Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
Na realmu se prodává a je z něj world event (v normálu Diablo klon, v Avalonu Bartuc). Padá v myslím všude, pokud hraješ SP, je ti na nic
Re: Avalon 2
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli existuje nějaký plug na to, aby se mi zobrazil u jména nepřítele jeho level. Děkuji
zdravím chtěl sem se zeptat,mám bonemancera s 90k bs a 70k spear dávám,abadonn,tristram,tunely,ale zasek sem se na lvlu 97 a nevím jak dál nemám prakticky žádnou šanci vymlátit pit of acheron kde padaj lepší unique... jestli mně muže někdo poradit kam chodit nebo jaké itemy hledat,,(ale víc stoho asi nevymlátim s lokací kam chodim...
ještě chci rozjet nova sosu ale opět nevím jaké itemy jsou na ní nejlepší na 90-100lvl
dík za odpovědi
ještě chci rozjet nova sosu ale opět nevím jaké itemy jsou na ní nejlepší na 90-100lvl
dík za odpovědi
tak na pit of archeon se vy*er kdyz davas tunely tak urcite das infernal pit... s pomoci CE a tam ti padnou skoro nejlepsi unique itemy... a tam i naexpis od 97 do 110 lvlvu...
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Acheron bys mohl dát i s bonerem opatři si cold merce ze 3. aktu a jakmile pak něco sundá tak amplify a CE. Uvidíš jak to bude padat
Jinak koukni k Filovi na stránku tam je docela dostatečný množství informací o Avalonu
Jinak koukni k Filovi na stránku tam je docela dostatečný množství informací o Avalonu
Kód: Vybrat vše
http://www.avalon.alexpension.sk/index.php?x=news
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Lze to nastavit v MH.Gorbash píše:Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli existuje nějaký plug na to, aby se mi zobrazil u jména nepřítele jeho level. Děkuji
Tak inf pit dávám bez problému díky za radu .A chtěl sem se zeptat,jestli tam muže padnout například banisher?
- Gladiator91
- Doom Knight
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Jj taky Emerald Wall a jestli se nepletu tak i Acid Floatery
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Mužu se zeptat padají s arona azure lorda jeste leah unikáty,,,kde seženu Zefirius gift for Grammator?
- damagedeath
- Zhar the Mad
S těmi Leah si nejsem jistej, ale podle mne ano, když tam padá i třeba Vanquisher. Jinak zef. je uber class item a skládá se
Zeferius Gift For Grammator:
Orb + Demon Eye + Demon Heart + Demon Brain + 4x Obsidian + 3x Golden Ore + Ortevor´s heart
Zeferius Gift For Grammator:
Orb + Demon Eye + Demon Heart + Demon Brain + 4x Obsidian + 3x Golden Ore + Ortevor´s heart
ahoj leah veci jsem dropnul v inferal pitu a leah talisman mi padl z Golden Qeen.Mam problem z plugama preinstaloval jsem diablo a plugy skopiroval jsem savy do dia. Pri ukladani postav mi plugy napisou chybu ze nechtej brat nakopirovany savy a neulozi se mi zadny veci v inventari.Co stim nevim zniceho nic mi zacaly plugy blbnout zatim hraju bez plugu
Achievements: 7400 (92%)
tak všude hledám a nemužu přijít nato jak vyvolat bartuca.. a chtěl bych se zeptat jak nastavit šipky v truhle?
- Jendoslav
- Doom Knight
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
2daweak: Bartuc se vyvola pouze pokud na SP hrajes s nainstalovanymi PlugY nebo pokud hrajes na realmu tak prodavej "Mort flesh" nebo ring Stone Of Jordan a cekej won se nekde objevi .... jinak sipky v truhle ti dava prave PlugY .... takze usuzuji ze jej nemas nainstalovany ... tak supito presto si najdi nekde link a sosej
btw jsem si zkusebne projel se svoji ultimatni asskou na nejnovejsi verzi Avalon modu Swampy Pit a celkem pohoda .... jeste zkusim vymlatit Avalon
btw jsem si zkusebne projel se svoji ultimatni asskou na nejnovejsi verzi Avalon modu Swampy Pit a celkem pohoda .... jeste zkusim vymlatit Avalon
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
no hraju sp takže když prodám soj tak se objeví(např u arona?)
- Jendoslav
- Doom Knight
mas nainstalovany plugy ??
ted jsem koukal ze uz je zase nova verze PlugY v10.00
Pokud mas nainstalovane PlugY a prodas SoJ tak se Ti Bartuc ukaze tam kde narazis na prvniho unikatniho bosse, tj. prakticky kdekoliv, vypada to tak ze kdyz prodas SoJ tak se zatrese obrazovka a vypise se Lord of Blood walking on the Earth nebo neco takoveho tak pomoci teleportu skoc do lokality kde se nachazi normalne Aron se svymi poskoky a tam najdes jen samotneho Lorda Krve a udolej ho ale pozor je fakt rychlej a nesmis ho nechat aby proti Tobe mel dost casu zakouzlit svuj charge jinak pa pa
ted jsem koukal ze uz je zase nova verze PlugY v10.00
Pokud mas nainstalovane PlugY a prodas SoJ tak se Ti Bartuc ukaze tam kde narazis na prvniho unikatniho bosse, tj. prakticky kdekoliv, vypada to tak ze kdyz prodas SoJ tak se zatrese obrazovka a vypise se Lord of Blood walking on the Earth nebo neco takoveho tak pomoci teleportu skoc do lokality kde se nachazi normalne Aron se svymi poskoky a tam najdes jen samotneho Lorda Krve a udolej ho ale pozor je fakt rychlej a nesmis ho nechat aby proti Tobe mel dost casu zakouzlit svuj charge jinak pa pa
NecroSummoner - SP 1.10
Jo díky moc a ještě jedna otázka udělal sem asi 20-25runu na forgotten temple a jenom hit me ring a nic jiního mně nepadlo..chtěl bych morgan,harness,merc sety mužu to tam dropnout?Ice cellar nedávám
- Jendoslav
- Doom Knight
no myslim ze lepsi to nebude ... musis mit trpelivost a pokorne jit krucek za kruckem ... to by bylo moc jednoduchy mit vsechno za tyden, me to trvalo vic jak pulroku a odnesl jsem si z toho zdravotni nasledky z vecneho killovani jsem si udelal tenisovy loket, kterej mi museli obstrikovat, ale az kdyz jsem to fakt dohral
merc sety padaji opravdu ted jiz jen v icy cellar jestli me pamet neklame, ale potvrdit ti to na 100% nemohu
merc sety padaji opravdu ted jiz jen v icy cellar jestli me pamet neklame, ale potvrdit ti to na 100% nemohu
NecroSummoner - SP 1.10
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
ou hele... DD... kráásná bota... jako nic proti, ale Jimmy je ve Swampy Pit
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil