PlugY
Moderátor:Dark_Deamon
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: PlugY
annihil ubera neblokuje, resp. bez anni sem ho snad nikdy nezabíjel :mrgreen:
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
hmm to sem taky mohl dodat :?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
PlugY - The Survival Kit 9.00 na verze 1.10,1.11,1.12
Zatím jsem zkoušel funkčnost na verzích 1.10,1.11 a 1.11b
http://www.filefront.com/14897925/plugysurvivekit.zip/
Zatím jsem zkoušel funkčnost na verzích 1.10,1.11 a 1.11b
http://www.filefront.com/14897925/plugysurvivekit.zip/
Už je nějaká verze PlugY na 1.13?
A jestli ne, neznáte nějaký program, který by JEN umožňoval použití Ladder RW na singlu?
Já tu teď asi hodinu gůglím, stahuju a furt nic. :/
A jestli ne, neznáte nějaký program, který by JEN umožňoval použití Ladder RW na singlu?
Já tu teď asi hodinu gůglím, stahuju a furt nic. :/
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
A to je?
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
Díky moc ...
... Ale mám z toho špatný pocit. :/
... Ale mám z toho špatný pocit. :/
Zdravim, mam dotaz ohledně toho posledního PlugY 10.00 ... mam Diablo II LoD patchnutý na verzi 1.13c akorat datadisk nemám instalovaný, prachsprostě jsem ho stahl a rozbalil... samotne Diablo jede dobře ale nejde mi nainstalovat PluqY... háže to hlášku : Error: Diablo II instal directory not found. Please re-install your copy of Diablo II - Lord of Destruction.
Nešlo by to nějak obejít ? Rady, nápady Pěkně prosím, smutně koukám
Bene
Nešlo by to nějak obejít ? Rady, nápady Pěkně prosím, smutně koukám
Bene
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
2Bene: Jediné co mě napadá je že jsi Diablo nainstaloval do jiného adresáře než je standardně nastaveno tj. C:/Program Files/... ale máš to třeba na D:/ tak musíš při instalaci pro PlugY nastavit správnou cestu kde máš D2 nainstalované v podstatě je nejlepsí nainstalovat PlugY přímo do adresáře Diablo2 ... otázka druhá je jestli záleží na tom zda máš či nemáš nainstalovaný datadisk
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
2Jendoslav : Diablo II mám opravdu nainstalováno jinde, než co je základní cesta. Ale já ani nemam moznost vybrat si, kam PluqY nainstaluju, protoze jakmile spustim instal soubor hodí to okamzite tu chybovou hlášku... Ale díky za ochotu
Při používání Surv. kitu v10 mi při náběhu na Countess při TCP/IP hře s kámošem (který má stejnou verzi kitu) spadla hra. Hodilo to "Diablo II internal error". Má s tím někdo zkušenosti? Mám se připravit na pravidelné pády? Neví někdo čím to je? Jak to opravit?
Hrajeme přes hamachi, mám WinXP SP3.
Hrajeme přes hamachi, mám WinXP SP3.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
Moment chces rict ze instalator PlugY mas v jinde nez v adresari D2 ?? normalne si ten instalator nakopiruj do D2 adresare a tam ho zkus spustit. kdyz se totiz podivas do konfiguracniho souboru PlugY tak tam hleda cestu k D2 v adresari kde instalator PlugY se zrovna nachazi ... teda aspon me to tak prijdeBenedikt píše:2Jendoslav : Diablo II mám opravdu nainstalováno jinde, než co je základní cesta. Ale já ani nemam moznost vybrat si, kam PluqY nainstaluju, protoze jakmile spustim instal soubor hodí to okamzite tu chybovou hlášku... Ale díky za ochotu
Ja mam teda PlugY ve verzi 9.0 ale normalne se mi to povedlo nainstalovat do adresare D2 na D:\ ... sice je to uz dlouho co jsem to delal jit to musi protoze ja to tak mam
NecroSummoner - SP 1.10
zkousel jsem to a zajimave na tom je, ze dnes mi to dalo vybrat kama si je chci nainstalovat a to v obou pripadech (ve slozce s dia, uplne jinde).. zajimave je to proto, ze kdyz jsem to asi pred 3 tydny instaloval poprve, vybrat me to nenechalo a musel jsem to proste nainstalovat do adresare ktery je pro dia nastaven jako vychozi.. tedy c:/pr files/dia2..
Kupodivu mě to stále baví..
Lidi nevím jak to děláte, ale mě to nejde spustit ani z adresáře Diabla. To sem zkoušel ještě než jsem se ptal a i teď nic. Vy to kopírujete přímo do složky s názvem Diablo II nebo do některé z podsložek ?