Zdravim pratele, chci se zeptat jestli se muze nejak stat aby mi byla pstava smazana?
Hraju na realmu Europe a nechtel bych o postavu nejak prijit....napr. restart serveru bo tak necu, nejsem si jistej, tak se ptam.
Diky za pomoc.:-)
Smazani pstav
Moderátor:Dark_Deamon
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Smazani pstav
Jo, občas, tak jednou za rok bývá restart serveru a to znamená, že se všechny ladder charaktery přesunou na no-ladder, jinak se nic jinýho nestane...takže pokud chceš hrát dál s těma postavama, cos měl na ladderu, tak musíš hrát no-ladder, a pokud chceš hrát ladder, musíš si vytvořit novou postavu...
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Díky ti, to jsem chtel vedet.O ladder me nejak nejde, tam se stejne nejak nedostanu, takze me to netrapi.:-)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
kdyz se mi postava prevede na nonlader tak pak asi uz nemuzu najit lader only itemy a poskladat lader only rw ze? kdyz ano tak mi to prijde docela nefer jelikoz v podstate kazdej ma maximalne rok na to aby si poskladal veci co potrebuje coz aspon s mym stestim je nemozny jelikoz nez mne padnou nejaky normalni runy abych poskladal nejaky to pekny rw (ty pekny jsou normalne ladder only) tak uz bych mnel davno nonlader char