Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
ehm, nova soso je to najlepsie do crypty a mauso (mauso 1.5 minuty, crypta ~3 minuty) jediny char, ktory sa vyrovnaval rychlostou kosenia v tychto dvoch lokaciach je moja specialne meele soso
je zbytečné citovat předchozí posty...upravil jsem ti to s dovolením...damagedeath
je zbytečné citovat předchozí posty...upravil jsem ti to s dovolením...damagedeath
Poisonmancer fan
Former semi-pro Enemy Territory player
http://avalon.akfabian.sk
Golden Rule of Intrawebz:
Arguing on the internet is just like running Paralympics; even if you win, you are still retarded!
Arguing on the internet is just like running Paralympics; even if you win, you are still retarded!
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: Avalon 2
proto jsem tam psal to "jen zcela" ...mě to problémy nedělá
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
takže ty prej budeš růžovoučkej? a mám ti říkat princezno?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
No lol, spíš si dej jinou barvu .. Todle moc jako Poškození, po kterém následuje Smrt nevypadá.
- damagedeath
- Zhar the Mad
šlo mi o viditelnost, takhle je to snad lepší...
DD : kdo se hádá prde ?
Máte pravdu, máte, máte, máte pravdu !!!
Máte pravdu, máte, máte, máte pravdu !!!
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já vím, že máte pravdu, PRDE!
Jak seš daleko? nechtěl bys mi portnout tvoji postavu? já bych ti šupl moji nova sosu...na vyzkoušení Výměna zkušeností...
Jak seš daleko? nechtěl bys mi portnout tvoji postavu? já bych ti šupl moji nova sosu...na vyzkoušení Výměna zkušeností...
ale hraju SP víš ? docela to válcuju, ale ten avalon trophy asi jen tak nezkompletuju páč to je trochu nad mý síly když hraju sám. Počítám že si sám ani v avalonu neškrtnu, chybí mi jedna část code b a code c a můžu do avalonu, ale tam to asi nezvládnu tak jsem chtěl ještě pořešit aspon tu avalon trophy, a king of deep armor ...je to v avalonu o hodně horší než ve swampy ? tu totiž jakž takž dávám, crypt už taky
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já jsem taky singlař...
Jinak swampy pit je težší než krypta, monstra mají větší dmg...
Avalon je hodně těžkej, zejména pro jednoho hráče...
Trophy quest je taky těžkej...neboj, ještě se potrápíš...
Jinak swampy pit je težší než krypta, monstra mají větší dmg...
Avalon je hodně těžkej, zejména pro jednoho hráče...
Trophy quest je taky těžkej...neboj, ještě se potrápíš...
od každýho mi schází dvě části krom jednoho, tam mi chybí jen jedna už ... ale ty budou oříšek, jsou to lokace co chtějí čas a drop je dost omezenej. Kdyby ty monstra byly všude zhuštěný tak jak na hřbitově tak už mám dávno všechny šutry a ten bartuc, já ti nevím ...já u něj moc na šutry štěstí neměl zase, ale je pravda že záruka to je:d
Docela přemýšlím, co je u poisona lepší. Jestli ten chemical charm, nebo MoK co jsem ted poskládal. Zeferius o tom žádná, black round je slabej proti tomu.
Myslíš že ani s max minionama, mercem a uber výbavou nemám "sám" jako poisonmancer a napůl i řízlej summoner šanci vymlátit avalon ?
Docela přemýšlím, co je u poisona lepší. Jestli ten chemical charm, nebo MoK co jsem ted poskládal. Zeferius o tom žádná, black round je slabej proti tomu.
Myslíš že ani s max minionama, mercem a uber výbavou nemám "sám" jako poisonmancer a napůl i řízlej summoner šanci vymlátit avalon ?
- damagedeath
- Zhar the Mad
Máš, ale lepší by byl summoner řízlej bonerem, protože magic dmg minioni nemaj, kdežto poison ano a ten pak získáš pomocí chironexu...
A určitě jdi do MoK, protože je pro miniony lepší...300% rychlejší pohyb a přesnost a o 1000% vyšší dmg...
A určitě jdi do MoK, protože je pro miniony lepší...300% rychlejší pohyb a přesnost a o 1000% vyšší dmg...
Máš nějakej jinej druh kontaktu na sebe, kupříkladu icq ? bych si tě celkem přidal, vypadáš jako docela rozumnej blázen tvojí nova sosu bych taky docela zkusil tak se určitě domluvíme
mam poisoner/bonera na realme a pouzivam chemical charm, motk mi tam pride nejako zbytocne
Poisonmancer fan
- damagedeath
- Zhar the Mad
tak pro poisonbonera ano, ale ne pro summonera, tam se vyplatí spíše on...
Ty máš ovšem boost auru s trophy quest charmu, takže klidně valíš chemical charm...
Ty máš ovšem boost auru s trophy quest charmu, takže klidně valíš chemical charm...
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
chemical charm je lepší jen pro poison chary, pro všechny ostatní je prostě lepší MoK, jen by mě file zajímalo kde si nabral magic absorb, soul ho zase tolik nedává...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
zef = 30%, hannival = 20%, soul = 25%, myslim ze je to dostatok (aspon na krogothovu apocalypse to plati, a co viac si treba priat)
Poisonmancer fan
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
nj pravda, zef má dost...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
ahoj znate nekdo hodne zajimavy build ktery to dava na pohodu tezke lokace posledni dobu se nejak nudim.Zatim mam nova sosu,nekra,assku podle gramma,frenzy barb skousel jsem throwera ale nejak me nenadchl.Premyslel jsem o smiterovy ale ve swampy pitu maj ty kostlivy lucisnici velkou psychik odolnost.
Achievements: 7400 (92%)
jednoducha odpoved, meele soso velmi som si ju oblubil a dava to kruto, akurat je celkom narocna na vybavu (ktoru ale na sp zas az taky problem nebude zohnat vzhladom na to, ze zohnat par plasmikov je zalezitostou par hodin a plugov, jedine co asi mat nebudes je avalon trophy)
Poisonmancer fan