Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Rusty:Jo máš pravdu, ale třeba proto skoro nikdo nechodí na queen když dává kulový. Než jí sundám tak mám 3x drift, ale zase si lidi budou víc vážit šutrů a fragů
Miláček:U toho warlorda ti neporadim, ale Arreat už snad nedropuje fragy a šutry
Miláček:U toho warlorda ti neporadim, ale Arreat už snad nedropuje fragy a šutry
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Re: Avalon 2
Takhle vypadá Warlord v sérii fireballů o síle 150k, max FC, pod convi lvl15, cca -150% fire rezist na itemech. Je nesmrtelný a druhý skill sorcky, namaxovaný frozen orb, cca 5k damage úplně to samé. Podle C3PO má fire/cold na hodnotě -5% Takže, co s tím? BTW, on kdyby tam nepobíhal, šlo by aspoň posbírat věci ... Musel jsem utéct.
5k damage?? to ho lechtáš na noze kámo, i kdyby to bylo 50k, moc mu neubereš. Chce to pierce damage, -x% to res, convu, superconvu a možná se dostaneš na D
Mastery cold -230%, a je to frozen orb, ten mít 50k jaksi nemůže. Fire jsem popsal a pokud je tedy 150k FB, -150 fire pierce na itemech a conva 15lvl málo, pak nevím, co je dost. Imunní podle obrázku není, ve skutečnosti je.Evil píše:5k damage?? to ho lechtáš na noze kámo, i kdyby to bylo 50k, moc mu neubereš. Chce to pierce damage, -x% to res, convu, superconvu a možná se dostaneš na D
5k je vážně málo a pochybuju, že na avalonu má fo na max dmg pouhých 5k, i když sosnu s tímdle skillem sem ještě nejel. Když to tak vidím, má asi i absorbci a redukci, spíš ti to řekne Gramm
Taky bych měl dotaz: jaká je šance v % na drop kámenu na arreat summit?
Taky bych měl dotaz: jaká je šance v % na drop kámenu na arreat summit?
Určitě není FO 5k maximum, mám to jako záložní skill, když je něco imunní na fire. Postavičku jsem založil na ANETA opasku, která má charges level 40 meteor, který synergizuje FB a tím jsem ušetřil 23 bodů, které jsem místo do meteoru a prereq. skillů mohl použít jako synergii k FO. Výbavu mám primárně na fire damage, změnou gearu by šel FO určitě hodně přes 10k. On ale FO není JEDEN attack, ale je multiple - netuším, kolik jedna ta koule má těch "špiček", ale určitě víc než 10 a dobře umístěný FO teda dává v mém případě určitě víc než 50k/orb, uklohnil jsem s tím i Black dragony. Arreat summit - někde někdo napsal, že už tam žádné Avalon itemy nepadají a asi to tak bude, já spotřeboval 2x tome s portálama (100 ks=200 zabitých ančíků), modrých věcí se tam válelo jak hnoje ...
hele, gramme, kdyz je tedka snizenej ten drop fragmentu, jaka je teda sance na drop v infernal a drifter?
driv:infernal-fallen8000:1
drifter-11500:1
a co ted?
diky
driv:infernal-fallen8000:1
drifter-11500:1
a co ted?
diky
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Milacek: warlord má v monprop +200 all res, tzn abys mu vůbec snížil res, potřebuješ 200 fire pierce, ani to ti ale nepomůže, musel bys mít přes 300 pierce, sežeň si superconvu, pak už to půjde...
inf pit: 1:2600 že vůbec něco padne, 60% nodrop, 1:12005 na konkrétní šutr
drift: 1:5625 že vůbec něco padne, 60% nodrop, 1:45007 na konkrétní šutr
acheron: 1:6700 že vůbec něco padne, 66% nodrop, 1:26803 na konkrétní šutr
inf pit: 1:2600 že vůbec něco padne, 60% nodrop, 1:12005 na konkrétní šutr
drift: 1:5625 že vůbec něco padne, 60% nodrop, 1:45007 na konkrétní šutr
acheron: 1:6700 že vůbec něco padne, 66% nodrop, 1:26803 na konkrétní šutr
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Takže když mi teď někde padne šutr tak to budu šťastnej jak malej jarda u stromečku co?
V acheronu se taky dropujou šutry?
hustý, to jsem nevěděl.
diky
hustý, to jsem nevěděl.
diky
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
v inf pit padaj jen fragmenty, v acheronu jen šutry, v drifter všechno...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
v icy cellar padá naprosto všechno kromě charmů a speciálních dropů...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- damagedeath
- Zhar the Mad
Gramme, prosím tě, padlo mi toto: 2x Azure lord's second pieces, Golden Queen's second pice a Aron's third piece. Chci se zeptat, to jsou ty části kódů? a ještě se chci zeptet, jestli padaj z jednoho bosse všechny části, nebo z Azure lorda jen drujá, z Arona jen třetí...děkuji za vysvětlení
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
to nejsou kódy, každej uber boss má svůj item, z těhle šutrů ho poskládáš...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- damagedeath
- Zhar the Mad
Aha, takže zase nějaká novota a předpokládám, že to má tři části, že?
Jinak jsou třeba na úrovni uber itemů?
Jinak nevím jestli je to bug, ale když jdu na Azure Lorda na pl1, tak ho musím ukvedlávat dost dlouho, ale když jdu na něj na pl8, tak je mrtvej během zlomku vteřiny, dřív než jeho minioni. Nevíš, čím to je?
Jinak jsou třeba na úrovni uber itemů?
Jinak nevím jestli je to bug, ale když jdu na Azure Lorda na pl1, tak ho musím ukvedlávat dost dlouho, ale když jdu na něj na pl8, tak je mrtvej během zlomku vteřiny, dřív než jeho minioni. Nevíš, čím to je?
- Jendoslav
- Doom Knight
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
zdravim po vanocnich svatcich .... dneska jsem udelal komplet dva akty v NM ted jsem ve 4tym a furt mi padaji jen SOL runy divne .... obcas EL,ELD a ETH, poradny runy zacnou padat az v HELLU a z poradnych bossu ze ??
Potom prosím o radu hraju za Assku poprve v zivote a nejsem si jist jestli mam vymenit uz ted svyho merce z 1.aktu za merce z NM nebo mam pockat na merce z Hellu kvuli Fanaticsmu ??? Rogue ma celkem slusny luk Godstrike Arch zatim zabiji vsechno na prvni ranu ve spolupraci s Shadow masterem i Arona mi udolala 2 ranama 8)
Potom prosím o radu hraju za Assku poprve v zivote a nejsem si jist jestli mam vymenit uz ted svyho merce z 1.aktu za merce z NM nebo mam pockat na merce z Hellu kvuli Fanaticsmu ??? Rogue ma celkem slusny luk Godstrike Arch zatim zabiji vsechno na prvni ranu ve spolupraci s Shadow masterem i Arona mi udolala 2 ranama 8)
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jendoslav: Ale Aron na NM není nic těžkého. Jinak záleží to na tobě, ale pokud valíš assku na combat nebo na kick, tak bych spíše volil buď rogue nebo iron wolfa, kterej je taky ukrutnej, ale pokud valíš trapku, jdi raději do merce z druhýho aktu, nejlépe do combatu na hell, kvůli conviction auře.
Jinak, co bych dal za to, aby mi v normálním diablu padaly pořád sol runy. Vyšší runy ti pak budou padat na hell zejména v některých uber levelech: pit level 2, pit of acheron, Abbadon, Golden Queen, infernal pit...
Jinak, co bych dal za to, aby mi v normálním diablu padaly pořád sol runy. Vyšší runy ti pak budou padat na hell zejména v některých uber levelech: pit level 2, pit of acheron, Abbadon, Golden Queen, infernal pit...
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Když budeš dávat infernal pit o runy nouze nebude.Lo, sur, jah, ber, semtam cham a občas i zod padne
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak Krolth již dal mého summonera ke stažení na d2web - sekce novinky, je tam i návod, jen jsem (popleta) prohodil Pit of Acheron s Infernal pit, tak to přehlídněte.
Návod: http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... r-summoner
Postava ke stažení: http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... ecromancer
Jinak rada, nevím jestli je to bug, nebo má ze mě Azure Lord strach, ale pokud jdu na něho na /players 8, tak jak se k němu doportím, tak během okamžiku zemře
Návod: http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... r-summoner
Postava ke stažení: http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... ecromancer
Jinak rada, nevím jestli je to bug, nebo má ze mě Azure Lord strach, ale pokud jdu na něho na /players 8, tak jak se k němu doportím, tak během okamžiku zemře