Avalon 2

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
damagedeath
Zhar the Mad
Re: Avalon 2

Příspěvek od damagedeath » 05.01.2010, 09:53 hod.

Ten poměr je tam vyrovnanej, a ještě se stane, že ti z monstra nic nevypadne, zkus to na /players 3, 5, 7...jestli to teda dáš. Jinak šutry padaj dost ve stony tomb, já mám velký štěstí u Shadow demona, fragmenty padaj taky v infernal pit, ale ta šance je tam malá (momentálně mi to tam padá ale častěji než v Drifter Cavern...jinak včera mi padla druhá část Code A za Azure lorda.

Grammator: jaká je šance na drop kódů u Red Bulla a Karybduse?

Hefko
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hefko#2171

Příspěvek od Hefko » 05.01.2010, 10:59 hod.

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 05.01.2010, 11:42 hod.

Hezké pracovní rukavice. S tím by se dal dobře vytrhávat démonickej plevel :Diablo .

To DD: Jak to vypadá s tím připojením :?: :) Vím, že je realm off line. Co to zkusit přes Hamachi? Včera jsem si založil postavu a jsem teprv na začátku. Než se někdo ozve, projedu si 1. akt a pak se mrknu na Hamachi...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 05.01.2010, 12:25 hod.

Hamu mám zajeb...nou firewallem a jedinej kdo mi pomůže je administrátor, takže ještě musím chvíli počkat. Dám vědět.

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 05.01.2010, 12:30 hod.

to DD: mam bona s CE asi 25 yardu, takze potrebuju prvni dve mrtvoly a s tema vycistim tak 1/10 mapy.. jinak stony tomb/shadow/azure lord zatim nedavam.. bohuzel magic imune.. takze v tom je ten hacek, padaly by lepsi veci, kdybych mohl na lepsi bose, ktery ale bez lepsich veci nedam.. takze aspon takhle ze zacatku musim zevlit a hooooodne runovat aby neco padlo.. pak to bude lepsi :wink:

jinak ten drop:http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f=64&t=2660
Kupodivu mě to stále baví..

Jendoslav
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...

Příspěvek od Jendoslav » 05.01.2010, 12:49 hod.

juchu padla mi UM runa a stvoril jsem svuj prvni supercraft :)
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Obrázek Obrázek Obrázek

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 05.01.2010, 13:05 hod.

Vorvy: já se ptal na kódy, ne na šutry či fragmenty. Já mám už slušnou uber výbavu, ale chci poskládat amulet Mark of the Krogoth kvůli boost auře.

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 05.01.2010, 13:30 hod.

Jediné co jsem o kódech našel jsi už musel určitě číst, ale přesto to sem dám.
:arrow:
Cituji: "Kódy + Vnitřnosti

Na svých cestách můžete najít útržky kódů, padají z některých uber bossů a v Crypt. Každý kód má tři části, pokud je složíte v kostce, dostanete kód, který pak vložíte do obyčejného předmětu s jedním socketem, tím se kód odhalí. Kód je vlastně seznam ingrediencí do horadric cube, když se vám podaří dát do kostky správné věci, dostanete za každý kód jeden kus démona: Demon Eye, Demon Brain a Demon Heart. Pokud budete číst dál, zjistíte že tyhle tři věci jsou nutné pro složení např. Mark of the Krogoth."

Zdroj: http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... -mod-items

Mám ale dojem, že tu Gramm něco o kódech a jejich pravděpodobnosti vypadnutí už uváděl. Celkově je tenhle příspěvek možná zbytečný. Kdyžtak smažu...

Edit: Procházel jsem celé toto téma a ke kódům je tu toto: kódy dropnou z karybda, azure lorda, red bulla a v icy cellar...
Naposledy upravil(a) Marast dne 05.01.2010, 18:15 hod., celkem upraveno 1 x.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Jendoslav
Doom Knight
Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...

Příspěvek od Jendoslav » 05.01.2010, 13:55 hod.

Gramme pls ... to je nejaka ficurovinka ze kdyz chcipne merc tak prijde o vybavu i kdyz ho normalne ozivim ??????

Dotaz č.2 pro všechny
ma vliv pri vytvareni supercraftu vychozi vlastnosti magickeho predmetu at uz ilvl nebo neco jineho na vyslednou kvalitu supercraftu nebo je to o nahode ??
Naposledy upravil(a) Jendoslav dne 05.01.2010, 18:30 hod., celkem upraveno 2 x.
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Obrázek Obrázek Obrázek

Evil
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evil » 05.01.2010, 16:23 hod.

Já bych řek že to bude tím, že jsi mu dal věc náročnou na str a on ji pak neunesl. Není tohle náhodou ten str bug? ^^
Ou mimochodem, přišel jsem na strategii se kterou možná konečně dám DC. Jelikož s damage 150k uberu těm faallenům docela málo na sérii spiritů

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 05.01.2010, 17:30 hod.

jenda: mercové výbavu normálně maj, a neměl by jim vadit ani str bug... (můj merc ho má, občas umře ale s oživením nemám problém)...

DD: v tom tématu je i drop kódů...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

PepiC
Quill Rat

Příspěvek od PepiC » 05.01.2010, 17:45 hod.

PepiC píše:Cau, jaky level conviction ma poustni merc? nebo spis jak ho zjistim podle levelu?
pls rekni Gramme:)

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 05.01.2010, 19:38 hod.

no tak konecne cavern dropla.. udelal jsem tam 3 lvly (99-102), tak si predstavte kolik to bylo runu.. uz me boli ruka :D

Evil
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evil » 05.01.2010, 19:42 hod.

Nejsem Gramm, ale zkusim ti odpovědět pomocí logického myšlení, a´t už to dopadne dobře nebo ne :)
Conviction potřebuje lvl 30, max lvl skillu je 20 + all skills. Dejme tomu že tvůj merc má level 61= 30 až 50= 20lvl + all skills dejme tomu += conva lvl 26, ale nevim esi to tak je

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 05.01.2010, 19:47 hod.

no, netvrdim ze to vim, takze cekam na to ze me nekdo opravi.."zase"..ale to stoupani tam neni tolik.. kdysi mi tu nekdo daval kalkulator dmg pro necra, kde prave slo zjistit i lvl mercovi aury..

conva tam neni, je tam jen blessed aim a might, ale uz z toho si lze udelat obrazek ze narust nebude tak razantni a ze 20 lvl aury merc dosahne az kolem 95lvlu

http://tph.tuwien.ac.at/~gottwald/necro ... lator.html

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 05.01.2010, 20:48 hod.

Jo chlapi tady sou to všechno jen dohady,jak to je ví jenom Gramm...z normal dia se vycházet moc nedá.V Avalonu je všechno silnější a tak aby byla mercova aura užitečná tak by měl její lvl růst rychleji ale zase moh Gramm chtít větší různorodost merců a tak jim aury úmyslně neposilovat.... Jediná možnost jak to bez Gramma zjistit je porovnáváním o kolik merc sráží rezy.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 05.01.2010, 20:57 hod.

je to stejné jako ostatní aury...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Evil
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evil » 05.01.2010, 21:33 hod.

Konečně sem vybil Driftern cavern :D A je to v celku lehký :D stačí asi tři minuty bušit do dvou nebo tří devilkinů spiritem a jak postupně padají tak dávat CE, pak je vše během minuty vyčištěno, škoda že mi ještě nic nepadlo, už sa těším do lepších uberlvlů a na lepší věci ^^

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 05.01.2010, 22:18 hod.

tak s bonem je to tam celkem v pohode, opravdu je to jen o tom uloupat tak dve monstra a pak uz to jede samo.. s tim dropem tam je to nepredvidatelny.. nepada to casto, ale kdyz uz tak to stoji za to.. zrovna mi padl opasek +3 all skills :D .. nu a s kamenim?? uvidis sam, treba budes mit vetsi stesti nez ja.. me to tam proste nepada

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 06.01.2010, 07:58 hod.

Mě včera za celou dobu hraní (asi 12 runů Drifter, GQ, AL, Aron, Shadow D., Red Bull, DB, Stony Tomb1, 2, Karybdus, Infernal, Abb., Arachnid Lair...) a jen jeden obsidian.

Někdy to holt padá a někdy ne.

Jinak k těm aurám. Merc nemůže mít silnější auru než na 20 lvl. stejně jako u palacha to nedáte výš, dá se to zvýšit jen a jen + to all skills.
Takže když máte merce na convu, dáte mu "TŘEBA" brnění Leah se čtyřma dírama a dáte do nich po Fragmentech A, tak to dá zhruba + 13 to all skills, k tomu třeba helmu se třema dírama a zase tam nacpete fragmenty A, to máte dalších 6 a najednou máte konvu na lvl 39 a to už se super konvou a lower resist stojí opravdu za to, ale někde vám to stejně nepomůže.

Odpovědět

Zpět na „Avalon“