Fire dudu se tam nechytadamagedeath píše:Vorvy, chyba byla na mé straně a opravím ji, děkuji za
Vymlátit se to dá i s jedním charem.

A jednim charem myslis charem bez uberclass itemu a powered uber itemu? :? To se pobavam ze ne.
Moderátor:Dark_Deamon
Fire dudu se tam nechytadamagedeath píše:Vorvy, chyba byla na mé straně a opravím ji, děkuji za
Vymlátit se to dá i s jedním charem.
nebylo to mysleno zle, neboj.. jen jsem se chtel pochlubit, ze uz jsem na to priseldamagedeath píše:Vorvy, chyba byla na mé straně a opravím ji, děkuji za zjištění...no nejsme neomylní...
Ja myslim ze staci lvl 25 convi z tech rukou pro druida, do black sister shieldu bych rval radsi bud +-5 fire dmg/rezist nebo +10%fire dmg.Srlok píše:Conva lvl 30 se da celkem snadno ziskat i ze dvou jewelu s lvl 15 convou. Ja je mam s fire druidem v black sisters shieldu ;-) A na tele mam valor of sins misto toho.
Ten sacred grower me ted ale docela zacal lakat - zvlast pro nove chary, s tim required lvlem je to toalni pecka.
nahodou moje BF asska na SP to tam vymlati .... nejhorsi jsou Dark Sorceri a Keeper of KurastVorvy píše:jo to by nebyl spatnej napad napovedet co jde cim skolit, ale hadam, ze to je delany tak aby se tam chodilo ve vice lidech, takze SPlayeri maj asi smulu![]()
nn tyhle jsou lepsi jak devilky podle me, Vampirebone GlovesSrlok píše:Tak sup sem co je to za typ rukavic! ;-) Stejne casem ale asi Mark of a devil ne?repeek píše:Meadow stroke ruce, 25 convi, 2 all 5dudu skills, +fire dmg -fire rezy a nejaka vit/energy par lvl. Presne na fire druidaDevils child jsem nosil driv, ale tyhle jsou lepsi.
http://repeek.rajce.idnes.cz/diablo/#Screenshot021.jpgVorvy píše:otazka pro znalce a lovce itemu![]()
da se nekde najit unique (set) +6 socket one-hand sword? eventuelne kde nejlepe neco takoveho najit..