Nejlepší taktika pro 3 hráče?
Moderátor:Dark_Deamon
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Taktiku "Rotahat a zabít" používám po celý nightmare. Zkusím to z town portálem.
Z Hell dostávám strach... Brzy se budu bát příblížit se k PC. A to mě nedávno přijali na počítačovou školu
Z Hell dostávám strach... Brzy se budu bát příblížit se k PC. A to mě nedávno přijali na počítačovou školu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejlepší taktika pro 3 hráče?
A to si představ, co se ti potom v těle děje za chemii, když jedeš na HC
- Spellsword
- Doom Knight
Kam se na to hrabe urychlovač částic
EDIT: A hele, našel jsem tuhle sexy helmu... Vypadám v tom jak lama, ale je to lepší než ta předchozí.
EDIT: A hele, našel jsem tuhle sexy helmu... Vypadám v tom jak lama, ale je to lepší než ta předchozí.
tak to gratuluju jedna z nejlepších helem vůbec (dmg reduced je celkem vzácná vlastnost)
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Spellsword
- Doom Knight
Taktika s portálem fungovala. Nějak jsem je roztahal, i když se furt drželi u sebe. Děsně se mi třásly ruce.
Diablo byl trapně jednoduchý. Snažší než na Normalu. Stačil na něj jeden revpotion Navíc z něj vypadly děsné věci, jen rukavice za něco stojí - sice se mi zmenšil MF o 20%, ale zvedl se mi defense a resisty. Je zajímavé, že žoldák přežil... Nechápu jak to ten idiot dokázal, většinou umře při pohledu na monstra.
Hurá do posledního aktu!
Diablo byl trapně jednoduchý. Snažší než na Normalu. Stačil na něj jeden revpotion Navíc z něj vypadly děsné věci, jen rukavice za něco stojí - sice se mi zmenšil MF o 20%, ale zvedl se mi defense a resisty. Je zajímavé, že žoldák přežil... Nechápu jak to ten idiot dokázal, většinou umře při pohledu na monstra.
Hurá do posledního aktu!
tam se to začíná zdrsňovat
souboj s akt bosy (obzvlášť s diablem) je nejtěžší na normal pak už je to jen lehčí
souboj s akt bosy (obzvlášť s diablem) je nejtěžší na normal pak už je to jen lehčí
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Spellsword
- Doom Knight
Akt bossove jsou padavky Víc než Andy mi vadil blbej Fallen Shaman, který oživoval Falleny, u Mephista mě ohrozili ti létajicí kostlivci házející oheň, u Dia zas ten Venom Lord. Mimochodem, Duriela jsem zabil beze zbraně a s blbým štítem - když jsem dával Staff do toho otvoru, nějak jsem zapomněl přehodit věci a šel do Duriela. Přes ten velký štít nebylo vidět, že namám zbraň. Bylo mi divný, proč má tolik Life...
- damagedeath
- Zhar the Mad
stačí během souboje zmáčknout -w
- Spellsword
- Doom Knight
DD: Já vím jak se mění equip Jen jsem si nevšiml, že jsem neměl v ruce zbraň a šel do Duriela
Založil jsem toto téma abych se zeptal, za které postavy máme hrát ve škole na PC. Místo toho jsem začal rozepisovat svůj postup ve hře s paladinem, kterého hraju doma... Od teď tady neuslyšíte o mém palachovi. Admini mohou smazat moje předchozí OT příspěvky anebo i celé téma.
Založil jsem toto téma abych se zeptal, za které postavy máme hrát ve škole na PC. Místo toho jsem začal rozepisovat svůj postup ve hře s paladinem, kterého hraju doma... Od teď tady neuslyšíte o mém palachovi. Admini mohou smazat moje předchozí OT příspěvky anebo i celé téma.
spellsword : to je zas blbost (to mazat apod. )
tady už je to ot stejně jedno já už to spíš beru jako tvůj topic na dotazy tak se zde ptej klidně dál
tady už je to ot stejně jedno já už to spíš beru jako tvůj topic na dotazy tak se zde ptej klidně dál
- Spellsword
- Doom Knight
Pokud ti to vážně nevadí...
Má smysl skládat nějaké sety, nebo je lepší se na to vykašlat a hledat unikátní/runeword věci? Prostě ty sety co mám z Normal jsou horší než průměrný rare item z monster na Nm/Hell... A co později na Hell, jsou tam nějaké sety natolik dobré, že se dají vyměnit místo unique věcí?
Má smysl skládat nějaké sety, nebo je lepší se na to vykašlat a hledat unikátní/runeword věci? Prostě ty sety co mám z Normal jsou horší než průměrný rare item z monster na Nm/Hell... A co později na Hell, jsou tam nějaké sety natolik dobré, že se dají vyměnit místo unique věcí?
Pokud složíš IK set, nebo Tal Rashu, pak se to možná i vyplatí. Ale jinak samozřejmě šáhni po nějakém RW.
když se podíváš sem http://diablo2lod.diablo3.cz/magicke-predmety.html#set
tak gris nebo immortal king set jsou dobré, ale musíš to celkově posoudit zda ti set dá to co bys dostal z alternativních předmětů (např. v ik či gris jsou itemy které vlastní silou stačí na unikáty). Též je dobrý dolejšek z sigon´s setu (rukavice, opasek, boty) dává dobrý life stealing a jen tak nenajdeš o hodně lepší věci tohoto typu. Stačí samozřejmě 2 věci na ten life stealing, ale sou dobrý rukavice - maj dobrý IAS
tak gris nebo immortal king set jsou dobré, ale musíš to celkově posoudit zda ti set dá to co bys dostal z alternativních předmětů (např. v ik či gris jsou itemy které vlastní silou stačí na unikáty). Též je dobrý dolejšek z sigon´s setu (rukavice, opasek, boty) dává dobrý life stealing a jen tak nenajdeš o hodně lepší věci tohoto typu. Stačí samozřejmě 2 věci na ten life stealing, ale sou dobrý rukavice - maj dobrý IAS
- Spellsword
- Doom Knight
Kousky Sigons setu jsem měl... Set stejně nikdy neposbírám. A i kdyby ano, nedokázal bych se rozhodnout mezi setem a mými unique itemky... Například, nějaký set má nízký defense a resisty, ale skvělý fullset bonus, kdyžto nějaký unique armor má statistiky dvacetkrát vyšší, ale není bonus za úplný set... Takové diléma.
Nemluvě o tom, že než set seberu bude se mi válet v truhle a zabírat místo.
EDIT: Mám brnění od tohoto: http://diablo2lod.diablo3.cz/predmety-s ... thren.html
Je to k němčemu, nebo to mám vyhodit?
Nemluvě o tom, že než set seberu bude se mi válet v truhle a zabírat místo.
EDIT: Mám brnění od tohoto: http://diablo2lod.diablo3.cz/predmety-s ... thren.html
Je to k němčemu, nebo to mám vyhodit?
Vyhodit to je škoda...ale prodat Akaře to můžeš s klidným svědomím
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
- Spellsword
- Doom Knight
Tím vyhodit jsem myslel prodat Kašlu na sety, od teď jdu po unikátech a hledám slušný brnění na runeword...
Co mam dělat s runama? Mám jich plnou bednu. Válí se mi tři stejné, mohu je smíchat do jedné lepší, jenže za pět minut budu potřebovat tu co jsem transmutoval... Měl bych mít vždy jeden kus od každé runy? Nebo je furt proměnovat na lepší a lepší? (Až na Zod )
Co mam dělat s runama? Mám jich plnou bednu. Válí se mi tři stejné, mohu je smíchat do jedné lepší, jenže za pět minut budu potřebovat tu co jsem transmutoval... Měl bych mít vždy jeden kus od každé runy? Nebo je furt proměnovat na lepší a lepší? (Až na Zod )
já si například udělal speciální postavy (myslim že se jim říká muly), které používam ke skladování předmětů
přehazuju to pomocí atmy http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php?docs&file=29
přehazuju to pomocí atmy http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php?docs&file=29
- Spellsword
- Doom Knight
O tom vím. Nechci ale používat různé programy. Až to celé dohraju tak klidně, ale zatím jedu čistou fér hru Nejspíš si udělám sbírku run - od každé runy jeden až dva kusy v truhle.
BTW, před chvílí jsem našel Um, mojí zatím nejvyšší runu.
BTW, před chvílí jsem našel Um, mojí zatím nejvyšší runu.
nevím zda když odlifruješ věci, které ti u této postavi budou k ničemu a využiješ je jinde je proti "fér" hře této postavy
jinak pokud bys měl dva kompy můžeš dělat vlastně to samý bez tý atmy, takže já v tom čítování nevidim. Je to pouze lepší v tom že nepotřebuješ 2 compy a je to rychlejší
jinak pokud bys měl dva kompy můžeš dělat vlastně to samý bez tý atmy, takže já v tom čítování nevidim. Je to pouze lepší v tom že nepotřebuješ 2 compy a je to rychlejší
To neděláš dobře s těma sirkama,teda setamaSpellsword píše: Kašlu na sety
Je dost setovejch věcí co mají pěkné vlastnosti ať jako jednotlivé kusy nebo jako části, zvlášť na singlu bych je nepřehlížel...
Z těch lepších třeba IK (boty+ruce+pásek) nebo tahle helma, ale i z těch obyčejných se některé kusy dají v pohodě používat až do dohrání hell...podívej se co ti dá za vlastnosti pásek a rukavice z takovýho low setu
Jinak gratulace k Umce,je to na singlu jedna z těch nejpraktičtějších run.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.