Nejkurioznější RIP na HC
Moderátor:Dark_Deamon
Já jsem šel na Andy na hell,ještě s kámošem,měl jsem sorcku 61 lvl,rezy na hell samozřejmě v - .No tak jsme ji bez problémů killnuli,sbiírám si tak věci co z ní padly a nevšim sem si že mi ta mrcha stihla dát otravu než zdechla,takže 1hp a já si sbírám věci,dojde ke mě jeden Dark One a bum!,,Rest in peace Teximic-sorc´´.To byl muj první a poslední RIP na HC,potom jsem už nehrál
Re: Nejkurioznější RIP na HC
Poslední HC rip stál za to... už sem to myslím psal do "Diablo kecání" ...
Šlo o to, že sem ještě měl 1.10 a bylo před baalem možnost narazit na obliviony co castí Iron maiden... Na skupinku sem narazil... (měl sem Werebeara)... křesal sem knighty a viděl jednoho magiče vzadu, tak sem si řekl, že medvěd, duch a merc natankují knighty a já zabiju toho obliviona, nebo co to bylo, než na mě dá nějakou kletbu, nedejbože IM...
Přišel sem, on zacastil IM ve vteřině co sem mu dal facku a oba smě byli mrtví... holt mě vzal s sebou do pekel...
Šlo o to, že sem ještě měl 1.10 a bylo před baalem možnost narazit na obliviony co castí Iron maiden... Na skupinku sem narazil... (měl sem Werebeara)... křesal sem knighty a viděl jednoho magiče vzadu, tak sem si řekl, že medvěd, duch a merc natankují knighty a já zabiju toho obliviona, nebo co to bylo, než na mě dá nějakou kletbu, nedejbože IM...
Přišel sem, on zacastil IM ve vteřině co sem mu dal facku a oba smě byli mrtví... holt mě vzal s sebou do pekel...
"Do what you fear and the death of fear is certain."
95 sosa NM FE bug ^^
92 winder s Eni po 4 vlne bh solo p8 mi vola baba a ja cely stastny v sekunde zabudol ze hrajem , dojdu po polhodine telefonovani a...
92 winder s Eni po 4 vlne bh solo p8 mi vola baba a ja cely stastny v sekunde zabudol ze hrajem , dojdu po polhodine telefonovani a...
Je ťažké byť idiot lebo konkurencia je obrovská
jo holky to je sranda... jediná věc, kvůli které bych se vy*ral i na HC 99 v poslední vlně před baalem (kdybych měl...)
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
To já hrál včera s někým po hamachi a odprásknul ho na corpse explosion z FE na nightmaru Hephasto...rezisty měl ten spoluhráč obstojné, vlastnosti Hephasta, co by mu měly nasčítat FE dmg, byly zanedbatelné, tak jsem se dal do počtů a zjistil jsem, že tenhle parchant na corpse explosion může dát s úspěšnýmm critical strike až 1428-2380 dmg, půl fyzicky, půl ohněm....bez amplify, bez dalších elementů enchanted, prostě jen tak...
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
To já bych dal Backspace a šup do města.Bemik píše: jo holky to je sranda... jediná věc, kvůli které bych se vy*ral i na HC 99 v poslední vlně před baalem (kdybych měl...)
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
To já si na 89 lvl proklikl levé tlačítko u myši jak jsem se diabla snažil uklikat.... tak jsem to chtěl restartovat pc natvrdo... ale nestihl jsem to ( dostal mě red lightningem.. xD
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- damagedeath
- Zhar the Mad
Bemik: vulgarismy, máš napomenutí
R.I.P. java 92lvl bnet, ze vyuzijem plnu hru baal walk a zabehnem pit run, asi som si zle zaviazal snurky na war traveleroch. bezim k vchodu do pit ked zrazu pribehne dav kopijnic s might a cursed a bolo vystarane. no co uz. a to som prave dotradoval na IST a MAL, este som xcel 2x BER a poskladat infi a zlozit nejake facety do 4socket24fhr bnka. esteze som nestihol a runy s facetami ostali inde. SS, anni 19/19, torch, gheed, shako ptopaz, titany, thundery, razortail ... 4 mesiace zabavy