Barbarian - problem
Moderátor:Dark_Deamon
Chtěl bych se zeptat od čeho se u Barbariana odvíjí uspěšnost zasahu do monstra? Mám problém, že občas jen stále missuju až je to unavný a nemůžu s tím nic udělat. Je potřeba kvůli tomu nasázet nějaký body do dexterity? To mi přijde jako blbost, radši to dám do Vitality. Kdyby tu byl někdo ochotný odpovědět, byl bych rád:) Děkuji.
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Barbarian - problem
Takže...zdá se, že jsi ještě neslyšel o položce attack rating. Přečti si o tom toto: http://diablo2lod.diablo3.cz/vlastnosti ... ating.html
A snaž se pokud možno aspoň přiblížit k 95% šanci na zásah. Asi se nevyhneš ani tomu investovat do dexterity (což nakonec možná i kvůli požadavkům nějakých lepších zbraní stejně budeš muset). Nebo zkus vyhledat předměty s +XXXX to Attack Rating (Based on character level). Ty dovedou problém se zásahy vyřešit.
Ale v reálu stejně budeš asi muset všechno-investovat do dexterity, mít na předmětech bonusy k attack ratingu, i použít bonus k attack ratingu (based on character level). Proti mnohým monstrům to zejména na obtížnosti hell bude i tak ještě málo. Ale to je holt Diablo.
A snaž se pokud možno aspoň přiblížit k 95% šanci na zásah. Asi se nevyhneš ani tomu investovat do dexterity (což nakonec možná i kvůli požadavkům nějakých lepších zbraní stejně budeš muset). Nebo zkus vyhledat předměty s +XXXX to Attack Rating (Based on character level). Ty dovedou problém se zásahy vyřešit.
Ale v reálu stejně budeš asi muset všechno-investovat do dexterity, mít na předmětech bonusy k attack ratingu, i použít bonus k attack ratingu (based on character level). Proti mnohým monstrům to zejména na obtížnosti hell bude i tak ještě málo. Ale to je holt Diablo.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Děkuji za radu. A ještě jeden dotaz, hraju verzi 1.07 a jsem v 5 aktu na konci, má cenu prepatchovat hru na 1.13? změní se tim něco? Chci to hlavne k tomu aby mi fungovala runová slova a další mixy v Horadric Cube.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
tohle nedoporučuju....od verze 1.07 do 1.13 se mnohé věci šíleně překopaly....a dle mého názoru většina postav z doby před 1.10 byla potom nehratelná. Ale další postavu si na 1.13 už klidně zahraj.
...Ancients, go, go go!
Tak IMO to cenu rozhodně má, teda pokud chceš hrát na patchi 1.13. Pokud jsi v 5. aktu na normál tak můžeš přepatchovat a jet dál. Je to docela jedno, lepší věci padají stejně až na NM a Hell. Ale můžeš přepatchovat a rozjet novou postavu. V 5. aktu na Normal seš za chvilku.
Edit: Aj tak Frax mě předběhnul. No jak říkám dá se to ale s trochou problémů... Přinejhorším může využít respec.
Btw proč už tady není taková ta fičura, která mě dycky upozornila, že mezitím co píšu přispěvek, do tématu napsal někdo jinej?
Edit: Aj tak Frax mě předběhnul. No jak říkám dá se to ale s trochou problémů... Přinejhorším může využít respec.
Btw proč už tady není taková ta fičura, která mě dycky upozornila, že mezitím co píšu přispěvek, do tématu napsal někdo jinej?
A je možné si nějak přerozdělit skilly na verzi 1.07 ?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
není. Leda začít postavu odznova.
...Ancients, go, go go!
- damagedeath
- Zhar the Mad
Nebo si můžeš patchnout na 1.13, přerozdělit skilly a pak downpatch na 1.07, nejsem si však jistý, jestli ti pak půjde postava načíst.
Nepůjde... Nebo použít nějaký editor postav na 1.07 (netuším ale, který na té verzi fachá..)...
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Bohužel to budeš si budeš muset najít editor sám, není tu povoleno dávat odkazy nebo rozšiřovat názvy editorů postav.
i když je tu vlákno který by ti mohlo pomoct...
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f=15&t=3707
je tam odkaz na stáhnutí plugů a ty mimo jiné dokáží restartovat skillpointy
měli by fungovat na jakoukoliv verzi (to nevím jistě)
když D2 spustíš přes plugy měl by se ti objevit křížek v pravo nahoře na stránce skillů tam kde ti to ukazuje kolik máš volných skillpointů k dispozici.
i když je tu vlákno který by ti mohlo pomoct...
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f=15&t=3707
je tam odkaz na stáhnutí plugů a ty mimo jiné dokáží restartovat skillpointy
měli by fungovat na jakoukoliv verzi (to nevím jistě)
když D2 spustíš přes plugy měl by se ti objevit křížek v pravo nahoře na stránce skillů tam kde ti to ukazuje kolik máš volných skillpointů k dispozici.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

Secondface: Navím nevím. Třeba na webu je sekce o editorech postav i s linky na stažení... viz http://diablo2lod.diablo3.cz/obecne.html#problemy
Ale tuším, že žádný nefunguje na verzi 1.07.
chali: Být tebou, tak přepatchuju na 1.13 a rozjedu postavu znova. Nejlépe podle nějakého buildu na webu. V 5. aktu na Nromal si hned
.
Ale tuším, že žádný nefunguje na verzi 1.07.
chali: Být tebou, tak přepatchuju na 1.13 a rozjedu postavu znova. Nejlépe podle nějakého buildu na webu. V 5. aktu na Nromal si hned

- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
kojot: Ano jsem si vědom toho, že to tam je... ale pokud vím tak Správci fóra banují za propagaci botů a cheatů. a propagace je i to že tu hráči odpovíš linkem nebo názvem na jakýkoliv program toho to typu.
a navíc na fóru o těch programech není ani zmínka...
což by už mohlo trochu napovědět že téma toho typu tu není vítáno.
zajímavé je, že ani ve FAQu jsem o tom nic nenašel.
musíš to brát jako veřejné tajemství
k tématu:
možná je důvod proč hraje 1.07 a né 1.13... navíc mám taky radši starší verze protože jsou těžší.
a navíc na fóru o těch programech není ani zmínka...
což by už mohlo trochu napovědět že téma toho typu tu není vítáno.
zajímavé je, že ani ve FAQu jsem o tom nic nenašel.
musíš to brát jako veřejné tajemství

k tématu:
možná je důvod proč hraje 1.07 a né 1.13... navíc mám taky radši starší verze protože jsou těžší.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<

- damagedeath
- Zhar the Mad
Takže editory postav ano, nevidím problém v tom, zda někdo používá hero editor nebo atmu atp, je to jen o svědomí hráče. Hodněkrát se HE na fóru řešil a na webu je ke stažení, neboť někteří lidé si mohou jeho pomocí jakoby naplánovat postavu,
Jinak pluigy jsou tučím od verze 1.09 ale tím si nejsem jistej.
Jinak pluigy jsou tučím od verze 1.09 ale tím si nejsem jistej.
pokud jde jen o prerozdeleni skilu tak shadowmaster fungoval na 1.07
http://www.diablo2.vipsystem.net/shadowmaster.html
http://www.diablo2.vipsystem.net/shadowmaster.html