Příspěvek
od damagedeath » 17.04.2010, 09:14 hod.
Asska leží v komoře, nožky má nahoře...
Zatím je na tom nejlépe můj nekromancer summoner, který už ovšem díky absenci CE v některých málo důležitých lokacích není tak op, což je dobře a donutilo mne to ke hraní již rozehraných postav...barbarian zaměřený na frenzy, které má staty rozdělené:
Frenzy - 20, synergie zerk - 20, taunt - 20 a double swing - 20, pak mám nějaké body v BO, Iron Skin (zbytečná ztráta) a natural resistances...po jednom bodu ve find potion a find item (můj nejoblíbenější skill), zaměření na meče a sekyry...na Frenzy nosí The Emperor a Aron´s sword (mám namyšlený ještě Daisy Cutter), pak jsem mu dal bod do whirlwind a na switch mu dal Beast Within...no nádhera.
Dále nova sosa, se kterou jsem již dal také všechno...i Avalon a hodlám se tam s ní vrátit, protože ta nová verze je docela výzva...body má rozdělené 20 nova, 20 lightning mastery, 20 frost nova, 20 blizzard, 20 frozen orb, plus synergie, 1 bod do warmth a do teleportu (chyba...už mám soulstone, že) a zbytek do cold mastery...uber výbava: Azmodan revenge, BR, Valor of Sins, Hannival, Elenois Gem, Moonwalk, Mark of a Devil a Mark of a Krogoth + uber charmy...pro castery asi nejlepší Soul shifter...
To jsou dvě postavy, za které teď hraji a musím se přiznat, že velmi mi pomohlo, že jsem si s nekrem rozlouskl kódy, že už to nemusím hledat, abych se dostal na MotK a na Uber class items a samozřejmě na Tharr´s visor
jo a ještě mám zhruba na levelech 98-103 bowamu, throqwera, shapeshiftera a bonemancera