Avalon 2

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:
Re: Avalon 2

Příspěvek od Milion » 01.02.2010, 15:13 hod.

čistíš to tam celé nebo se snažíš najít Devila a ostatní potvory necháváš být (což se mi zdá dost nemožné :)

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 01.02.2010, 15:16 hod.

čistím to celé...kvůli kódům, samozřejmě. Avalon mě láká a už je tak blízko :D

Jde to vyčistit v pohodě, jen se portuj opatrně, aby ti hned nesejmuli merce. pak to jde ztuha...ale jde to pomocí Death curse a CE, neublížíš ale Mutilated Dead a Ashy pet taky ne, ty však sejmeš nějakým magic spellem (bone spiritem).

Jendoslav
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...

Příspěvek od Jendoslav » 01.02.2010, 18:43 hod.

Zadost o radu jak dal:
rozjel jsem assku a po Grammove rade jsem rozjel tu blade fury assku v kombinaci s Claws of Thunder, mam ji na 99lvl a bez potizi vybiju v 5aktu infernal pit, abbadon i pit of acheron mam celkem slusne vybaveni:

4ks z 5ti setovku Fury of Power ... chybi mi jen Fury Hands (nevim zda je to prsten ci rukavice) to pouzivam na Blade fury kde mam maximalku dmg na 29k (4x 500% dmg enhanced + 770 str + 770 dex + 50% life stolen per hit)

na switchi mam unikaty co mi davaji sumasumarum i s hellfire torchem 60lvl dragon claws a Claws of Thunder to mi dava pres 60k dmg

+ mraky theowiki kde hlavne pouzivam 95% chance to 11lvl decrepify when striking dost mi to pomaha + convi

nevim jestli je to malo nebo akorat to dmg te me assky, ale ted mam problem ze proste s tim nedam ty tezsi uberlvl jako drift, countess ... kde je trochu lepsi pravdepodobnost dropu fragmentu a sutru

z uberbossu dam jedineho a to DB jinak se nechytam

Merce mam s fana aurou z hellu s unique vybavou dava 36k dmg - u nej je zajimave ze ma zbran co dava 28lvl might when equiped ALE nepouziva ji nebo proste se nevyvola :(

Rad bych slysel vase rady jak se pohnout treba v driften cave nebo u countess co delam blbe zkousel jsem ruzne kombinace utoku s Cloak of shadow ci misto decrepify castit Lower resist ale nedari se a posledni vec hraju samo na SP jinak ani nemohu
Naposledy upravil(a) Jendoslav dne 02.02.2010, 08:55 hod., celkem upraveno 1 x.
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Obrázek Obrázek Obrázek

Halen
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 01.02.2010, 22:42 hod.

Přetečení životů už neřeším. Mám je cca 36k a málokdy se stane, abych spadl pod 32768 a baňka životů mi zčervenala. Kdybych přetečení řešil, musel bych vyházet spoustu dobrých věcí a to nechci. A convi řeším jewelem v hůlce Leah - přepíše původní auru a to nevadí, i tak mi běhá dost rychle.
Obrázek

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 02.02.2010, 10:24 hod.

Aha...trošku to vylepším...Ale i tak mám svýho summonera omg boost.

Toy: nevím, jestli je pro mne tato helma zrovna dobrou volbou, když mám bone spirit na 110 levelu a výš už to nejde, takže jedinej bonus je level 2 superkonva, je to však lepší volba než MoK? No nevím...spíš půjdu do obojího. Surovin mám tolik, že nevím co stím a ke Golden Amuletu se můžu kdykoliv vrátit.

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 02.02.2010, 13:22 hod.

Tak tady se řeší teď takový problémy jo :?: :Diablo
To já, jak je to u mě zvykem, jdu stále proti proudu. Ještě jsem ani nezabíjel Andariel a už jsem si to pomale sunul Tristramem. Až na Dark Brothera jsem ho celý roztrhal. A ač se to vzhledem k síle přidaných předmětů zdá směšný, schoval jsem si Azurewrath. Tenhle unikát je, jak jsem zjistil posléze, přímo stvořenej pro Burial Ground. Díky tomu tam občas zažívám nudu a občas hodím nějaký ten kamikaze nájezd. Získávat tělo zavalené hordou nemrtvých je super zábava. :Diablo Bude to znít zvláštně, ale je to jediná věc, co mě na Softcore hraní baví...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 02.02.2010, 14:14 hod.

Marast: tak ty těch úchylek máš více? Jak já bych rád umíral...že bych chodil se summonerem bez koster? :D

Evil
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evil » 02.02.2010, 16:23 hod.

Asi začnu používat s bonerem poison :D Jinak já jako amulet dávám spíš ze setu sorcerrers harrnes, dává mi absorbci, myslim že životy, all skills neřeším :)
Jinak, te´d nebudu v noci spát, dkoud neseženu k Punisherovi i tu krásnou helmičku :D
Na kolik se zvedne dmg s tím 50 mastery? Zatím mám 207k, což je maximum, takže su zvědavej :)

Jendoslav
Doom Knight

Příspěvek od Jendoslav » 02.02.2010, 18:03 hod.

to mi vazne nikdo neporadi ??? jako ja vim ze tady skoro vsichni jedou nekry a sosy nebo javy a asska je z obliga, ale aspon nejakej tip ci figl ?? jak se dohrabat k sutrum a fragmentum s touhle postavou ??
NecroSummoner - SP 1.10
Obrázek Obrázek Obrázek

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 02.02.2010, 18:33 hod.

Jako hrozně rád bych ti něco poradil, ale jedna hraju za druida a také nejsem ve fázi kdy získávam kvanta Avalonianů apod. Jistě to ale bude kuřba jako hrom :!: :twisted:
Furious Hand jsou rukavice. Ty totiž nosím taky. Co se týče toho žoldáka a jeho zbraně, jednou se to tady už řešilo. Podívej se pár stran zpět.
Myslím si, že je potřeba mít skvělé resisty, co největší redukci poškození podpořené co největším procentem absorbcí. Nic co by tu nebylo zmíněno.
A v poslední řadě si uvědom na co u tohoto módu pořád jako SP hráč zapomínáš. Na viděnou Jendo. :waving:

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 02.02.2010, 23:19 hod.

inf pit by si měl zvládnout, určitě používej fade...

Evil: na lvl 110 mastery je to 459k spirit, 270k spear a 61k teeth...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Jendoslav
Doom Knight

Příspěvek od Jendoslav » 03.02.2010, 17:07 hod.

Marast: prosim nenech me hadat .... na co zapominam ?? Pls kde ti vypadli ty rukavice Fury hands ?? me vsechno vypadlo v Burial grounds

Gramm: Inf Pit zvladam o hodne jednodusejc na P3 až P5 nez treba Pit of Acheron
Fade jsem tez zkousel a nic moc nebo respektive v tom fofru co me zabili to bylo tarka bez efektu. Takze rada je ze mam runovat Inf pit ? taky me napadlo ze ten build co vydal Hefo byl hratelny asi kdyz to padalo vic dokud si to neomezil ten drop kamenu a fragu .... no uvidime jeste mam do 110lvl hafo casu tak se snad podari
NecroSummoner - SP 1.10
Obrázek Obrázek Obrázek

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 03.02.2010, 20:09 hod.

Zapomínáš na fakt, kterej tu Gramm při první příležitosti zmiňoval. Některý lokace sám prostě nedáš. Nebo jen s velkýma obtížema. Důraz na hru v partě :!:
Furious Hand jsem shodou okolností našel po Durielovi na hell. Set Power of Fury budu muset časem zrušit. Ten štít mi zkazil celý dojem. Nenašel jsem sice ještě kompletní sadu, ale pro mou postavu to není ono.

Jendoslav
Doom Knight

Příspěvek od Jendoslav » 04.02.2010, 11:42 hod.

Marast: dobre muze byt ale ja reagoval na toto (nize uvedene na webu D2LoD) a Gramm mi taky tou svoji tajnou reci rekl ze by to mohlo jit nebo jsem to blbe pochopil .... asi se budu muset obratit primo na HEFA

Táto assassinka je velmi silná hlavne proti bossom. Má vysoký Crushing Blow a Deadly Strike spolu s 25% Chance na Life Tap on Striking, je skoro nesmrtelná. Zo základnou výbavou dá bez problémov Dark Brothera, Abbadon, Burial Grounds, Pit of Acheron a s uber výbavou dá všetko až na fyzicky imunné monstra, ktoré môžu robit problémy, ale tie zabijeme s Claws of Thunder
NecroSummoner - SP 1.10
Obrázek Obrázek Obrázek

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 05.02.2010, 07:50 hod.

Jendo, musíš ale počítat s tím, že se Avalon neustále posouvá někam jinam a některé nové ulevely ti mohou dělat značné problémy. Podle mého názoru neexistuje postava, se kterou bys dával všechno, např The Crypt jsou monstra, která nesejmeš ani physic ani elemental dmg...např ashy pet. Dostat se na úroveň, aby jsi dával víceméně všechno, je takřka nemožné (ale jde to).
Vem si mého summonera, Dávám Kryptu během několika minut i s Devilem, ale Icy Cellar je pro mě na půl hodiny a ještě k tomu přicházím díky pierce dmg o kostry jak na běžícím pásu. Podobně jsem tomu v mausoleu, kde se musím neustále portovat a vyhýbat se problematickým potvorám (což velmi nerad dělám), a to jsem ještě nenavštívil Avalon. No a co se týká výbavy, tak tam už se moc dopředu posunovat nemůžu...vyměním jen Golden Amulet za Mark of The Krogoth a Black Round za Z. gift for Grammator.
Víš co, mám assku na 82 lvl. Zaměřím se na ni a dám ti vědět, jo? Ozvu se ti. :twisted:

Sarevok
Wraith

Příspěvek od Sarevok » 05.02.2010, 12:26 hod.

damagedeath >>> tak si este nenasiel vsetky kody ked si nebol v avalone? mne sa tiez posledne dni na SP vobec nedari. minuly tyzden mi padali 2 kody za jeden crypt run (samozrejme furt tie co mam) a teraz jeden za tyzden a samozrejme zasa ten co mam. potrebujem jednu cast z B a jednu cast z C aby som mohol vyhlasit ze som zomrel hrdinskou smrtou v avalone :lol: no nie a nie ich najst, akonahle bude misia splnena na SP, zasa sa budem trapit na realme. nemozem si pomoct. mna vzdy diablo viac bavilo na singli. nik mi tam nezavadzia a nerobi problemy, nemam lag... no ani pomoci sa ziadnej nedockam :)

Jendoslav
Doom Knight

Příspěvek od Jendoslav » 06.02.2010, 20:12 hod.

tak se mi povedlo uspesne downgradovat patch 1.12 na 1.10 bez reinstalace D2LoD na domacim PC s moznosti si zahrat na Bnetu s vama tak az vytrenim postavu tak snad s Vami dobyji Avalon ... nekdy a jestli me vubec nekdo bude chtit :wink:
NecroSummoner - SP 1.10
Obrázek Obrázek Obrázek

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 06.02.2010, 21:42 hod.

Co takhle zahrát od začátku :?: :twisted: Klidně bych to s tebou rozjel třebas po Hamachi. :arrow:

Hefko
Quill Rat
BattleTag:Hefko#2171

Příspěvek od Hefko » 07.02.2010, 07:42 hod.

To Jendoslav : K tej asske - je to ešte z doby kedy tam neboli niektoré itemy, teraz je ich potreba nahradiť :) napr. Tharr helma je veľmi potrebná, potom MotK a je tu novž claw murderess takže je veľa vecí čo je treba zmeniť :)

To damagedeath: Na kódy je najlepšie mauzoleum (teda keď to tam summoner dáva) - mne tam padali kódy a to hlavne z murderess asi každú 3-4 hru :) , občas aj 2 naraz :)

Jendoslav
Doom Knight

Příspěvek od Jendoslav » 07.02.2010, 11:20 hod.

Hefko: tak to je dobry .... dik za info

Marast: tolik casu nemam bohuzel ..... rodinka je prednejsi, proto to hraju jen v praci a tam na realm nemuzu pres server
NecroSummoner - SP 1.10
Obrázek Obrázek Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Avalon“