Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
to nie je ziadny navod na rush, je to navod na efektivne expenie (dnes uz je trosku outdated, do 65 lvl sa expi v tuneloch na normal, a to uz potom clovek moze mat soula+teleport, takze si to od 2actu na nm kludne preportis aj sam). Ale na to, aby clovek mohol takto rychlo a bezbolestne expit, tak potrebuje aj slusnu vybavu, inac by bol vo vacsine tych levelov, kde idu rychlo expy, platny ako stierace na ponorke. Druha moznost je expit sa inym charom (a tym nemyslim len rush...), ale nie kazdemu sa chce neustale prepinat medzi dvoma oknami.
Poisonmancer fan
Former semi-pro Enemy Territory player
http://avalon.akfabian.sk
Golden Rule of Intrawebz:
Arguing on the internet is just like running Paralympics; even if you win, you are still retarded!
Arguing on the internet is just like running Paralympics; even if you win, you are still retarded!
Re: Avalon 2
čau byl jsem se mrknout do Swampy pit a nic brutalniho tam nebylo, tento uber lvl mi nefunguje nevite někdo co s tímto problémem, zkoušel sem překopírovat znovu verzi od gramatora ale problém jsem nevyřešil...
Šels tam na Hell?
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
I kdyby tam nešel na hell, tak si s ním jistí obyvatelé lokace poradí na jedinou ránu...
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
jo na hell sem tam byl, bylo tam par fetishu, truhla proste klasický lvl
Předem bych chtěl říct, že Avalon nijak neznám, ale něco jsem o tom četl ( Chybí mi nějaký přehledný guide o všech nových featurách. Jediné co jsem našel je na http://diablo2lod.diablo3.cz/mody-avalon.html a http://www.filus.alexpension.sk/avalon/web/ )
No a vyčetl jsem, že jistý boss Bartuc nahrazuje dc. Je ale možné ho na single player najít ? Jestli se taky nějak vyvolává, nebo se dá potkat pouze na realmu
Já jsem totiž kdysi Avalon trochu hrál ale to jen pár dní, takže jsem neokusil to "nové". Teď jsem si o tom chtěl něco najít, ale kde nic tu nic. Mě jde hlavně o to, jestli třeba ten Bartuc ( nebo i něco jiného ) na sp nefunguje, tak se do toho ani nebudu pouštět. Buďto 100% hru nebo nic
No a vyčetl jsem, že jistý boss Bartuc nahrazuje dc. Je ale možné ho na single player najít ? Jestli se taky nějak vyvolává, nebo se dá potkat pouze na realmu
Já jsem totiž kdysi Avalon trochu hrál ale to jen pár dní, takže jsem neokusil to "nové". Teď jsem si o tom chtěl něco najít, ale kde nic tu nic. Mě jde hlavně o to, jestli třeba ten Bartuc ( nebo i něco jiného ) na sp nefunguje, tak se do toho ani nebudu pouštět. Buďto 100% hru nebo nic
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
funguje s plugY....
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Aha, díky. Takže plugy je součástí Avalonu. Nemusím se tedy bát, že budu o něco na single ochuzený. Jen bych se chtěl zeptat, jak jsem předtím zmínil o nějakém Avalon-manuálu. Je něco takového ? nebo alespoň v progressu ?
"Avalon-manuálu" neco takoveho je na www.avalon.alexpension.sk, ale neni to upe aktualizovany nejsou tam ty novy knizky...
Ja tam tie nove veci uz pridavat nebudem, ak to tam chce pridat niekto, komu som daval na tej stranke prava, prosim, nebudem mu v tom branit.
Poisonmancer fan
- pan_Smrtka
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Trošku jsem zřejmě zaspal a nevšimnul si, protože jsem to nesbíral. Ony mají všechny gemy navýšené atributy? 80%MF u perf topazu mě trochu překvapilo, konečně jsou použitelné i ostatní gemy, např ruby s +100 life, nebo amethyst s 60str se taky do začátku hodí.
Chci se zeptat,v Avalonu,když vstupujete do uberlokací,máte tam výstrahu jako v Medianu ? Danger: UberQuest Area nebo něco takového?
--The sanctity of this place has been fouled--
I fear that the Lord of Terror wouldn´t come to my pc this year
I fear that the Lord of Terror wouldn´t come to my pc this year
Ne. ^^
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Chtěl bych se zeptat... ty boss-piece dropují z über bossů pouze na hell ?
- Hefko
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hefko#2171
áno
Myslel jsem si to Nedávno jsem začal hrát avalon na single a začínám být pomalu nahraný, tak přemýšlím jak někde sehnat lepší itemy...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Ancient Tunnels normal - základní sety + unikáty, padaj tam i theowiki a skillery
No já jsem to spíš myslel trochu jinak. Napíšu zde, jak jsem na tom a byl bych moc rád kdyby mi nějaký zdejší znalec mohl poradit...
O avalonu jsem se dočetl, že je to pouze zpestření hry s nějakýma novýma challengama a ne total converse. Takže když jsem rozehrával svůj první avalon char (barbara) postupoval jsem jako v lodu, s tím že se přizpůsobím módu.
Zvolil jsem skill frenzy který má největší damage i attack. Vybral jsem sword mastery, protože ve finální výbavě je to asi nejvhodnější vzhledem k uber swordům Destroyer a Emperor.
Skilly jsem prozatím rozdělil takto
Sword mastery - 20
Frenzy - 20
Double swing - 20
Battle orders - 20
Zbytek jsem chtěl dát do tauntu, ale ještě nevím co s tím udělám. Příjde mi to, že těch 20 pointů v synergii (double swing) je celkem zbytečných. Jaký by jste vy doporučili barbarský build ? Berserkra jsem hrát nechtěl. O throwerovi tady myslím někdo psal, že neni špatný, ale mě se nechce pořád do města doplňovat zbraně. Nebo je to v avalonu nějak pořešené ?
Teď k věci. V současné době mám lvl 94. Celou hrou jsem proplul neskutečně rychle - přijde mi to lehčí než lod. Teď jsem začal dobývat uber lokace.
V tunelech jsem na normal několikrát byl, teď už je to tam o ničem tak tam nechodím. Zkouším chodit na hell do lokací jak jsou napsané na tomto webu http://www.filus.alexpension.sk/avalon/web/ ( mimochodem toto je moc užitečný web. Stejně tak jako přehled setů od damagedeath ! )
Takže v kostce...
Burial Grounds - Celkem to tam dávám, ale mám pocit že tam pořád padá to stejné dokola.
Pit - S mercem to zvládnem, ale moc užitečných věcí tu taky neni.
Ruined Fane - Pohodička, jediné co mě zde zabije jsou fire enchanted
Tristram - Trošku težší, ale jde to, Dark Brother mě dá na ránu.
Abbadon - Moc mi neberou, já jim taky ne. Spíš je problém trefit se do koster. Drop mi zde přišel blbý, tak sem nechodím.
Pit of Acheron - Celkem to jde, akorát je jich tam moc, většinou umřu.
Disused Reliquary - Tady je to težší. Dávám to podle toho, jaké mám mooby u vchodu. Obsidiani s bossem = smrt.
Infernal Pit - Dost těžké. Hlavní problém jsou fallen angelové, musím je moc roztahávat, nezvládnu víc jak 3-4 najednou. Jejich boss a minioni = smrt
Ancient Tunnels - Dávám jim, ale oni mě tam taky. Většinou zničím jen tak 50-100 monster na začátku a potom mě nějaký fire enchanted nebo podobně zničí.
Další uber lelvi jsem ani nezkoušel. Podle toho webu by měli být ještě težší.
Vyhlídl jsem 2 sety které se dohromady doplňují, a sice SEP set, a Krolth set. Z Krolth setu mám pásek a meč z toho SEPu nic. Můžu tyto věci dropnout v tunelech ? Nebo i na burial grounds ?
Celkově vzato jsem sice v uber levlech nadropoval nějaký equip,
http://img12.imageshack.us/g/amuletn.png/
ale jinak mi to příjde že tam padá pořád dokola to samé, a potom už mi to nemá co dát. Zároveň ale s tímto equipem neprotrhnu nikam dál, takže musím byt furt tady na místě. Zkouším chodit po těch stejných areách jak jsem tady napsal, ale moc slavné to neni mno... Tak nevím jak, nebo kam dál...
O avalonu jsem se dočetl, že je to pouze zpestření hry s nějakýma novýma challengama a ne total converse. Takže když jsem rozehrával svůj první avalon char (barbara) postupoval jsem jako v lodu, s tím že se přizpůsobím módu.
Zvolil jsem skill frenzy který má největší damage i attack. Vybral jsem sword mastery, protože ve finální výbavě je to asi nejvhodnější vzhledem k uber swordům Destroyer a Emperor.
Skilly jsem prozatím rozdělil takto
Sword mastery - 20
Frenzy - 20
Double swing - 20
Battle orders - 20
Zbytek jsem chtěl dát do tauntu, ale ještě nevím co s tím udělám. Příjde mi to, že těch 20 pointů v synergii (double swing) je celkem zbytečných. Jaký by jste vy doporučili barbarský build ? Berserkra jsem hrát nechtěl. O throwerovi tady myslím někdo psal, že neni špatný, ale mě se nechce pořád do města doplňovat zbraně. Nebo je to v avalonu nějak pořešené ?
Teď k věci. V současné době mám lvl 94. Celou hrou jsem proplul neskutečně rychle - přijde mi to lehčí než lod. Teď jsem začal dobývat uber lokace.
V tunelech jsem na normal několikrát byl, teď už je to tam o ničem tak tam nechodím. Zkouším chodit na hell do lokací jak jsou napsané na tomto webu http://www.filus.alexpension.sk/avalon/web/ ( mimochodem toto je moc užitečný web. Stejně tak jako přehled setů od damagedeath ! )
Takže v kostce...
Burial Grounds - Celkem to tam dávám, ale mám pocit že tam pořád padá to stejné dokola.
Pit - S mercem to zvládnem, ale moc užitečných věcí tu taky neni.
Ruined Fane - Pohodička, jediné co mě zde zabije jsou fire enchanted
Tristram - Trošku težší, ale jde to, Dark Brother mě dá na ránu.
Abbadon - Moc mi neberou, já jim taky ne. Spíš je problém trefit se do koster. Drop mi zde přišel blbý, tak sem nechodím.
Pit of Acheron - Celkem to jde, akorát je jich tam moc, většinou umřu.
Disused Reliquary - Tady je to težší. Dávám to podle toho, jaké mám mooby u vchodu. Obsidiani s bossem = smrt.
Infernal Pit - Dost těžké. Hlavní problém jsou fallen angelové, musím je moc roztahávat, nezvládnu víc jak 3-4 najednou. Jejich boss a minioni = smrt
Ancient Tunnels - Dávám jim, ale oni mě tam taky. Většinou zničím jen tak 50-100 monster na začátku a potom mě nějaký fire enchanted nebo podobně zničí.
Další uber lelvi jsem ani nezkoušel. Podle toho webu by měli být ještě težší.
Vyhlídl jsem 2 sety které se dohromady doplňují, a sice SEP set, a Krolth set. Z Krolth setu mám pásek a meč z toho SEPu nic. Můžu tyto věci dropnout v tunelech ? Nebo i na burial grounds ?
Celkově vzato jsem sice v uber levlech nadropoval nějaký equip,
http://img12.imageshack.us/g/amuletn.png/
ale jinak mi to příjde že tam padá pořád dokola to samé, a potom už mi to nemá co dát. Zároveň ale s tímto equipem neprotrhnu nikam dál, takže musím byt furt tady na místě. Zkouším chodit po těch stejných areách jak jsem tady napsal, ale moc slavné to neni mno... Tak nevím jak, nebo kam dál...
Tak Krolth set dropnes v Burialu i Tunelech, ale na Sep set musis Arona nebo Forgetten Temple...