AHoj, poradíte?
trochu jsem se hrabal v hirelings.txt a zkoušel upravit pár věcí. Stále ale nemůžu přijít na to, jak udělat, aby můj pomocník mohl nosit opasek, rukavice, boty
prsteny a amulet. Taky aby Amazonka mohla používat kuše a class-specific amazon kuše a barbar obouruční kladiva a sekery + paladin z druhého aktu aby mohl používat class-specific amazon speary.
jak na Pomocníka s opaskem
Moderátor:Dark_Deamon
Re: jak na Pomocníka s opaskem
a aké veci si skúšal upraviť, že to nefungovalo?
na ich zbrane je kód v niektorej v dlls, ale nie sú pre ne animácie.
na ich zbrane je kód v niektorej v dlls, ale nie sú pre ne animácie.
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
vsem Rogue scout jsem nastavil do kolonky WType2 = xbow
a to same u barbarů akorat misto xbow je tam hamm
napadlo me ze to bude fungovat kdyz je to tak nastavene i u desert merců
a to same u barbarů akorat misto xbow je tam hamm
napadlo me ze to bude fungovat kdyz je to tak nastavene i u desert merců
Čo sa týka rozšírených možností typov predmetov, ktoré si môžu žoldáci obliecť (napr. tie rukavice, opasok,...), toto je možné spraviť len cez úpravu kódu hry.
Muzete mi tu prosim nekdo napsat nejaky jednoduchy navod na to jak docilit, aby barbar mohl nosit i obourucne kladiva? Bylo by to super.
Jednoduchý návod na to neexistuje.
Budeš musieť pohľadať kód na mouseover, push, inventory pre dané itemtypy. Client alebo Game.
Push 0000000X kde x je riadok z itemtypes pre armor, shield, helm, sword, axe, spear, polearm, bow, primal helm.
Budeš musieť pohľadať kód na mouseover, push, inventory pre dané itemtypy. Client alebo Game.
Push 0000000X kde x je riadok z itemtypes pre armor, shield, helm, sword, axe, spear, polearm, bow, primal helm.
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Zkus to nějak sepsat v bodech - co a kde bych měl udělat. Asi chápu co myslíš, ale nevím kde to mám hledat, resp. v jakých txt. souborech.
v žiadnych txt. musíš si otvoriť dll a pohľadať to v nich.
neviem to ani ja násť takže návod na to nebude
neviem to ani ja násť takže návod na to nebude