Příspěvek
od schnappii » 15.05.2010, 17:09 hod.
Ahoj všem pařanům. Nevím sice v jaké věkové kategorii se tu hráči pohybují, ale musím uznat, že grammator odvedl s tímto modem opravdu pořádný kus práce. Moc bych ti gramme chtěl poděkovat, přišel jsem na tvůj mod zrovna ve chvílích, kdy už jsem myslel že se na install cd diabla bude už jen prášit na poličce...a teď to hraju furt :-) Klobouk dolů...
A k věci, mám pár dotazů. Hraju diablo zatím jen jako SP, ted jsem nainstaloval plugY, ale nechápu postup nasimulování world event a prodeje mort flesch, nechápu jak to celé funguje. Kdyby mi k tomu někdo byl schopen říct pár slov, byl bych vám vděčný.
A za další, pro průměrný char co dá celou crypt kromě devila, všechny uber levely lehčího rázu, celou stony tomb kromě warlorda ... všechno mi trvá strašně dlouho, a s mým zealotem na L110 se mi už dva měsíce nedaří najít šutry ...jsem už z toho neštastnej. Skládám to z nucení z fragment piece ale je to hrozně zdlouhavý, než udělám jeden orb, a z tří orbů pak šutr ...zatím mám jen avalon guard, a od tý doby nevím už kam jít abych budto hned neumřel, nebo neubral monstru jako Lord v mausoleu ani čárku z HP ...těm prostě neublížím. Poradí mi někdo opravdu zaručenou lokaci, kterou mám pro drop šutrů chodit ? Díky všem za čas kluci