Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak to já u Avalonu poslouchám spíš tohle...odpovídá to mému stylu hraní:
http://www.youtube.com/watch?v=pQidsbSj ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=pQidsbSj ... re=channel
Re: Avalon 2
Když jsem ještě nedával celý avalon za 25 minut bez jediného chcípnutí, jako teď, tak jsem si poštěl soundtrack ze Serious Sama(naprosto špičkové FPS),
tu: http://www.youtube.com/watch?v=J5_WuiOHKz0
tu: http://www.youtube.com/watch?v=J5_WuiOHKz0
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
hmmm já u toho poslouchám všechno možné... od apocalypticy po drummy... ale u modování poslouchám většinou soundtrack z TS2
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
muzu dropnout set Sorcery Harnes jeste nekde jinde nez u Jimmyho a Icy Cellar???
Tak snad u Arona a ve forgotten temple taky ne? Pár částí mi tam několikrát padlo
u arona to nepadne myslim...
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
možná dřív, teď už asi ne...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- damagedeath
- Zhar the Mad
Určitě ne...části (amulet) by měl jít dropnout z Dark Brothera na nm
Caute.
Chcem sa opytat, ci je mozne pretecenie damage nekrovym kostlivcom? Mam Zeferiusa, MotK, komplet Leah´s veci, Hannival, Acid Floater (war boots), ringy z Morgan setu a Chipped Worldstone + vsetky charmy okrem tych co padaju z Krogotha.
Ak mam toto vsetko na sebe tak kostram dost trva kym vymlatia aj skupinku Fallenov, ale ak napr. vymenim Leah brnko za ine neviem presne nazov Drakesis ... je to Loricated Mail co dava + skills a + nekro skills tak je to OK.
Stretol sa s tymto niekto z Vas? Ak ano ako to vyriesit?
Inac moj iron wolf merc ma v ruke Emperor, posobi aj Light aura z neho na mna a summonov?
Chcem sa opytat, ci je mozne pretecenie damage nekrovym kostlivcom? Mam Zeferiusa, MotK, komplet Leah´s veci, Hannival, Acid Floater (war boots), ringy z Morgan setu a Chipped Worldstone + vsetky charmy okrem tych co padaju z Krogotha.
Ak mam toto vsetko na sebe tak kostram dost trva kym vymlatia aj skupinku Fallenov, ale ak napr. vymenim Leah brnko za ine neviem presne nazov Drakesis ... je to Loricated Mail co dava + skills a + nekro skills tak je to OK.
Stretol sa s tymto niekto z Vas? Ak ano ako to vyriesit?
Inac moj iron wolf merc ma v ruke Emperor, posobi aj Light aura z neho na mna a summonov?
Já měl u nekra skoro to samé, co ty, ale kostry jsem používal vyloženě jako křoví. Každopádně nebylo by to zas tak divné, life v top výbavě přetéká pravidelně(nekro, assa), mana klidně může přetéct taky(socka) a u barbara mi pravidelně přeteče i attack rating(když se s ním plně nabuffuju a šáhnu na combat shrine, má ho na hodnotě 1,4mil. a trefí se tak na každý pátý švih z frenzy).
Avalon prostě tyhle atributy žene přes čáru.
Light aura: Ta působí jen při melee a ranged útoku nositele a Iron Wolf coby caster z Emperorových vlastností využije akorát +all skills a pár dalších. Obyčejný Sword of Sun je pro merce ohodně lepší.
Avalon prostě tyhle atributy žene přes čáru.
Light aura: Ta působí jen při melee a ranged útoku nositele a Iron Wolf coby caster z Emperorových vlastností využije akorát +all skills a pár dalších. Obyčejný Sword of Sun je pro merce ohodně lepší.
tencanek: ty mas na serveru stone z crypt? jestli jo tak mi rekni na jake postave at me to muze Rusty skopcit... diky
To tencanek: tak ten 1.seal stone neni na charu storage... pls mrkni se kde je... diky
Tak zkus assu dev_null... Každopádně v cryptě to padá celkem luxusně, icy cellar je o hodně horší. A úplně nejvíc runů jsem stejně musel udělat v abbadonu(cca50), díky tomu mám alergii na hoarfrost.
jj diky a tak v crypt me to padlo celkem hned padlo to z 10 monstra :D:D celkem LUCk.... a na abadon sem taky dlouho cekal nez padne. ale nejvic mi dal zabrat ice cellar
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak někomu to padlo v Icy Cellar hned na druhej třetí pokus, viď Vorvy (haluizář jeden)
njn, k cemu mi to bylo kdyz jsem se tam chodil koukat po uplne necem jinem
Kupodivu mě to stále baví..
Když mi při třicátém runu v abbadonu na P4 padl čtvrtý narrubian, taky jsem zuřil:)