problem battle.net europe
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Quill Rat
poradi mi nekdo?
dohral sem dia hc tak pred pul rokem na 1.12 a ted kdyz uz je 1.13 kterou sem chtel zkusit tak mi nejde battle.net europe..
nevi nekdo cim to je?
dohral sem dia hc tak pred pul rokem na 1.12 a ted kdyz uz je 1.13 kterou sem chtel zkusit tak mi nejde battle.net europe..
nevi nekdo cim to je?
Re: problem battle.net europe
Neví, nemáme žádné informace abychom mohli vědět.
Bum prásk kup si originálku!
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Pokud ti nejde jen europe tak si asi dostal BAN, může být třeba za použití podpůrných programů nebo i za takové blbosti jako je rychlé zakládání her.
Skus pár dní počkat,když se situace nezmění tak ti může pomoct jen blizzard...
Skus pár dní počkat,když se situace nezmění tak ti může pomoct jen blizzard...
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.

-
- Quill Rat
originalku mam.pul roku sem nehral a az ted to nejde to by musel byt nejaky dlouhy ban
A jak máme asi vědět, co Ti to píše? Jsme jasnovidci, nebo?
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
Tak to je určitě za to.
-
- Quill Rat
me to taky pise unable to connet battle.net..pgm taky zadny nepouzivam..jde o to ze sem to pul roku nehral a ted to hned neslo.ostatni realmi jdou..path mam stahli..tak nevim co s tim =(
-
- Quill Rat
ttj..az ted se mi to rozjelo...akorat nechapu ze se mi vsechny chrary z 1.12 prevedly do 1.13 =) ale vubec mi to neva
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Zdravím,
mám rovnaký problém, nejde mi pripojiť na Europe realm ale na všetky ostatné áno, čítal som o tom rýchlom vymieňaní postáv a zakladaní hier, čo by možno na mňa aj súhlasilo ale problém je v tom že odkedy viem že som to asi tak robil, tak som to robil výlučne len v Single player, na Battle.nete som vôbec takýmto spôsobom hry nezakladal, čiže je možné že oni ten BAN dávajú aj ked toto robíte v Single playeri ? Hru mám samozrejme originálku, nedávno som kúpil...trvá to už zhruba od soboty.
tu je screen:
http://i53.tinypic.com/awtgux.jpg
//
Nedokonalý, nedomyslený systém...
mám rovnaký problém, nejde mi pripojiť na Europe realm ale na všetky ostatné áno, čítal som o tom rýchlom vymieňaní postáv a zakladaní hier, čo by možno na mňa aj súhlasilo ale problém je v tom že odkedy viem že som to asi tak robil, tak som to robil výlučne len v Single player, na Battle.nete som vôbec takýmto spôsobom hry nezakladal, čiže je možné že oni ten BAN dávajú aj ked toto robíte v Single playeri ? Hru mám samozrejme originálku, nedávno som kúpil...trvá to už zhruba od soboty.
tu je screen:
http://i53.tinypic.com/awtgux.jpg
//
No to je tiež jedna možnosť, nakoľlo mám statickú IP...Fraxinus píše:Nezbyde než počkat, kdyžtak kontaktuj tchnickou podporu, pokud to bude trvat déle než 14 dní. Banujou i IP adresy a mohl jsi tak schtat banána za někoho jiného. Mě se to už jednou stalo.

Naposledy upravil(a) Venom dne 06.12.2010, 14:28 hod., celkem upraveno 2 x.
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Nezbyde než počkat, kdyžtak kontaktuj tchnickou podporu, pokud to bude trvat déle než 14 dní. Banujou i IP adresy a mohl jsi tak schtat banána za někoho jiného. Mě se to už jednou stalo.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)