nejde nainstalovat LoD
Moderátor:Dark_Deamon
zdravím, mám originálky DII a LoD, ale nejde mi doinstalovat LoD. Původní hra běží normálně, ale při pokusu o LoD mi to napíše, že je třeba mít nainstalovanou hru Diablo II. Nechápu, dyť to hraju.
Re: nejde nainstalovat LoD
ahoj ja mam taky originalku me to jde nainstalovat bez problemu napis presne co ti to pise za chybu ze se nedokonci instalace. Mam jednu blbou otazku mas dost volnyho mista na disku?
Achievements: 7400 (92%)
místa je víc než dost. Zkrátka když dám do mechaniky CD LoD ukáže se taková ta klasická obrazovka ze hry. Na obrázku je assasinka a druid a nápis ve stylu:"Pro instalaci LoD je potřeba mít nejprve nainstalovanou hru Diablo II".
Nainstaluj hru primo na C:\Diablo ,nebo D:\ Podle me mas v ceste nejaky znaky ktery LOD instalator neprecte, jako hacky a carky..
mne skor napada, ze nema info o classic v registroch, preinstaluj classic(zalohuj postavy a zmaz staru instalaciu), potom skus hned pridat lod, opatchuj a hraj, ano a diakritika sa nevyplaca
v cestě a diakritice to neni. to byla jedna z prvních věcí, který jsem kontroloval
nemyslí se tim prostě jen že máš vložit CD od klasickýho diabla??
ňáký věci se musí doinstalovat
ňáký věci se musí doinstalovat
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Nebo jdi na svůj účet u battle.netu a tam zadej klíč, a stáhni si instalačku. A s CDčkama žádný problém řešit nemusíš.