garantuju ti ze tohle je vetsinový případ nováčků...tim ze nevidi zadny public hry narazi jen na tyhle PLSáky, protoze dobri hraci jsou v private hrach...proto si mylsim ze by CZ BN moh mit uspech...*A*

jen dodám: jakýkoli zmeny tu navrhovaná je pořád to stejný dokola...zvysis runy odejde polovina, snizis runy odejde druha...ja si myslim ze kompromis NELZE udelat...ne v D2...*A*
Má to něco do sebe, ale když prijde ke me do hry novacek, sám mu vzdy neco dam free a kdyz se na neco pta, rad poradim.. privatky si nezakladam,max na ut.
Hraju verejne.. a je nas tu takovych vic.
V každé hře najdeš partu namyšlenců, kteří ví, a nebo si to aspoň myslí,že hrajou líp a dávají to najevo ostatním a dělají privát hry. To je normální.
Btw nemyslím, že tím, že místo Lemky za měsíc hraní když ti padne třeba gul um pul by měl server mít nějaký odliv hráčů jinam... to ani náhodou, není to žádná rapidní změna a uvítá to tu každý.

tallrasha
Quill Rat
BattleTag:tallrasha#2132

Příspěvek od tallrasha » 07.09.2011, 17:19 hod.

Attia píše: Zadny upravy, zadny patche zadny zmeny. Proste server kterej bude kopií BN...jediný o čem bych dal hlasovat je jesli by server jel na 1.11b nebo 1.13 (z duvodu ze si hodne hracu mysli ze 1.13 je velkej krok mimo)...a at uz se odhlasuje jakákoli verze, tak ta by se přijala se všemi jejímy klady i zápory. Na BN je stále spousta hráčů a asi to funguje dobře. Já sem si koupil hru "Diablo 2 Lord of Destruction" a ne hru "Diablo 2 Hra plná změn".

tak toto já osobně považuju za hodnotný názor, který postnul někdo kdo má přehled a dokáže nad problémem přemýšlet :)

jinak podotýkám, že na bn si můžes legálně zahrát s multiloginem pouze, pokud vlastníš vice jak 1 klíč od clasiku a lod tedy 4xkliče ke hre. a samozřejmě nesmíš používat loader - tedy musíš mít vice jak jeden počítač, aby se tvoje hraní dalo posuzovat jako legál.

jinak k tomu servru... může jich být i více s AHG nevyjímaje. jeden realm a vice servru - to je no problemo.

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 07.09.2011, 17:23 hod.

@ Scooby: a co je podle tebe problem male komunity hracu? podle me to neni ani maly pocet run ani omezeni hf ani zadny jiny zmeny...celym a jedinym problemem je podle me to co tu neil pise od zacatku a to je hrani v private hrach...driv bylo malo powergameru(pokud fungoval multilogin) dnes kazdej kdo trochu ovlada D2 si spocita ze nejlepsi je namulovat hru a jet sam...at uz kvuli exp, tak i kvuli dropu atd...omezeni multiloginu podle me vyresi vse a vubec ale VUBEC bych se nebal ho omezit na 1login 1acc...a problem s hight runama nemuze nastat kdyz mas povoleny muleni + k tomu nahozenej patch 1.13...

navic patch 1.13 at se to lidem libi nebo ne je vetsi lakadlo pro novacky na HC scene kvuli odstraneni IM...nevidim jedinej duvod v cem by bylo CZSK BN problemovy...:-) *A*

Scooby
Quill Rat

Příspěvek od Scooby » 07.09.2011, 17:44 hod.

Attia píše:@ Scooby: a co je podle tebe problem male komunity hracu? podle me to neni ani maly pocet run ani omezeni hf ani zadny jiny zmeny...celym a jedinym problemem je podle me to co tu neil pise od zacatku a to je hrani v private hrach...driv bylo malo powergameru(pokud fungoval multilogin) dnes kazdej kdo trochu ovlada D2 si spocita ze nejlepsi je namulovat hru a jet sam...at uz kvuli exp, tak i kvuli dropu atd...omezeni multiloginu podle me vyresi vse a vubec ale VUBEC bych se nebal ho omezit na 1login 1acc...a problem s hight runama nemuze nastat kdyz mas povoleny muleni + k tomu nahozenej patch 1.13...

navic patch 1.13 at se to lidem libi nebo ne je vetsi lakadlo pro novacky na HC scene kvuli odstraneni IM...nevidim jedinej duvod v cem by bylo CZSK BN problemovy...:-) *A*
Když jsem vlezl poprvé na online D2 ocekaval jsem "single", kde je s kym pokecat a vymenit itemy co najdu pro jine postavy.. misto toho jsem prisel do hry, kde jsou samá ulehčení jako chantky, BO barbari, a patche co tu hru mega urychlují i zlehčují a z itemů tu nikdo nic neocení jako když člověk něco našel na singlu. Takže nejvíc co se momentálně podobá singlu jaký já znám je tu HC.
Aby patche vypínaly kouzla, tak typická pro Diablo, to už je podle mě zprominutím ulehčená s*ačka a ne Diablo 2 jak ho známe. Já a hafo lidí ho dohrálo a naexpilo na krásné levely i bez imba itemu a BHček co jsou tady při online hraní k dispozici. Tak mi necpi další patch co to ještě víc zlehčuje.

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 07.09.2011, 17:59 hod.

jeeeeeeeeeeej to je zas někdo bručoun...ja ti ho necpu...a jesli jo zkopíruj mi ze ti ho nutim a ja se ti milerád omluvim. Osobne taky nemám rád patch 1.13, jen sem rek ze je pro spoustu nováčků co chteji hrat HC priznivejsi kvuli omezeni IM kletby (nerikam ze to chci ale ze se o tom muze hlasovat) protoze je spousta hracu kteri preferuji 1.13 (jeste jednou JA NE a nenutim ti ho tak se hned nenasirej)...

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 07.09.2011, 22:19 hod.

Scooby: ulehčené?? na realmu někdy někdo řešil jestli je něco obtížné..? pokud někdo chodí diabla, tak ok, jednou dvakrát potřebuju se rushnout, nebo to prostě projít....použije Bersekr,..ale jinak právě to není o tom o čem tu mluvíte..o sólo..tak zavolám kamoše s blizznou a není co řešit ne? :) a pokud nějakej meele char runuje diabla nebo chaos sanctuary-tak je to bersekr baba, hammerdin a podobně....tím nechcu říct že jsem takovej znalec, ale že rozhodně 1.13 hru neulehčuje, pouze opravuje bugy, vyvažuje charaktery a zlepšuje drop run...jestliže něčemu chceš říkat s*ač, připrav si lepší argumenty.. ;)

Stalky
Quill Rat

Příspěvek od Stalky » 09.09.2011, 08:10 hod.

Bohužel nevím jak jste o tom nějak diskutovali nebo si nadávali přez PM ale co jsem vše pročítal tak má bejt nastavený Rune drop 1.13 ale v žádném případě ne patch 1.13 jako takový..a možná i kvuli těmto nedorozuměním tu pak vznikají nesmyslné hádky a nadávky.
Smrt člověka je tragédie, smrt milionu je statistika.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 09.09.2011, 09:59 hod.

Jóo tak to pardon, já opravdu reagoval jen na ten patch 1.13..;)

Stalky
Quill Rat

Příspěvek od Stalky » 09.09.2011, 12:36 hod.

Tak mě se omlouvat nemusíš.. mě si tim nic nezpůsobil já jen že si tu pak nadáváte zbytečně a nesmyslně si takhle děláte nepřátele
Smrt člověka je tragédie, smrt milionu je statistika.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Luke5
Quill Rat

Příspěvek od Luke5 » 09.09.2011, 20:00 hod.

Takže nejvíc co se momentálně podobá singlu jaký já znám je tu HC.
jen tak mimochodem nevim co tobe na tom pripada jaku super singl kdyz sis prvni char udelal s chantem a bo a jeste ses nechal rushnout :D .... tolik k tomu super poctivimu hrani ;)

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 09.09.2011, 20:08 hod.

Luke5: projeď si svoje příspěvky a promaž si vulgarismy, nějakej se tam určitě najde!

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 10.09.2011, 22:21 hod.

@ Luke5: +1 :-D

jen bych dodal ze i chantky, bo barbari i rushe, to vse patri k diablu jak ho zname ale je z SP ale z MP...to co meni diablo nekam kam ho nezname nejsou chanty a rushe ale jsou to programky na multijoin, maphacky, boty, hacky apod...takze kdyz uz bych se bavil jak vratit D2 jeho kouzlo tak 1join na 1acc a zakazany jakykoli formy MH...s tim MH to samozrejme je asi nerealny v dnesni dobe, ale 1join na 1acc bych osobne uvital a asi bych i zacal hrat protoze mi to prijde jako nej zalezitost co by sla pro D komunitu udelat co se tyce ztmeleni hracu...*A*

Luke5
Quill Rat

Příspěvek od Luke5 » 10.09.2011, 23:13 hod.

hmm log na 1 char je zase nuda pořád někoho "prudit" s přehozem.... sice máš dost lidí který ti věci neukradnou ale prostě pořád někoho otravovat...

EDIT: ješte zkus si představit situaci, kdy ti během hodiny řeknou 3-4 lidi, jestli jim počkáš ve hře na prehoz - moje nálada po prvních 2: celej žhavej !

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 10.09.2011, 23:21 hod.

proto si myslim ze neil celou dobu navrhoval max 2 logy...coz je asi optimalni ale porad to nesplni tak uplne ucel...aspon z myho pohledu...ti lepsi hraci stejne hrajou po 3-4 lidech a kazdej jednu mulu tzn ze ve ctyrech si zase hodi provate Bh a pojede se uplne stejne dal...:-)

druha vec je co si zada trh...jestli uz je D2 scena tak zblbla tak myslim ze shana o vraceni nejakych puvodnich hodnost se budou rovnat spise krachu nez povzbuzeni...

Luke5
Quill Rat

Příspěvek od Luke5 » 10.09.2011, 23:44 hod.

ale i tak z toho vzejde aspoň že 4 >2 (nebo 1)

Odpovědět

Zpět na „Realmy“